نورنیوز https://nournews.ir/n/319080
کد خبر: 319080
1 خرداد 1405

جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون


تلویزیون امروز با پخش مجموعه‌ای متنوع از فیلم‌های ایرانی و خارجی برای مخاطبان شبکه‌های مختلف، از آثار خانوادگی و کودکانه تا فیلم‌های درام و کلاسیک، جدول سینمایی متنوعی تدارک دیده است.

نورنیوز-گروه فرهنگی: امروز شبکه‌های مختلف سیما مجموعه‌ای از فیلم‌های سینمایی ایرانی و خارجی را برای مخاطبان خود پخش می‌کنند.

فیلم سینمایی «بی پلاک» ساعت ۰۸:۰۰ از شبکه دو، «پیروزی پینگ پنگ» ساعت ۰۸:۴۵ از شبکه سه و انیمیشن «ریو ۲» ساعت ۰۹:۰۰ از شبکه تهران روی آنتن می‌رود. همچنین فیلم «فرشتگان قصاب» ساعت ۱۰:۰۰ از شبکه افق و «با تو آموختم ۱» ساعت ۱۰:۳۰ از شبکه سلامت پخش می‌شود.

شبکه فراتر ساعت ۱۳:۰۰ فیلم «جدال مرد و زنبور» را پخش می‌کند و فیلم «پیرمرد» نیز ساعت ۱۳:۳۰ از شبکه تهران روی آنتن می‌رود. در ادامه انیمیشن «پدینگتون ۱» ساعت ۱۴:۰۰ از شبکه کودک و فیلم «غرش» ساعت ۱۵:۳۰ از شبکه سه پخش خواهد شد.

فیلم «اسفند» ساعت ۱۶:۰۰ از شبکه یک، «بهشت زیر پای مادر» ساعت ۱۷:۰۰ از شبکه دو، «دکتر وونگ در سفر» ساعت ۱۷:۰۰ از شبکه نمایش و «پسر طوفان» ساعت ۱۷:۰۰ از شبکه امید برای مخاطبان در نظر گرفته شده است.

همچنین فیلم «بادی که در مرغزار وزید» ساعت ۱۹:۰۰ از شبکه نمایش، «کنت مونت کریستو» ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه چهار و «غریبه» ساعت ۲۱:۰۰ از شبکه نمایش پخش می‌شود.

جدول پخش فیلم های امروز

فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون

«بی پلاک» ساعت ۰۸:۰۰ از شبکه دو
 «پیروزی پینگ پنگ» ساعت ۸:۴۵ از شبکه سه
 «ریو ۲» ساعت ۰۹:۰۰ از شبکه تهران
«فرشتگان قصاب» ساعت ۱۰:۰۰ از شبکه افق
 «با تو آموختم ۱» ساعت ۱۰:۳۰ از شبکه سلامت
«جدال مرد و زنبور» ساعت ۱۳:۰۰ از شبکه فراتر
 «پیرمرد» ساعت ۱۳:۳۰ از شبکه تهران
 «پدینگتون ۱» ساعت ۱۴:۰۰ از شبکه کودک
«غرش» ساعت ۱۵:۳۰ از شبکه سه
 «اسفند» ساعت ۱۶:۰۰ از شبکه یک
 «بهشت زیر پای مادر» ساعت ۱۷:۰۰ از شبکه دو
«دکتر وونگ در سفر» ساعت ۱۷:۰۰ از شبکه نمایش
«پسر طوفان» ساعت ۱۷:۰۰ از شبکه امید
«بادی که در مرغزار وزید» ۱۹:۰۰ از شبکه نمایش
 «کنت مونت کریستو» ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه چهار
«غریبه» ساعت ۲۱:۰۰ از شبکه نمایش


سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: تلویزیون / فیلم_سینمایی / جدول_پخش / شبکه_نمایش / شبکه_یک