×
بین الملل
شناسه خبر : 336639
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/05/15 ساعت 15:40
نماینده روسیه: اوکراین با سلاح‌های ناتو عمق خاک روسیه را هدف می‌گیرد

نماینده روسیه: اوکراین با سلاح‌های ناتو عمق خاک روسیه را هدف می‌گیرد

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل مدعی شد اوکراین با استفاده از تسلیحات کشورهای عضو ناتو، حملاتی علیه مناطق غیرنظامی روسیه انجام می‌دهد. واسیلی نبنزیا همچنین کشورهای غربی را به حمایت از «جنگ نیابتی» علیه مسکو متهم کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد شب گذشته، چهارشنبه، در نشست شورای امنیت این سازمان اعلام کرد که مقامات کی‌یف با متحمل شدن شکست سنگین نظامی در میدان نبرد، بر تشدید حملات تروریستی علیه مردم غیرنظامی روسیه تمرکز کرده و در این حملات از جمله از تسلیحات ناتو استفاده می‌کنند.

این دیپلمات بلندپایه گفت: «رژیم ولودیمیر زلنسکی که در میدان نبرد متحمل شکست سخت نظامی شده، بر تشدید ترور علیه مردم غیرنظامی روسیه تمرکز کرده است. کی‌یف هر روز با استفاده از تسلیحات موشکی و توپخانه‌ای، پهپادها، تجهیزات مین‌گذاری از راه دور، مهمات خوشه‌ای و مین‌های تله‌ای، از جمله سلاح‌های تولید کشورهای عضو ناتو، عامدانه غیرنظامیان و تأسیسات غیرنظامی در عمق خاک روسیه را هدف قرار می‌دهد.»

همدستی کشورهای اتحادیه اروپا و ناتو با کی‌یف در حملات علیه روسیه

واسیلی نبنزیا اشاره کرد که کشورهای عضو اتحادیه اروپا و ناتو با تأمین هزاران پهپاد و موشک برای کی‌یف، آشکارا به اوکراین در انجام حملات کمک کرده و عملاً از اقدامات اوکراین که مسکو آنها را حملات تروریستی می‌داند، حمایت می‌کنند. این دیپلمات کشورهای اتحادیه اروپا و ناتو را متهم کرد که تسلیحات لازم برای انجام حملات را در اختیار کی‌یف قرار می‌دهند.

نماینده دائم روسیه ابراز عقیده کرد که کمک نظامی کشورهای غربی همچنان یکی از عوامل اصلی ادامه درگیری نظامی در اوکراین است. کشورهای ناتو و اتحادیه اروپا نیز به نوبه خود اعلام می‌کنند که برای دفاع از اوکراین در برابر اقدامات نظامی روسیه و تأمین توان دفاعی این کشور، از کی‌یف حمایت می‌کنند.

 غرب از کی‌یف برای «جنگ نیابتی» علیه روسیه استفاده می‌کند

واسیلی نبنزیا در نشست شورای امنیت یادآور شد که کشورهای غربی نه‌تنها از اوکراین برای پیشبرد «جنگ نیابتی» علیه روسیه استفاده می‌کنند، بلکه از این کشور برای پیشبرد منافع خود در قاره آفریقا نیز بهره می‌برند. او گفت: «رژیم حاکم بر کی‌یف مدت‌هاست که از نظر اقتصادی و نظامی کاملاً به کشورهای اتحادیه اروپا و ناتو وابسته است،  کشورهایی که از اوکراین برای پیشبرد "جنگ نیابتی" علیه روسیه استفاده می‌کنند. حامیان غربی اوکراین در قاره آفریقا نیز رویکرد مشابهی دارند: آنها با به‌کارگیری اوکراینی‌ها برای کمک به گروه‌های تروریستی در منطقه ساحل، بار دیگر تلاش می‌کنند اهداف خود را با دست دیگران محقق کنند.»

خطر وقوع فاجعه در پی حملات اوکراین به نیروگاه اتمی زاپروژیا 

نماینده دائم روسیه همچنین هشدار داد که حملات به نیروگاه اتمی زاپروژیا نشان‌ دهنده تلاش کی‌یف برای مختل کردن مدیریت این تأسیسات و ایجاد خطر وقوع یک فاجعه زیست‌محیطی است.

نبنزیا با اشاره به اینکه تهدیدها علیه کارکنان نیروگاه همچنان ادامه دارد، افزود: «کشته شدن متخصصانی که مسئول تأمین ایمنی هسته‌ای و پرتوی بودند، نشان‌دهنده تلاش کی‌یف برای بی‌ثبات کردن فعالیت امن این تأسیسات و خطر وقوع یک فاجعه فنی گسترده است.»

مخالفت لفظی سازمان ملل با حملات علیه غیرنظامیان و کودکان در روسیه

این در حالی است که فرحان حق، معاون سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد که این سازمان با هرگونه حمله‌ای که به تلفات در میان مردم غیرنظامی، به‌ویژه کودکان، منجر شود، مخالف است. این دیپلمات شب گذشته در گفت‌وگو با خبرنگار تاس و در واکنش به حملات پهپادهای اوکراینی به یک زمین بازی کودکان در استان بلگوراد و یک منطقه ساحلی در آرخیپو-اوسیپوفکا که در نتیجه آن حداقل هفت نفر، از جمله چهار کودک، کشته شدند، گفت: «ما با همه حملاتی که به تلفات در میان جمعیت غیرنظامی منجر می‌شوند، به‌ویژه حملاتی که در نتیجه آنها کودکان کشته یا زخمی می‌شوند، مخالف هستیم.»

مارتا هورتادو، سخنگوی دفتر کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد نیز روز گذشته تأکید کرد که طرف‌های درگیری در اوکراین باید برای جلوگیری از تلفات در میان غیرنظامیان و آسیب دیدن تأسیسات غیرنظامی اقداماتی انجام دهند. به گفته این مقام سازمان ملل، این امر به حفاظت از غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی در برابر حملات کمک خواهد کرد.


اخبار مرتبط
تشدید برخورد مسکو با نیروهای خارجی؛ محکومیت 36 مزدور جنگ اوکراین
پنج‌شنبه 1405/05/15 ساعت 16:41
تشدید برخورد مسکو با نیروهای خارجی؛ محکومیت 36 مزدور جنگ اوکراین
دادستانی کل روسیه اعلام کرد: 36 مزدور خارجی متهم به مشارکت در عملیات نیروهای اوکراینی در استان کورسک محکوم شده‌اند. همزمان، وزارت دفاع روسیه از انهدام 1155 پهپاد اوکراینی و حمله به 155 هدف نظامی در خاک اوکراین خبر داد.
راهبرد هسته‌ای جدید آمریکا در قبال روسیه و چین
چهارشنبه 1405/05/14 ساعت 18:30
راهبرد هسته‌ای جدید آمریکا در قبال روسیه و چین
یک رسانه آمریکایی نوشت: وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در حال تدوین راهبرد هسته‌ای جدید برای آمادگی در برابر سناریوهای احتمالی جنگ با روسیه و چین است.
آخرین هماهنگی های روسیه و برزیل در همکاری‌های راهبردی
سه‌شنبه 1405/05/13 ساعت 23:10
آخرین هماهنگی های روسیه و برزیل در همکاری‌های راهبردی
ولادیمیر پوتین و لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا در تماس تلفنی، درباره توسعه همکاری‌های روسیه و برزیل، آخرین تحولات جنگ اوکراین و ادامه هماهنگی دو کشور در سازمان ملل گفت‌وگو کردند؛ کرملین از قدردانی پوتین نسبت به نقش برزیل در مسیر حل بحران اوکراین خبر داد.
هشدار زلنسکی درباره تشدید حملات روسیه در دریای سیاه
جمعه 1405/05/09 ساعت 21:53
هشدار زلنسکی درباره تشدید حملات روسیه در دریای سیاه
ولودیمیر زلنسکی با استناد به گزارش‌های اطلاعاتی اعلام کرد: روسیه در حال برنامه‌ریزی برای حملات جدید علیه اوکراین و کشتی‌های این کشور است. وی همچنین نسبت به تهدید امنیت غذایی اروپا، حملات به بنادر اودسا و تشدید تنش در دریای سیاه هشدار داد.
نظرات

آخرین اخبار
پیمان مکه و معادله ایران؛بازی تازه آغاز شده است!
پیش ‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه 17 مرداد 1405+ جدال دلار و اونس جهانی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 17 مرداد 1405 + جدول کامل قیمت ها
نوراینفو | 17 مرداد؛ روز خبرنگار، روز پاسداران حقیقت و آگاهی
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز شنبه 17 مرداد + قیمت شاهین، اطلس، کوییک و ساینا
قالیباف: خبرنگاران اجازه نمی‌دهند روایت دشمن بر افکار عمومی غلبه کند
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه 17 مرداد +جدول کامل قیمت بازار و کارخانه
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 17 مرداد 1405 /از منچستریونایتد و PSG تا رئال و بارسلونا
سپاه: اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 مرداد 1405 + وضعیت استانها
آیا اقیانوس زیرزمینی «اروپا» محل زندگی موجودات بیگانه است؟
راز تغییر شخصیت انسان؛ چرا با گذشت زمان متفاوت می‌شویم؟
محکومیت نیم میلیارد دلاری متا به دلیل آسیب به سلامت کودکان
راز سلامت نوزادان؛ چرا شیردهی تا دو سالگی توصیه می‌شود؟
تولید 16 ویروس با کمک هوش مصنوعی!
شیرینی‌های طبیعی؛ عامل پنهان در بزرگ‌تر شدن مغز انسان
سازمان ملل؛ چشم‌انتظار نتایج مذاکرات ایران و عمان
وداع اهالی سینما با مریم همتیان؛ بازیگری که پس از 2 سال مبارزه با سرطان درگذشت
تبعات اقتصادی جنگ ترامپ علیه ایران برای آمریکایی‌ها
پزشکیان: مذاکره را به رهبری تحمیل نکردیم؛ این ادعا ناشی از نشناختن رهبری است
حریق مجتمع مسکونی اهواز مهار شد
جو کنت: تهدید هسته‌ای ایران یک پروپاگانداست
رایزنی امنیتی بغداد و ریاض؛ دیدار نخست‌وزیر عراق با رئیس دستگاه اطلاعات عربستان
حملات به کشتی‌های اماراتی در تنگه هرمز
پیام عراقچی به همسایگان ایران
برنامه خاموشی برق آذربایجان شرقی فردا شنبه 17 مرداد
تصویب لایحه تحریم ایران و روسیه از سوی سنای آمریکا
خیز وزنه‌برداران دختر فارس برای سکوی آسیایی
گمانه‌زنی درباره صدای مهیب در پایتخت روسیه
عیادت اهالی فرهنگ از استاد ایرج
حمله یمن به تجمعات نظامی سعودی
تداوم فشار حداکثری آمریکا علیه ایران
تصادف زنجیره‌ای در آزادراه تهران-قم
حمله پهپادی به کشتی ترکیه‌ای
مقاومت عراق پاسخ به حمله عربستان و آمریکا را به تعویق انداخت
همتی: اقتصاد ایران با فروپاشی فاصله زیادی دارد
غنائم خیالی؛ واکنش بقائی به صحبت‌های ترامپ
آئروفلوت پروازهای مسکو-ابوظبی را از سر می‌گیرد
اسحاق دار: توافق مکه به ثبات منطقه کمک می‌کند
انفجار مهیب شهر المخا یمن را لرزاند
هشدار بانک آمریکایی درباره افت شدید ذخایر نفت آمریکا
شباب الاهلی گزینه میزبانی آسیایی استقلال شد
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون؛ شصت‌چی پس از ماه صفر می‌آید
اردوغان: توافق‌نامه مکه علیه هیچ کشوری نیست
رمان «مدیر مدرسه» جلال آل‌احمد سریال می‌شود
برنامه خاموشی برق تهران فردا 17 مرداد اعلام شد+ جزییات
روزی که وزیر دفاع اسکورت خبرنگاران شد
واکنش فدراسیون فوتبال آرژانتین به آینده مسی در تیم ملی
استاد منتقد جنگ غزه در پرونده علیه دانشگاه مینه‌سوتا پیروز شد
توقف پروژه 400 میلیون دلاری ترامپ در کاخ سفید با حکم دادگاه