نورنیوز https://nournews.ir/n/316490
کد خبر: 316490
20 اردیبهشت 1405

آرامکو: بازار جهانی یک میلیارد بشکه نفت را از دست داد


مدیرعامل آرامکو اعلام کرد در پی اختلال در حمل‌ونقل نفت و تنش‌های منطقه‌ای، بازار جهانی طی دو ماه گذشته حدود یک میلیارد بشکه نفت را از دست داده و حتی با بازگشایی مسیرهای دریایی نیز بازگشت ثبات به بازار انرژی زمان‌بر خواهد بود.

نورنیوز- گروه اقتصادی: مدیرعامل آرامکو روز یکشنبه گفت که جهان در دو ماه گذشته حدود یک میلیارد بشکه نفت را از دست داده است و حتی در صورت از سرگیری جریان حمل و نقل، بازارهای انرژی زمان خواهند برد تا تثبیت شوند؛ زیرا اختلال در حمل‌ونقل، ترافیک را در تنگه هرمز مختل کرده است.

امین ناصر در بیانیه‌ای به رویترز گفت: «هدف ما ساده است: حفظ جریان انرژی، حتی زمانی که سیستم تحت فشار است.»

تأمین انرژی جهانی به دلیل جنگ با ایران و انسداد تنگه هرمز از سوی ایران به شدت کاهش یافته است؛ محاصره‌ای که حمل‌ونقل دریایی را مختل کرده و در پی جنگ آمریکا و اسرائیل، قیمت‌ها را بالا برده است.

ناصر گفت: «بازگشایی مسیرها با عادی‌سازی بازاری که حدود یک میلیارد بشکه نفت از آن محروم شده، یکسان نیست.» او افزود که سال‌ها سرمایه‌گذاری  اندک، فشار بر ذخایر جهانی را که از پیش پایین بودند، تشدید کرده است.

امین ناصر علیرغم تغییر در مسیرهای حمل‌ونقل، بار دیگر تأکید کرد که آسیا همچنان اولویت اصلی این شرکت و محور تقاضای جهانی باقی مانده است.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: جنگ / نفت / مدیرعامل آرامکو