نورنیوز ـ گروه بینالملل: ۱. ماجرا از چه قرار است؟ آمریکا در تمام فتنههای ۳۰ سال اخیر به دنبال خنثی کردن جبهه مقاومت و تحکیم طرح خاورمیانه اسرائیلی بود. از اشغال عراق تا طرح خاورمیانه جدید و سپس بحران سوریه و فتنه قومی. همه این اتفاقات نهایتاً به تشکیل بزرگترین لشکر چند ملیتی مقاومت ضدصهیونیستی جهان در عراق، سوریه، لبنان، یمن، فلسطین و... انجامید. لشکری در همسایگی اسرائیل، با فاصلههای صدها کیلومتری از مرزهای ایران.
۲. حماس، جهاد اسلامی در غزه و حزب الله لبنان در شمال سرزمینهای اشغالی جمعاً بیش از ۲۰۰ هزار نیروی ویژه مسلح دارند و در عملیات طوفان الاقصی کمتر از ۵ درصد نیروهای تشکیلاتی حماس در غزه استفاده شدند. زمان برای اسرائیل، وقتی آتش جنگ خاموش باشد، به مثابه مرگ تدریجی است. چون صلح و آرامش به معنای تجهیز مداوم نیرو و امکانات دفاعی در جبهه مقاومت است.
۳. استراتژی امام راحل «هر مسلمان یک سطل آب برای غرق کردن اسرائیل» حالا نتیجه داده. امام به جای اینکه جمهوری اسلامی را به نمایندگی از جهان اسلام در مقابل اسرائیل قرار دهد، هزینه مواجهه با اسرائیل را به شکل استعاری در حد یک سطل آب کاهش داد تا آحاد مسلمانان در این مبارزه نقش ایفا کنند. امت اسلامی در مقابل اسرائیل و نه فقط یک یا چند ملت. در تمام این سالها جمهوری اسلامی تلاش کرد فلسطین را اولویت اول جهان اسلام و فاروق جبهه حق و طاغوت نگه دارد.
۴. اسرائیل میداند جنگ نهایی با ایران، عملاً از صحنه ممکنهای فوری خارج است. صدها هزار نیروی مسلح غیر ایرانی به نمایندگی از جبهه مقاومت در میداناند. فلسطین را فلسطینیها آزاد خواهند کرد، همانطور که لبنان را لبنانیها آزاد کردند. آنچه انقلاب اسلامی رقم زده است حمایتی است که توان روحی و مادی جبهه مقاومت را بالا برده و اسرائیل را بین دو انتخاب بد گرفتار کرده است: انتخاب صلح و آتش بس که به افزایش مستمر توان جبهه مقاومت و تنگتر شدن محاصره اسرائیل میانجامد و انتخاب جنگ که هم اجماع جهانی علیه اسرائیل را رقم میزند تا مشروعیت استفاده از بالاترین سطح درگیری برای مقاومت فراهم شود و هم تنشهای کشندهی داخل سرزمینهای اشغالی را تا مرز فروپاشی ناگهانی افزایش میدهد. انتخابی بین مرگ تدریجی و مرگ دفعی.
عملیات طوفان الاقصی اسرائیل را به مرحله پایانی حیاتش وارد کرده است. طوفان الاقصی از طرفی نشان داد محاصره کامل شده است. انبوه سیمهای خاردار، دیوارهای بلند، حسگرهای حرارتی، دوربینهای امنیتی و... توان حفظ کیان صهیونیستی را ندارد. و از طرف دیگر نشان دهنده کفایت توان فلسطینیها برای به پایان رساندن پروژه آمریکایی اسرائیل است. «اسرائیل هیچ طرحی برای خروج از این بحران ندارد؛ آنها میخواهند هزاران بمب بیندازند و همه چیز را نابود کنند... اما بعد؟» بعد مانند عقربی که میان آتش گرفتار شده خودش را نیش میزند و میکشد.
ایرنا