نورنیوز https://nournews.ir/n/343329
کد خبر: 343329
13 شهریور 1405

آخرین خبر از فوق العاده خاص پرستاران؛ ۲۵ هزار امتیاز در انتظار تصویب


رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری از ارائه پیشنهاد 25 هزار امتیاز فوق‌العاده خاص پرستاران به سازمان اداری و استخدامی و پیگیری برای تصویب سریع آن خبر داد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: دکتر احمد نجاتیان درباره تخصیص ۲۵هزار امتیاز فوق‌العاده خاص پرستاران گفت: وزارت بهداشت درباره فوق‌العاده خاص به سازمان اداری و استخدامی پیشنهاد مدنظر خود را ارائه داده و این پیشنهاد باید در کمیته حقوق و دستمزد مورد بررسی قرار گیرد.

او ادامه داد: پیش از پیشنهاد وزارت بهداشت، از سازمان نظام پرستاری نیز نامه‌ای خطاب به سازمان اداری و استخدامی درباره فوق‌العاده خاص پرستار نوشتیم و این موضوع مورد استقبال قرار گرفت.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری گفت: اگرچه پیشنهاد وزارت بهداشت به سازمان اداری و استخدامی ارائه شده، اما لازمه اجرای فوق‌العاده خاص برای پرستاران این است که وزارت بهداشت تاکید بیشتری بر موضوع داشته باشد. همچنین شورای حقوق و دستمزد هر چه سریع‌تر تشکیل شود که موضوع فوق‌العاده خاص پرستاران حل شود.

نجاتیان با بیان اینکه موضوع فوق‌العاده خاص پرستاران را پیگیری می‌کنیم، توضیح داد: امیدوارم شورای حقوق و دستمزد، ۲۵هزار امتیاز فوق‌العاده خاص پرستاران را تخصیص‌ دهد.


منبع: ایسنا
سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: حقوق و دستمزد / پرستاری / حقوق پرستاران / نظام پرستاری / احمد نجاتیان / فوق‌العاده خاص پرستاران