نورنیوز https://nournews.ir/n/318550
کد خبر: 318550
29 اردیبهشت 1405

حضور «رها» با بازی شهاب حسینی در جشنواره «ریندنس» انگلستان


فیلم سینمایی «رها» به کارگردانی حسام فرهمند در ادامه موفقیت‌های بین‌المللی خود، راهی سی‌وچهارمین دوره فستیوال «ریندنس» لندن شد.

نورنیوز- گروه فرهنگی: فیلم سینمایی «رها» به تهیه‌کنندگی سعید خانی و کارگردانی حسام فرهمند در اولین نمایش در کشور انگلیس به سی‌وچهارمین دوره فستیوال بین‌المللی «ریندنس» دعوت شده است.  

این فیلم سینمایی در ماه گذشته در چهل و هشتمین دوره جشنواره مسکو به نمایش درآمد و از نهمین دوره جشنواره فیلم نپال جایزه «دن کیشوت» را دریافت کرد.

عرضه و پخش بین‌المللی فیلم سینمایی رها با نام بین‌المللی «موهای دخترم» به عهده شرکت «ماداکتو پیکچرز» است.

همچنین فیلم‌های بلند «۱۰۰۱ فریم» ساخته مهرنوش علیا، «نام وبی‌نام خانوادگی» به کارگردانی محمدرضا ستاری و فیلم‌ کوتاه «روزهای در راه» ساخته صالح شفیعی نیز در جشنواره ریندنس انگلستان به نمایش گذاشته می‌شوند.

جشنواره فیلم «رین‌دنس» به‌عنوان یکی از مهمترین جشنواره‌های مستقل دنیا و همچنین از جمله جشنواره‌های مورد تایید آکادمی اسکار و آکادمی فیلم بریتانیا (بفتا) است که از ۱۶ تا ۲۵ ژوئن ۲۰۲۶ (۲۶ خرداد تا ۴ تیر ۱۴۰۵) در شهر لندن برگزار می‌شود.

«رها» نخستین تجربه بلند سینمایی فرهمند است، روایتگر بحرانی از زندگی یک مرد و خانواده اوست. این فیلم سال گذشته در جشنواره فجر حضور داشت و با فاصله‌ای بسیار کم جایگاه دوم بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را کسب کرد.

شهاب حسینی، غزل شاکری، ضحا اسماعیلی‌فر، آرمان میرزایی، محمدرضا سامیان، محمد اشکان‌فر، هادی افتخارزاده، ماهنی مهرپرور، سپیده پهلوان‌زاده، بردیا دیانت بازیگران این فیلم سینمایی هستند.


سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: انگلیس / شهاب حسینی / غزل شاکری / فیلم سینمایی رها / فستیوال بین‌المللی ریندنس