نورنیوز https://nournews.ir/n/315850
کد خبر: 315850
18 اردیبهشت 1405

اژه‌ای: راهبرد قوه قضاییه در شرایط فعلی، مشخص و مصرح و منصوص است


رییس قوه قضاییه درفضای مجازی سه راهبرد قوه قضاییه در شرایط فعلی را اعلام و آن را مشخص و مصرح و منصوص توصیف کرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در فضای مجازی در شبکه اجتماعی ویراستی نوشت:

«راهبرد قوه قضاییه در شرایط فعلی، مشخص و مصرح و منصوص است.

۱_عناصر خائن به وطن را وفق قانون، قاطعانه محاکمه و مجازات می‌کنیم و در این راه از سرزنش سرزنشگران ابایی نداریم؛ لکن از دایره شرع و قانون و عدالت خروج نمی‌کنیم.

۲_با جدیت تمام از نیروهای جان بر کف امنیتی و اطلاعاتی کشور و عموم ضابطین در تعقیب و دستگیری جواسیس، نفوذی‌ها و خائنین، حمایت و پشتیبانی می‌کنیم؛ لکن مواظبت داریم که به اسم شرایط و اقتضائات جنگی، به احدی ظلم نشود.

۳_بر تثبیت و تقویت انسجام و وحدت ملی پای می‌فشاریم و در مقابل وحدت‌شکنان می‌ایستیم.خیمه‌ نظام‌ اسلامی‌، از آغاز با خواست مردم برپا شده و تا همیشه با همت وحمایت مردم بر پای خواهد ماند.  

ملت مبعوث‌شده ایران ۷۰ روز در خیابان‌ها میدان‌داری کرد و معادلات را به نفع جبهه حق تغییر داد. پیروزی ما در جنگ ۴۰ روزه مرهون حضورِ آگاهانه و شکوهمند مردم بصیر و ولایتمدار ایران است.»


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: قوه قضاییه / جنگ تحمیلی / شبکه اجتماعی / حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای