نورنیوز https://nournews.ir/n/211789
کد خبر: 211789
17 بهمن 1403

قتل در تالار عروسی/ قاتل در ساوجبلاغ دستگیر شد


درگیری دو جوان در تالار عروسی منجر به قتل و تبدیل شدن مراسم عروسی به عزا شد.

نورنیوز- گروه حوادث: سرهنگ سید امین موسوی، فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ، از حادثه‌ای تلخ پرده برداشت. شامگاه چهارشنبه، ۱۷ بهمن، یک درگیری شدید در تالار چندار رخ داد که پایان دردناکش کشته شدن یکی از طرفین درگیر بود.

بررسی صحنه جرم

به گفته سرهنگ موسوی، گزارش وقوع این حادثه به سرعت به پلیس آگاهی اعلام شد و مأموران انتظامی بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند. تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که این درگیری بین دو جوان رخ داده و در نهایت منجر به جان باختن یک جوان ۲۷ ساله شده است.

بازداشت فوری قاتل

به گزارش فرمانده انتظامی ساوجبلاغ، تیم‌های تخصصی پلیس با اجرا کردن عملیات ویژه و همکاری با دستگاه قضایی، هویت مظنون این پرونده را شناسایی کردند. با اقدام به‌موقع، متهم به قتل بازداشت شد تا از بروز عواقب ناگوار بیشتری در منطقه جلوگیری شود.

رسیدگی به پرونده

سرهنگ موسوی اعلام کرد که مظنون دستگیر شده هم‌اکنون در بازداشتگاه تحت بازجویی قرار دارد و به زودی پرونده وی توسط مراجع قضایی پیگیری خواهد شد. وی بر این موضوع تأکید کرد که پلیس تمام توان خود را برای مقابله با حوادث این‌چنینی به کار گرفته و با قاطعیت در راستای تأمین امنیت شهروندان اقدام می‌کند.


منبع: نورنیوز
سرویس: حوادث
کلید واژگان: قاتل / ساوجبلاغ / قتل در تالار عروسی