نورنیوز https://nournews.ir/n/337766
کد خبر: 337766
20 مرداد 1405

تأکیر رئیس قوه قضائیه بر صیانت از اموال و دارایی‌های مردم


رئیس قوه قضاییه گفت: اشیاء، اموال و مدارک متعلق به طرفین پرونده پس از رفع ضرورت‌های مرتبط با پیشبرد پرونده به صاحبانشان بازگردانده و هرگز چنین نباشد که این اموال و مدارک، مدت زیادی در نزد شعب نگهداری شوند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در جلسه با تعدادی از مسئولان قضایی با موضوع آسیب‌شناسی فرآیندهای دادرسی، دستوراتی تخصصی را در راستای قوام هرچه بیشتر اقدامات و تمهیدات شعب قضایی صادر کرد.

رئیس قوه قضاییه در این جلسه با اشاره به برخی گلایه‌مندی‌های طرفین پرونده در خصوص عدم تحویل اموال و مدارک آنها از سوی شعب قضایی در موعد زمانی مشخص، تصریح کرد: چنانچه اشیاء، اموال و مدارک متعلق به طرفین پرونده، ضرورتاً نزد شعب قضایی قرار می‌گیرد، متولیان شعب در سریع‌ترین زمان ممکن و پس از رفع ضرورت‌های مرتبط با پیشبرد پرونده، این اموال و مدارک را به صاحبانشان عودت دهند و هرگز چنین نباشد که این اموال و مدارک، مدت زیادی در نزد شعب نگهداری شوند.

محسنی‌اژه‌ای ضمن اشاره به نقش دستگاه قضا در مقوله صیانت از اموال و دارایی‌های مردم، تصریح کرد: نگهداریِ بیش از حدِ ضرورتِ اشیاء، اموال و مدارک متعلق به طرفین پرونده، ممکن است موجبات فساد یا تضییع حق افراد را ایجاد کند.

رئیس دستگاه قضا گفت: مؤکداً تاکید کرده‌ایم که ضابطین قضایی و مقامات قضایی مربوطه، در موارد نیاز و ضروری، پس از ضبط اموال و اشیاء متعلق به متهمان پرونده‌ها، به مجردِ انجام تحقیقات و رفع ضرورت‌های مبتنی بر پیشبرد پرونده، این اموال و اشیاء را به صاحبانشان عودت دهند.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: آسیب‌شناسی فرآیندهای دادرسی / اشیاء، اموال و مدارک متعلق به طرفین پرونده / حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای / شعب قضایی / صیانت از اموال و دارایی‌های مردم