نورنیوز https://nournews.ir/n/317512
کد خبر: 317512
24 اردیبهشت 1405

سناتور آمریکایی: کشورهای عربی در عملیات علیه ایران مشارکت داشتند


سناتور آمریکایی، در اظهاراتی در کنگره آمریکا اعلام کرد که چندین کشور منطقه از جمله اردن، بحرین، امارات، عربستان سعودی و قطر در عملیات نظامی علیه ایران و متحدانش نقش فعال داشته و با ارائه پایگاه، پشتیبانی لجستیکی و همکاری اطلاعاتی از این اقدامات حمایت کرده‌اند.

نورنیوز- گروه بین الملل: ارنست در اظهاراتی در کنگره آمریکا گفت که کشورهای متعدد در منطقه به تجاوز نظامی علیه ایران کمک کرده‌اند.

وی در این باره اظهار داشت: «عملیات‌هایی که علیه ایران و متحدانش اجرا شده، بدون وجود شرکای فوق‌العاده در آن منطقه ممکن نبود.»سناتور آمریکایی افزود: «ما شاهد بودیم که بار مسئولیت بزرگی بر دوش اسرائیل و اردن بود. ما کمک‌ها از سوی بحرین و امارات را دیدیم، کشورهایی که حجم قابل توجهی از حملات را متحمل شدند. عربستان سعودی و قطر (نیز همین‌طور).»

جونی ارنست شرح داد: «آن‌ها تماشاگر نبودند. آن‌ها فعالانه مشارکت داشتند. آن‌ها در تمامی اقدامات کمک کردند و ما از کمک‌ها برای موفقیتمان، قدردانیم. ما نمی‌توانیم در این باره اغراق کنیم که دسترسی به پایگاه‌ها، لجستیک، شبکه‌ها و همکاری‌های اطلاعاتی آن‌ها از نظر عملیاتی برای ما چه معنایی داشته است.»

این اظهارات در حالی مطرح شده است که کشورهای عربی منطقه بارها مدعی شدند که در تجاوز نظامی علیه ایران مشارکت نداشته‌اند.علاوه بر این، رسانه‌ها در روزهای اخیر از حملات مستقیم عربستان و امارات به ایران در طول جنگ پرده برداشته‌اند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: جنگ / عربستان / قطر / امارات / بحرین / اردن / حمله به ایران / کشورهای عربی / جونی ارنست