انتظار میرود این طرح تا یکشنبه در سنا هم به تصویب برسد و سپس برای امضای رئیس جمهوری، به کاخ سفید ارسال شود.
دونالد ترامپ پیشتر خواهان دریافت حداقل دو میلیارد دلار شده بود اما رهبران کنگره بر سر رقم ۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار به توافق مقدماتی رسیدهاند.
بنا بر گزارشها، بیش از سه میلیارد این مبلغ به طرحهای تحقیقاتی مرتبط با کرونا از جمله تولید واکسن و کیتهای آزمایشی اختصاص خواهد یافت. همچنین گفته میشود که بیش از یک میلیارد دلار برای کمکهای بینالمللی برای مبارزه با کرونا اختصاص داده خواهد شد.
مرکز کنترل بیماریهای این کشور پیشتر از کنگره خواسته بود که برای آمادگی در برابر یک همهگیری احتمالی طرح چند میلیارد دلاری این مرکز را با فوریت تصویب کند.
همزمان به گزارش بی.بی.سی با افزایش تعداد قربانیان کرونا در آمریکا، مقامات لسآنجلس کالیفرنیا در این شهر وضعیت اضطراری اعلام کردهاند.
بنا بر تازه ترین آمار رسمی، تعداد مبتلایان روز چهارشنبه در لسآنجلس با ۶ مورد جدید به ۸ نفر رسید که یک نفر آنها فوت کرده است.
تعداد مبتلایان در سراسر آمریکا حدود ۱۳۰ نفر است که ۱۱ نفر نیز جان باختهاند؛ ۱۰ قربانی ساکن حوالی شهر سیاتل ایالت واشنگتن بودند.
مورد یازدهم به منطقهای در نزدیکی ساکرامنتو، مرکز کالیفرنیا، مربوط میشود که چهارشنبه اعلام شد. او یک یک فرد مسن با مشکلات جسمی توصیف شده است.
در ایالت واشنگتن مقامات روز چهارشنبه اعلام کردند که تعداد مبتلایان از ۲۷ مورد به ۳۹ مورد افزایش یافته است.
این ایالت واقع در شمال غرب آمریکا و هم مرز با استان بریتیش کلمبیا کاناداست. سیاتل بزرگترین شهر این ایالت است که در فاصله ۲ ساعتی ونکوور، بزرگترین شهر غرب کانادا است.
ایالت واشنگتن یکی از قطبهای اقتصاد آمریکا محسوب میشود. ابرشرکتهایی چون آمازون، بویینگ و کاسکو (کرکلند) در این ایالت مستقرند.
مایک پنس، معاون رئیس جمهوری آمریکا، اعلام کرده که هر آمریکایی با تجویز پزشک میتواند آزمایش کرونا بدهد.
خبرگزاری ایسنا