نورنیوز https://nournews.ir/n/317918
کد خبر: 317918
26 اردیبهشت 1405

هماهنگی مسکو و پکن برای دفاع از ایران در تنگه هرمز


نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین با اشاره به انتقاد چین از پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا و بحرین درباره تنگه هرمز اعلام کرد مسکو کاملاً با این رویکرد موافق است؛ قطعنامه‌ای که به گفته دیپلمات‌ها احتمالاً با وتوی روسیه و چین در شورای امنیت روبه‌رو خواهد شد.

نورنیوز- گروه بین الملل: «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی واقع در وین عصر شنبه در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به موضع چین نوشت: «روسیه کاملا با چنین رویکردی موافق است.»

این پیش‌نویس ایران را به «مین‌گذاری در تنگه هرمز» متهم کرده و خواستار لغو اعمال کنترل ایران بر این آبراه حیاتی است، اما دیپلمات‌ها گفته‌اند در صورت به رای گذاشته شدن، احتمالا با وتوی روسیه و چین مواجه خواهد شد.

نماینده چین در سازمان ملل متحد پیشتر از پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی ضدایرانی آمریکا و بحرین درباره تنگه هرمز در شورای امنیت انتقاد کرد و گفت محتوای این قطعنامه و زمان ارائه آن مناسب نیست.

چین و روسیه ماه گذشته نیز قطعنامه ضدایرانی مشابهی را که با حمایت آمریکا ارائه شده بود، وتو کردند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / آمریکا / روسیه / چین / تنگه هرمز / دیپلماسی / شورای امنیت / میخائیل اولیانوف / قطعنامه ضد ایرانی / وتو