نورنیوز https://nournews.ir/n/316512
کد خبر: 316512
20 اردیبهشت 1405

نتانیاهو: جنگ با ایران تمام نشده است


نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه با شبکه سی‌بی‌اس مدعی شد با وجود برخی دستاوردها، جنگ با ایران هنوز پایان نیافته و به گفته او موضوعاتی مانند اورانیوم غنی‌شده، تأسیسات هسته‌ای و برنامه موشک‌های بالستیک ایران همچنان باقی مانده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز شنبه در مصاحبه با برنامه 60 دقیقه شبکه خبری سی‌بی‌اس گفت فکر می‌کنم جنگ با ایران دستاوردهای زیادی داشته است، اما هنوز تمام نشده، زیرا هنوز مواد هسته‌ای – اورانیوم غنی‌شده – وجود دارد که باید از ایران خارج شود.

صبح روز 9 اسفند ماه و در حالی که تهران و واشنگتن در میانه مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای بودند، آمریکا به همراه رژیم صهیونیستی جنگ همه جانبه‌ای را علیه ایران آغاز کردند. ترامپ و نتانیاهو گمان می‌کردند طی چند روز نظام ایران فروخواهد پاشید و کشور نیز در مسیر تجزیه قرار می‌گیرد اما پس از 40 روز نه تنها رؤیاهای آنها محقق نشد بلکه تنگه هرمز نیز بر روی تمامی کشتی‌های متخاصم بسته شد.

نتانیاهو در ادامه مصاحبه‌اش از دیگر اهداف محقق نشده جنگ را وجود تأسیسات غنی‌سازی در ایران و نیروهای نیابتی وابسته به تهران علام کرد.وی همچنین گفت که هنوز موشک‌های بالستیکی وجود دارند که ایران می‌خواهد تولید کند و همه این موارد هنوز مانده و کار باقی‌مانده زیادی وجود دارد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / جنگ / بنیامین نتانیاهو / نخست وزیر رژیم صهیونیستی / اورانیوم غنی‌شده