مقامات پرتغال اعلام کردند در ادامه تحقیقات درباره سوءاستفاده از قدرت و بدرفتاری پلیس لیسبون، 15 افسر دیگر به اتهام شکنجه و رفتار خشونتآمیز با افراد آسیبپذیر بازداشت شدهاند. با این بازداشتها شمار افسران تحت بازجویی در این پرونده جنجالی به 24 نفر رسید.
نورنیوز-گروه بین الملل: در حالی که تحقیقات گستردهای در مورد سوءاستفاده از قدرت در لیسبون در جریان است، ۱۵ افسر پلیس دیگر که مظنون به شکنجه و سوءاستفاده از افراد آسیبپذیر که عمدتاً مهاجران غیرقانونی، افراد بیخانمان یا مصرفکنندگان مواد مخدر هستند، دستگیر شدند.
با بازداشت این افراد در مجموع ۲۴ افسر پلیس اکنون به اتهام اقدامات ادعایی «شکنجه شدید، تجاوز، سوءاستفاده از قدرت و حمله شدید» تحت بازجویی هستند.
لوئیس کاریلو رئیس پلیس لیسبون در ارتباط با این پرونده گفت: «ما سیاست عدم تحمل را در قبال موارد سوء رفتار اجرا میکنیم.»
وی تاکید کرد: «شهروندان میتوانند همچنان به پلیس اعتماد داشته باشند.»
فرماندهی کلانشهر لیسبون وابسته به حزب سوسیالیست پرتغال نیز اعلام کرد که این نهاد حقایق این پرونده را به دادستانی عمومی گزارش کرده است.