در

نجات از قصاص در لرستان با پویش «به احترام امام حسین(ع)» می‌بخشم

یک پرونده قتل عمد در شهرستان پلدختر لرستان پس از 4 سال و 8 ماه حبس متهم، با تلاش اعضای شورای حل اختلاف و رضایت اولیای‌دم به سازش ختم شد و محکوم پرونده از اجرای حکم قصاص رهایی یافت.

نجات از قصاص در لرستان با پویش «به احترام امام حسین(ع)» می‌بخشم
0 دقیقه

نورنیوز-گروه اجتماعی: یاراله کاکولوند ، معاون قضایی رئیس کل دادگستری در امور دادگاه‌های صلح و رئیس شوراهای حل اختلاف لرستان، از حصول سازش در یک پرونده قتل عمد در شهرستان پلدختر خبر داد.کاکولوند در تشریح جزئیات این پرونده اظهار داشت: این پرونده که منجر به صدور حکم قصاص شده بود، پس از ۴ سال و ۸ ماه حبس متهم، با وساطت و تلاش‌های مستمر و پرتحرک اعضای هیئت سازش قتل شوراهای حل اختلاف استان لرستان ، به نتیجه مثبت رسید و با اعلام رضایت اولیای‌دم، قاتل از قصاص رهایی یافت.
رئیس شوراهای حل اختلاف لرستان تصریح کرد: اعضای شورای حل اختلاف با تأسی از آموزه‌های دینی، در راه رضای خداوند متعال، به احترام مقام شامخ رهبر شهید و در راستای پویش «به احترام امام حسین(ع) می‌بخشم»، موفق به جلب رضایت اولیای‌دم شدند که این امر موجبات فراهم آمدن صلح و سازش و پایان این نزاع را فراهم آورد.


ارسال نظر