نورنیوز https://nournews.ir/n/343421
کد خبر: 343421
13 شهریور 1405

انتقاد مشاور قالیباف از اصحاب ناراه‌حل


محمدسعید احدیان، دستیار سیاسی و رسانه‌ای رئیس مجلس، با انتقاد از منتقدان سیاست ایران در لبنان، آنان را به ایجاد دوقطبی داخلی و فرار از پاسخگویی متهم کرد و گفت: تفاهم‌نامه و فشار دیپلماتیک، مانع سقوط اسرائیل در مقطعی حساس شدند.

نورنیوز-گروه سیاسی: دستیار سیاسی و رسانه‌ای رئیس مجلس شورای اسلامی، محمدسعید احدیان امروز (جمعه، ۱۳ شهریورماه) در حساب شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: ‏اصحاب ناراه‌حل بابت اتفاقات لبنان خلاف امر رهبری به‌جای حمله به دشمن، دوقطبی داخلی را کلید زدند تا فرار به جلو کنند.

دستیار سیاسی و رسانه‌ای رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه نوشت: ‏اسراییل قبل از تفاهم‌نامه تا آستانه سقوط علی‌الطاهر رفت. با رشادت حزب‌الله، امضای تفاهم‌نامه و فشاردیپلماتیک جلوی سقوط علی‌الطاهر گرفته شد.

وی در این مطلب خاطرنشان کرد: ‏حال که پنجاه روز است تفاهم‌نامه‌ای نیست، اصحاب ناراه‌حل به‌جای ارائه راه‌حل موثر در خصوص لبنان، برای فرار از پاسخگویی صرفا به تفاهمنامه حمله می‌کنند.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: حزب‌الله لبنان / محمدباقر قالیباف / تحولات لبنان / محمدسعید احدیان / تفاهم‌نامه لبنان / دستیار رئیس مجلس