نورنیوز https://nournews.ir/n/322919
کد خبر: 322919
19 خرداد 1405

چند کشور اروپایی ورود مقامات اسرائیلی را ممنوع کردند


وزیر خارجه فرانسه از اعمال تحریم‌ها و ممنوعیت ورود برخی مقامات اسرائیلی به چند کشور اروپایی خبر داد؛ اقدامی که در واکنش به خشونت‌های شهرک‌نشینان در کرانه باختری انجام شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: ژان نوئل بارو، وزیر خارجه فرانسه اعلام کرد که تحریم‌هایی علیه افراد مرتبط با اقدامات خشونت‌بار در کرانه باختری اعمال خواهد شد.

خبرگزاری رویترز به‌نقل از وزیر خارجه فرانسه گزارش داد که تحریم‌های اعمال‌شده علیه افراد مرتبط با اقدامات خشونت‌بار در کرانه باختری با هماهنگی انگلیس، کانادا، استرالیا، نیوزیلند و نروژ انجام شده است.

در این گزارش آمده است که انگلیس بیانیه مشترکی به‌همراه وزرای خارجه استرالیا، کانادا، فرانسه و نروژ در واکنش به وخامت اوضاع در کرانه باختری صادر کرد.

در این بیانیه مشترک آمده است که شهرک‌نشینان افراطی، با حمایت حامیان خود، به حمله به فلسطینی‌ها و نقض حقوق انسانی آنها ادامه می‌دهند.

در این گزارش آمده است که فرانسه ورود بتسلائیل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی و 4 تن از سران گروه‌های شهرک‌نشین و 21 شهرک‌نشین را ممنوع کرده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / فلسطین / تحریم / فرانسه / اتحادیه_اروپا / کرانه_باختری