نورنیوز https://nournews.ir/n/346395
کد خبر: 346395
26 شهریور 1405

انصارالله: ادعای هدف قرار گرفتن مکه توسط یمن کذب است


رئیس شورای عالی سیاسی یمن ادعای عربستان درباره هدف قرار گرفتن مکه را رد کرد و همزمان سخنگوی نیروهای مسلح این کشور از سرنگونی پهپاد سعودی در مارب خبر داد.

نورنیوز- گروه بین الملل: رئیس شورای عالی سیاسی یمن در پیامی به ملت‌های جهان عرب و اسلام با تأکید بر دروغ بودن ادعاهای عربستان درباره هدف قرار دادن مکه توسط یمن، این ادعاها را تلاشی مذبوحانه برای تحریک ملت‌های اسلامی دانست و گفت که این دروغ‌ها دیگر ملت‌های عربی و اسلامی را فریب نمی‌دهد، همان‌طور که ادعاهای قبلی مبنی بر تهدید حمل‌ونقل دریایی بین‌المللی نتوانست آنها را فریب دهد.

به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از شبکه المسیره، «مهدی المشاط» اظهار داشت که آگاهی عمومی به حدی رسیده است که ماهیت واقعی رژیم سعودی شناخته شده است، رژیمی که با اختلاس اموال امت اسلام، به کعبه، قرآن کریم و حرمین شریفین توهین کرده است.

وی اشاره کرد: کسی که پرده کعبه را به اپستین جنایتکار هدیه داد، همان کسی است که مکه و مقدسات اسلامی را هدف قرار می‌دهد.

رئیس شورای عالی سیاسی یمن افزود: شایسته‌تر بود زمانی که ترامپ جنایتکار با به تصویر کشیدن کعبه به شیوه‌ای ناشایسته، به آن توهین کرد، عربستان سعودی جهان اسلام را بسیج می‌کرد.

مهدی المشاط با اشاره به مشارکت مردم یمن در دفاع از مسجدالاقصی، سومین مکان مقدس در اسلام، تأکید کرد که مردم یمن متدین‌ترین و وفادارترین مردم به مقدسات اسلامی هستند و آماده‌اند تا جان خود را برای خانه خدا فدا کنند.

وی همچنین اشاره کرد که مردم یمن هر زمان که مقدسات اسلامی، چه قرآن کریم، چه پیامبر اکرم(ص)، چه مکه و چه مسجدالاقصی مورد توهین قرار گیرد، با خشم به خیابان‌ها می‌آیند.

صنعا از سرنگونی پهپاد شناسایی سعودی در مارب خبر داد

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که پدافند هوایی این کشور یک پهپاد شناسایی مسلح از نوع «وینگ لونگ ۲» متعلق به عربستان سعودی را در حالی که در حال انجام عملیات خصمانه بر فراز استان مارب بود، سرنگون کرد.

سرتیپ «یحیی سریع» گفت که این عملیات با تسلیحات مناسب و به عنوان بخشی از مقابله با هواپیماهای جنگی سعودی که همچنان به نقض حریم هوایی یمن ادامه می‌دهند، انجام شده است.

به گفته وی، جنگنده‌های سعودی روز پنجشنبه با ادامه حملات هوایی خود به خاک یمن، در ۲۴ ساعت گذشته ۴۰ حمله انجام دادند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود که این حملات هوایی توسط جنگنده‌های اف-۱۵ که از پایگاه هوایی خمیس مشیط برخاسته بودند، انجام شد و استان‌های تعز، مارب و حجه را هدف قرار داد.

بر اساس این گزارش، این حملات هوایی در حالی انجام می‌شود که نیروهای مسلح یمن همچنان با جنگنده‌های سعودی مقابله می‌کنند. بامداد امروز، پدافند هوایی یمن دو گروه از جنگنده‌های عربستان را بر فراز شهر المخا رهگیری و آنها را مجبور به عقب‌نشینی قبل از انجام هرگونه اقدام خصمانه کرد.

نیروهای مسلح یمن همچنین پیش‌تر از سرنگونی یک جت جنگنده اف-۱۵ بر فراز مارب خبر داده بودند.

نیروهای مسلح یمن روز چهارشنبه اعلام کردند که در پاسخ به بیش از ۴۵۰ حمله عربستان به استان‌های یمن در طول هفته جاری، ۲ عملیات ویژه علیه تأسیسات نفتی آرامکو در ینبع و پایگاه هوایی خمیس مشیط انجام داده‌اند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: عربستان / پهپاد / انصارالله / یحیی سریع / مکه / مهدی المشاط / جنگ یمن و عربستان