نورنیوز https://nournews.ir/n/210161
کد خبر: 210161
6 بهمن 1403

آتش‌افروز قاتل بعد از ۱۰ روز فرار دستگیر شد


فرمانده انتظامی مسجد سلیمان گفت: مجرمی که با ایجاد حریق عمدی موجب قتل یکی از ساکنان این شهرستان شده بود پس از 10 روز فرار در عملیات ضربتی پلیس دستگیر شد.

نورنیوز- گروه حوادث: سرهنگ حمیدرضا بهاروند، فرمانده انتظامی شهرستان مسجد سلیمان در گفت‌وگویی رسانه ای در بیان جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره آتش سوزی عمدی منجر به قتل در یکی از محلات شهرستان و متواری شدن قاتل، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس آگاهی با اقدامات فنی و تخصصی و تلاش‌های شبانه روزی در کمتر از ۱۰ روز محل اختفا قاتل را در یکی از شهرستان های همجوار شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی در عملیاتی ضربتی او را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان مسجد سلیمان تصریح کرد: متهم در تحقیقات اولیه پلیس به قتل ارتکابی اعتراف و انگیزه خود را اختلافات شخصی با مقتول عنوان کرد.

به گزارش ایرنا، متهم پس از تکمیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی داده شد.


منبع: نورنیوز
سرویس: حوادث
کلید واژگان: قاتل / مسجد سلیمان / آتش سوزی عمدی