نورنیوز https://nournews.ir/n/344713
کد خبر: 344713
18 شهریور 1405

خشم معترضان در اسلوونی؛ ضرورت تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی + فیلم


منابع خبری گزارش دادند که همزمان با سفر گدعون ساعر، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به اسلوونی تظاهرات گسترده‌ای در اعتراض به جنایات تل‌آویو در غزه در مقابل سفارت این رژیم در لیوبلیانا برگزار شد و معترضان خشمگین خواستار تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی در اسلوونی شدند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: به نقل از پایگاه خبری اسلوونیایی ژورنال۲۴، شرکت‌کنندگان در این تظاهرات ضمن سر دادن شعارهایی در حمایت از فلسطین، خواستار تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی، قطع همکاری‌های اقتصادی با تل‌آویو و اعمال تحریم علیه این رژیم شدند.


 

همچنین تظاهرات‌کنندگان با در دست داشتن پرچم‌های فلسطین و سر دادن شعارهایی از جمله «فلسطین آزاد» و «نسل‌کشی را متوقف کنید»، اعتراض خود را به سیاست‌های رژیم صهیونیستی و روابط این کشور با اسلوونی اعلام کردند.

از دیگر شعارهای مطرح‌شده در این تظاهرات، «اسرائیل بمباران می‌کند، ناتو تأمین مالی می‌کند» بود.

بنا بر این گزارش، معترضان همچنین خواستار خروج اسلوونی از سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) شدند.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در بحبوحه تشدید فشارهای بین‌المللی علیه این رژیم به دلیل تشدید تنش‌ها در کرانه باختری، سفارت خود را در اسلوونی افتتاح کرد.

افتتاح سفارت رژیم صهیونیستی در لیوبلیانا در حالی انجام می‌شود که این رژیم به دلیل سیاست‌های خود در کرانه باختری و جنگ غزه با انتقادها و فشارهای فزاینده بین‌المللی مواجه است.

در همین رابطه، گدعون ساعر امروز (چهارشنبه) برای سفری دو روزه وارد اسلوونی شد.

این اقدام خشم حامیان فلسطینی را برانگیخته و قرار است جنبش‌های دانشجویی، حزب مخالف چپ‌گرا و گروه‌های حامی فلسطین همزمان با مراسم افتتاح سفارت، در اعتراض به این اقدام تجمع کنند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: غزه / حمایت از فلسطین / اسلوونی / سفارت رژیم صهیونیستی / تظاهرات گسترده‌ مردم / جنایات تل‌آویو / گدعون ساعر، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی / لیوبلیانا