وی افزود: ما هم در پیگیری سیاستگذاری ها تا به امروز موفق بوده ایم و هم به صورت مشخص موضوعاتی که در این جلسه ظرف یک سال گذشته عنوان شده است مانند بحث ارز، موبایل، کاغذ، کالاهای انباشته شده در بنادر و ... پیگیری کردیم و خوشبختانه موفقیت آمیز هم بوده است.
وزیر کشور ادامه داد: مسئله ای که در جلسه امروز مطرح شد موضوع نگرانی افکار عمومی از فضای تبلیغات رسانه ای که به نوعی اتهام زنی و پخش شایعات و یا دروغپردازیهایی که اتفاق می افتد به آنها مرتبط می شود.
رحمانی فضلی گفت: تا به امروز قوه قضائیه اقدامات مناسبی در برخورد با مفاسد و مشکلات مشابه داشته است ولی قرار شد تا ستادی برای اطلاع رسانی این فعالیت ها تشکیل شود. باید نتیجه این ستاد این باشد که مجموعه فعالیتهایی که انجام می شود مقوم افکار عمومی باشد. باید اطلاع رسانی از این برخوردها به نحوی باشد که امید در افکار عمومی ایجاد کند.
وی تصریح کرد: هر نوع فسادی در هر جایی که باشد با آن برخورد می شود اما اگر نوع اطلاع رسانی اصولی نباشد امکان دارد به خوبی برخورد با این موضوع به مردم منتقل نشود.
وزیر کشورگفت: برخی از رسانه ها و سایت ها که بیشتر هم وابسته به معاندین هستند با سوءاستفاده از مطالب خارج شده از این جلسات سعی در شبه افکنی و پخش شایعه دارند که باید نحوه اطلاع رسانی ما به گونه ای باشد که آنها نتوانند به این نیت شوم خود برسند.
رحمانی فضلی تاکید کرد: تمام افرادی که بی اطلاع از مصوبه شورای عالی امنیت ملی اقدام به آگهی دادن به شبکه های معاند می کنند این کار خلاف قانون است و اگر رعایت نکنند قطعا با آنها برخورد می شود.
وی افزود: همچنین قرار شد در یک کمیته ای موضوع رسانه های مجازی مورد بررسی دقیق تر قرار گیرد و ساماندهی شوند چرا که تعداد بسیاری سایت در کشور وجود دارد که مجاز نیستند؛ وزارت ارشاد اسلامی هم اعلام کرده است که اینها باید بیایند مجوز بگیرند.
وزیر کشور گفت: یک بازه زمانی تعیین شده است که سایت هایی که مجوز ندارند مراجعه کنند و مجوزهای لازم برای ادامه فعالیت را کسب کنند. اگر به آن زمانبندی توجه نشود با سایت های غیرمجاز قطعا برخورد می شود.