×
بین الملل
شناسه خبر : 342691
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/06/10 ساعت 11:55
جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ موج انفجارها چندین منطقه را لرزاند

جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ موج انفجارها چندین منطقه را لرزاند

جنوب لبنان بار دیگر شاهد موجی از حملات هوایی، توپخانه‌ای و انفجارهای پیاپی بود؛ حملاتی که چندین شهرک مرزی را هدف گرفت و به ریزش بخشی از جبل القنطره انجامید. همزمان، گزارش‌ها از پرواز گسترده پهپادها و هواپیماهای شناسایی اسرائیل بر فراز لبنان حکایت دارد.

جنوب لبنان شاهد موجی از انفجار، حملات هوایی و گلوله‌باران رژیم صهیونیستی بود که چندین شهرک و منطقه مرزی را هدف قرار داد.

بر اساس گزارش روسیا الیوم، طبق اطلاعات منتشرشده، ارتش رژیم صهیونیستی انفجار جدیدی را در شهرک «بیوت السیاد» در جنوب لبنان انجام داد و گزارش‌ها حاکی از تداوم عملیات خاک‌برداری و فعالیت‌های نظامی در شماری از شهرک‌های مرزی است.

پیش‌تر منابع رسانه‌ای لبنانی نیز از وقوع انفجار توسط ارتش رژیم صهیونیستی در «بیوت السیاد» و به آتش کشیدن خانه‌ها در شهرک «حولا» همزمان با حملات توپخانه‌ای علیه این منطقه خبر دادند.

منابع همچنین از وقوع چندین انفجار در شهرک‌های «الطیبه»، «عدشیت القصیر» و «القنطره» توسط رژیم صهیونیستی خبر دادند و سلسله انفجارهای شدید و پیاپی، شهرک القنطره و مناطق اطراف آن را لرزاند.

در همین راستا، خبرگزاری ملی لبنان از فرو ریختن بخشی از جبل القنطره در شهرستان «مرجعیون» واقع در جنوب لبنان، در پی سلسله انفجارهای شدید و پیاپی رژیم اشغالگر که منطقه را لرزاند، خبر داد. تصاویر منتشرشده نیز آثار ریزش و ستون‌های دود ناشی از انفجارها را نشان می‌دهد.

همچنین گزارش‌ها از وقوع انفجارهایی در دو شهرک «کفرتبنیت» و «ارنون» حکایت دارد. ارتش رژیم صهیونیستی انفجار بزرگی را در ارنون، در محله مجاور بخش شمالی قلعه الشقیف اجرا کرد که صدای شدید آن در منطقه شنیده شد.

منابع لبنانی نیز اعلام کردند در بخش غربی جنوب لبنان، گلوله‌باران توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی مناطق پیرامون شهرک «المنصوری» را هدف قرار داد و همزمان عملیات خاک‌برداری در یکی از محله‌های این شهرک ادامه داشت. آتش توپخانه همچنین منطقه واقع میان دو شهرک «حداثا» و «حاریص» را هدف قرار داد.

منابع خبری همچنین از انجام حملات هوایی و وقوع انفجارهایی در شهرک «حولا» خبر دادند و اعلام کردند که این منطقه پیش‌تر نیز هدف گلوله‌باران توپخانه‌ای قرار گرفته بود.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی همچنین دو حمله هوایی علیه منطقه «دوحه کفررمان» در شهرستان النبطیه انجام دادند. حمله هوایی دیگری نیز «زوطر الشرقیه» را هدف قرار داد. رژیم اشغالگر همچنین طی یک حمله دیگر اطراف «زوطر الغربیه» در جهت «میفدون» را هدف گرفت.

این تحولات همزمان با پرواز پهپادها و هواپیماهای شناسایی رژیم صهیونیستی بر فراز شماری از مناطق لبنان از جمله بیروت و ضاحیه جنوبی آن و همچنین مناطق مختلف جنوب لبنان انجام شد.

در همین رابطه، یک کودک در شهرک «حبوش» در شهرستان النبطیه بر اثر انفجار یک بمب خوشه‌ای به‌جامانده از گلوله‌باران اسرائیلی به شهادت رسید؛ حادثه‌ای که بار دیگر خطر مهمات منفجرنشده و بقایای جنگی را که همچنان غیرنظامیان ساکن مناطق عملیات نظامی را تهدید می‌کند، برجسته می‌سازد.

این حملات رژیم صهیونیستی علیه لبنان در حالی ادامه دارد که تاکنون پنج دور از مذاکرات با میانجیگری آمریکا میان دو طرف برگزار شده است.


اخبار مرتبط
جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ علی الطاهر دوباره بمباران شد
پنج‌شنبه 1405/06/12 ساعت 23:25
جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ علی الطاهر دوباره بمباران شد
جنگنده‌های رژیم صهیونیستی برای چندمین بار اطراف ارتفاعات علی الطاهر در استان نبطیه جنوب لبنان را بمباران کردند؛ ارتش اسرائیل مدعی هدف قرار دادن زیرساخت‌های حزب‌الله شد.
آینده جنوب لبنان در هاله‌ای از ابهام
چهارشنبه 1405/06/11 ساعت 17:41
آینده جنوب لبنان در هاله‌ای از ابهام
مذاکرات درباره آینده جنوب لبنان همچنان به نتیجه نرسیده و فرمانده ارتش با افزایش استقرار نیروها بدون عقب‌نشینی اسرائیل مخالفت کرده است؛ بیروت نیز خواستار تضمین آمریکا برای خروج این رژیم است.
انگلیس اسرائیل را تحریم کرد؛ لندن علیه شهرک‌سازی صهیونیست‌ها
سه‌شنبه 1405/06/10 ساعت 19:25
انگلیس اسرائیل را تحریم کرد؛ لندن علیه شهرک‌سازی صهیونیست‌ها
وزیر خارجه انگلیس با هشدار درباره پروژه شهرک‌سازی E1 اسرائیل، آن را تهدیدی برای امکان تشکیل کشور فلسطین دانست و اعلام کرد لندن طی هفته‌های آینده بسته‌ای جامع از اقدامات علیه شهرک‌های اسرائیلی در کرانه باختری ارائه خواهد کرد.
یمن: تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله نتیجه ناکامی نظامی اسرائیل است
شنبه 1405/05/31 ساعت 23:27
یمن: تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله نتیجه ناکامی نظامی اسرائیل است
وزارت امور خارجه یمن با انتقاد از تحریم‌های آمریکا علیه حزب‌الله لبنان، این اقدام را نشانه ناکامی نظامی رژیم صهیونیستی دانست و تأکید کرد: هرگونه فشار علیه مقاومت لبنان در شرایط کنونی، به سود تل‌آویو خواهد بود.
نظرات

آخرین اخبار
اروپا نسخه جدیدی برای فضای مجازی نوجوانان می‌پیچد
حمله پهپادی به 2 قایق صیادی در آب‌های هرمزگان
عراقچی و نبیه بری تلفنی گفت‌وگو کردند؛ تأکید بر حمایت ایران از لبنان
بازنشر مواضع اقتصادی قالیباف در فضای مجازی آمریکا
بانک VTB روسیه در فهرست تحریم‌های آمریکا علیه ایران قرار گرفت
فریاد «اسرائیل را تحریم کنید» در آمستردام؛ حمایت از فلسطین، لبنان و ایران در برلین
فرود اضطراری پرواز مشهد به کرمانشاه به دلیل نقص فنی موتور
نیوزویک: مردم آمریکا پیامدهای جنگ علیه ایران را احساس می‌کنند
زاکانی: بعد از 47 سال قانون اساسی را کامل اجرا نکرده‌ایم
بلومبرگ: آلمان برای مقابله با چین بسته اقتصادی ـ امنیتی تدوین می‌کند
رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق به تهران سفر می‌کند
طی دو روز 72 کشتی از باب‌المندب عبور کردند
بلومبرگ: بریتانیا کمک به عربستان در جنگ با یمن را بررسی می‌کند
عامل انتشار تصاویر خصوصی و ساختگی جوانان و نوجوانان در یزد دستگیر شد
استقلال 3–0 السد ؛ طوفان آبی ها در بصره ؛ استقلال نماینده شایسته ایران در لیگ نخبگان
عربستان طی 24 ساعت 54 حمله هوایی به یمن انجام داد
هشدار حماس؛ اسرائیل به دنبال تغییر وضعیت تاریخی و حقوقی مسجد الاقصی است
بیانیه مشترک عراق و فرانسه؛ حمایت از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز
اعتراف جی‌دی ونس: آمریکا با انصارالله یمن گفت‌وگوی مستقیم داشته است
سهمیه معیشتی مرزنشینان افزایش یافت
کاظمی: مرجع تصمیم‌گیری درباره تعطیلی مدارس به آموزش‌وپرورش واگذار شد
جزئیات حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان در همدان
علیرضا بیرانوند از اول مهر باید به تیم نظامی معرفی شود
وال‌استریت ژورنال و نگرانی از شتاب تولید سلاح در روسیه
شباب‌الاهلی 1 - تراکتور 0؛ نماینده ایران لیگ نخبگان را با شکست آغاز کرد
ترور عالم اهل سنت در زاهدان
فرونشست، سیل و زلزله؛ اطلس جدید مخاطرات ایران آماده انتشار شد
عارف: شورای هنر و ادب در دولت چهاردهم تشکیل می‌شود
دیدار مدیران روس‌اتم و آژانس در وین؛ ایمنی نیروگاه زاپوریژیا بررسی شد
آمریکا مخالف غنی‌سازی در عربستان؛ ریاض از کشف ذخایر اورانیوم خبر داد
واردات خودرو از مناطق آزاد با 20 درصد تخفیف
معاون وزیر راه درباره بحران مسکن: بدمسکنی و کاهش قدرت خرید در صدر مشکلات
واکنش باشگاه دهوک به شایعه اخراج یحیی گل‌محمدی
تهدید صریح دولت صنعا علیه عربستان در پی حملات به یمن
مرشایمر: جنگ ایران کمک تسلیحات آمریکا به اوکراین را کاهش داد
محدوده قطعی برق گیلان فردا سه‌شنبه 24 شهریور
هشدار معاون وزیر بهداشت: ولادت و ازدواج در کشور کاهش یافته است
نسخه جدید رئیس کل بانک مرکزی برای مهار موتورهای تورم‌زا و شوک‌های خارجی
حمله به نیروهای وابسته به عربستان در صحرای الجوف یمن
فروش 30 میلیاردی سینما در سه روز نیم‌بها؛ «استخر» و «زنده شور» رکورد زدند
جزئیات قطعی برق استان البرز برای فردا سه‌شنبه 24 شهریور
گوترش خواستار تقویت نقش آژانس در راستی‌آزمایی برنامه هسته‌ای ایران شد
برنامه قطعی برق تهران فردا سه‌شنبه 24 شهریور
رویترز: تجهیزات نفتی دست‌دوم آمریکا راهی ونزوئلا شد
3 جوان گلستانی در یک قدمی قصاص بخشیده شدند
پسکوف: بی‌ثباتی در خلیج فارس بازار جهانی نفت را تهدید می‌کند
زمانبندی قطعی برق مازندران فردا سه‌شنبه 24 شهریور
شوک جدید به بازار گاز اروپا؛ قیمت‌ها بیش از 5 درصد افزایش یافت
نظرسنجی فاکس‌نیوز: 65 درصد رأی‌دهندگان به ترامپ از او ناراضی‌اند
نورنما | کشف اجساد از کشتی مسافربری سوخته در فیلیپین