نورنیوز https://nournews.ir/n/346462
کد خبر: 346462
26 شهریور 1405

وزارت اطلاعات: اجازه نمی‌دهیم خون شهید گرگیچ دستمایه تفرقه شود


وزارت اطلاعات در پی شهادت مولوی یوسف گرگیچ با محکومیت این اقدام تروریستی اعلام کرد عوامل، آمران و پشتیبانان جنایت شناسایی و با آنان برخورد قانونی خواهد شد.

نورنیوز- گروه سیاسی: وزارت اطلاعات در پی شهادت مولوی یوسف گرگیچ، با صدور پیامی ضمن محکومیت این اقدام تروریستی اعلام کرد که برای شناسایی و برخورد قانونی با عوامل، آمران و پشتیبانان این جنایت از پای نخواهد نشست.

در این پیام آمده است که ترور و شهادت مولوی یوسف گرگیچ، عالم دینی و منادی وحدت، ضایعه‌ای تلخ برای مردم سیستان و بلوچستان و همه دلبستگان به امنیت و وحدت ایران است.

وزارت اطلاعات تأکید کرد مولوی یوسف گرگیچ در طول فعالیت خود با تکیه بر گفتمان وفاق، همدلی و انسجام ملی و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی، فقهی، فرهنگی و اجتماعی، در مسیر تحکیم اخوت اسلامی، تقریب مذاهب و صیانت از عزت و کرامت اقوام ایرانی گام برداشت.

در ادامه این پیام، ترور چنین شخصیت‌هایی اقدامی علیه امنیت، وحدت و سرمایه اجتماعی جامعه توصیف شده است.

وزارت اطلاعات اعلام کرد: «ترور، هرگز نمی‌تواند اندیشه وحدت را خاموش نماید، بلکه رویکرد اسلامی وفاق و برادری را تقویت می‌کند.»

این وزارتخانه همچنین تأکید کرد مردم سیستان و بلوچستان اجازه نخواهند داد خون شهیدان دستمایه تفرقه و شکاف میان شیعه و سنی شود و راه مولوی یوسف گرگیچ و دیگر شهدای امنیت، به عاملی برای تقویت انسجام ملی و وحدت تبدیل خواهد شد.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: ترور / سیستان و بلوچستان / وزارت اطلاعات / وحدت / تفرقه / بیانیه وزارت اطلاعات / مولوی یوسف گرگیچ