نورنیوز https://nournews.ir/n/319033
کد خبر: 319033
31 اردیبهشت 1405

واشنگتن سفیر ایران در لبنان را در فهرست تحریم‌ها قرار داد


وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد 9 فرد در لبنان از جمله «محمدرضا شیبانی» سفیر ایران را به اتهام آنچه اخلال در روند صلح و جلوگیری از خلع سلاح حزب‌الله خوانده، تحریم کرده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: وزارت خزانه داری آمریکا امروز پنجشنبه به وقت محلی در بیانیه‌ای ادعا کرد: امروز دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری (OFAC) اعلام کرد که ۹ فرد در لبنان را به دلیل «اخلال در روند صلح در لبنان و جلوگیری از خلع سلاح حزب‌الله» در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

بر اساس بیانیه وزارت خزانه داری آمریکا، «محمدرضا شیبانی» سفیر ایران در لبنان نیز در این فهرست قرار گرفته است.

وزارت خزانه داری آمریکا در توجیه اقدامات قهرآمیز یکجانبه خود، مدعی شد: این مقام‌های وابسته به حزب‌الله شامل افرادی هستند که در پارلمان، ارتش و بخش‌های امنیتی لبنان نفوذ دارند و در تلاش‌ هستند نفوذ این گروه را در نهادهای کلیدی دولت لبنان حفظ کنند.

این وزارتخانه ادعا کرد: ادامه فعالیت‌های حزب‌الله و اعمال نفوذ آن بر ساختار دولت لبنان، توانایی دولت این کشور را برای اعمال حاکمیت بر نهادهای رسمی و خلع سلاح این گروه تضعیف می‌کند.

اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا در پی ناکامی واشنگتن در خلع سلاح حزب الله با تکرار ادعاها و اتهاماتی مدعی شد: «حزب‌الله یک سازمان تروریستی است و باید به‌طور کامل خلع سلاح شود. وزارت خزانه‌داری به اقدام علیه مقام‌هایی ادامه خواهد داد که در دولت لبنان نفوذ کرده‌اند و اجازه می‌دهند حزب‌الله کارزار بی‌معنای خشونت خود علیه مردم لبنان را ادامه دهد و روند صلح پایدار را مختل کند.»


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: لبنان / تحریم / صلح / وزارت خزانه داری آمریکا / صلح لبنان