نورنیوز https://nournews.ir/n/319028
کد خبر: 319028
31 اردیبهشت 1405

وعده پرداخت وام ازدواج به همه متقاضیان تا پایان سال


نماینده مردم قزوین در مجلس گفت: طبق اعلام بانک مرکزی، همه افرادی که تا پایان امسال در صف دریافت وام ازدواج قرار بگیرند، تسهیلات خود را دریافت خواهند کرد و برای جبران عقب‌ماندگی‌ها نیز منابع این وام‌ها افزایش یافته است.

نورنیوز- گروه اقتصادی: فاطمه محمدبیگی روز پنجشنبه در مراسم «وصال شیرین» و جشن ازدواج ۳۰ زوج‌ جوان قزوینی، ضمن گرامیداشت یاد امام شهید و شهدای انقلاب اسلامی، اظهار کرد: امروز در شرایطی قرار داریم که حمایت از ازدواج و فرزندآوری، یکی از مهمترین ضرورت‌های کشور است و همه دستگاه‌ها باید در این مسیر نقش‌آفرینی کنند.

وی با اشاره به خاطره ازدواج دانشجویی خود، تصریح کرد: سال ۸۱ در مراسم ازدواج دانشجویی که در سالن وزارت کشور برگزار شد، برای زوج‌های جوان برنامه‌ای مشابه برگزار کردند و حتی یک سکه بهار آزادی نیز هدیه داده شد، اما امروز شرایط اقتصادی نسبت به آن سال‌ها دشوارتر شده و لازم است حمایت‌ها از جوانان افزایش پیدا کند.

محمدبیگی با اشاره به سیاست‌های کلی جمعیت و تأکید رهبر انقلاب در خصوص جوانی جمعیت، تاکید کرد: مجلس و دولت در حوزه ازدواج و فرزندآوری وظیفه دارند زیرساخت‌های لازم را فراهم کنند و در همین راستا، موضوع تسهیلات ازدواج و فرزندآوری به‌ صورت ویژه در حال پیگیری است.

وی ادامه داد: روز گذشته موضوع وام‌های ازدواج و فرزندآوری در بانک مرکزی بررسی شد و خبر خوش این است که برای جبران عقب‌ماندگی‌های موجود، منابع تسهیلات امسال افزایش چشمگیری داشته است.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی،‌ ادامه داد: براساس اعلام مسوولان بانک مرکزی، تمامی افرادی که تا پایان امسال در صف وام ازدواج قرار بگیرند، تسهیلات خود را دریافت خواهند کرد.

محمدبیگی با اشاره به آمارهای رسمی بانک مرکزی،‌ افزود: تاکنون بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از تسهیلات ازدواج و فرزندآوری بهره‌مند شده‌اند و مجموع مبالغ پرداخت‌شده در این حوزه به حدود هشت هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال رسیده است.

به گفته،‌ در قانون بودجه سال جاری نیز بیش از ۴۰۰ همت برای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری پیش‌بینی شده و مجلس اجرای کامل این قانون را به طور جدی دنبال می‌کند.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس با هشدار نسبت به روند کاهش جمعیت کشور، تاکید کرد: اگر روند فعلی ادامه پیدا کند، طی چند دهه آینده جمعیت ایران به شکل قابل توجهی کاهش خواهد یافت و این مساله، تهدیدی جدی برای آینده کشور است.

وی ادامه داد: نسل دهه شصت و اوایل دهه هفتاد یکی از پرجمعیت‌ترین و مؤثرترین نسل‌های کشور بود که نقش مهمی در جهش علمی و پیشرفت کشور ایفا کرد و امروز باید برای تکرار آن پویایی اجتماعی و علمی برنامه‌ریزی کنیم.

محمدبیگی با تاکید بر ضرورت ترویج ازدواج آسان، خاطرنشان کرد: ازدواج، انسان‌ها را به یکدیگر نزدیک‌تر می‌کند و موجب شکل‌گیری انسجام اجتماعی، امید و آرامش در جامعه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: باید شرایطی فراهم شود که جوانان بدون نگرانی‌های پیچیده اقتصادی بتوانند تشکیل خانواده دهند و آینده ایران اسلامی را با امید و نشاط بسازند.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی برای تمامی زوج‌های جوان آرزوی خوشبختی کرد و از برگزارکنندگان مراسم، خیرین و مجموعه‌های فعال در حوزه ازدواج تقدیر و تشکر کرد.

در پایان این مراسم از فعالان عرصه ازدواج، خیران و زوج‌های دارای فرزند چندقلو تجلیل شد.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: وام ازدواج / وام فرزندآوری / ازدواج دانشجویی / صف وام ازدواج / مبلغ وام ازدواج