نورنیوز https://nournews.ir/n/343409
کد خبر: 343409
13 شهریور 1405

خبر پالتیکو از تلاش برای جایگزینی صدراعظم آلمان


هم حزبی‌های صدراعظم آلمان پس از شکست سنگین در انتخابات ایالتی زاکسن-آنهالت، به‌دنبال جایگزینی فریدریش مرتس هستند.

نورنیوز-گروه بین‌المللحزب دموکرات مسیحی به رهبری فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان در حالی به دنبال بررسی جایگزینی برای او هستند که انتخابات پارلمانی ایالتی می‌تواند آغازی بر پایان دولت ائتلافی محافظه‌کار-چپ مرتس باشد و این سوال را مطرح کند که آیا او پس از ۱۶ ماه تصدی سمت صدراعظمی، برکنار خواهد شد یا خیر.

مجله پالتیکو نوشت: جولیان شاچه سیاستمدار حزب دموکرات مسیحی در زاکسن-آنهالت، در مورد گمانه‌زنی‌های رسانه‌ها در مورد بحث‌های حزبی درباره طرح احتمالی جایگزینی برای مرتس گفت: «مطمئنا می‌توانم تصور کنم که برخی برای کناره‌گیری فریدریش مرتس تلاش خواهند کرد. اما اینکه آیا این راه حل است یا خیر، هنوز مشخص نیست.»

شکست حزب دموکرات مسیحی در انتخابات ایالتی روز یکشنبه می‌تواند باعث ایجاد اختلاف در درون حزب بر سر حفظ ممنوعیت هرگونه تعامل با حزب راست‌گرای مخالف «آلترناتیوی برای آلمان» شود که با ۴۳ درصد از آرای بالقوه، بالاتر از حزب دموکرات مسیحی در رقابت‌های زاکسن-آنهالت قرار دارد.

در اواخر ماه اوت، یک نظرسنجی برای روزنامه بیلد، مرتس را به عنوان کم‌طرفدارترین سیاستمدار در تاریخ پس از جنگ این کشور معرفی کرد. صدراعظم آلمان با کسب ۲.۵۷ امتیاز در مقیاس ۱۰ امتیازی، در رتبه آخر فهرست ۲۰ چهره سیاسی مهم آلمان قرار گرفت.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: صدراعظم آلمان / فریدریش مرتس / حزب دموکرات مسیحی / انتخابات پارلمانی ایالتی / مجله پالتیکو