×
اقتصادی
شناسه خبر : 330383
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/04/22 ساعت 16:43
آغاز مرحله چهارم ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان در 3 استان

آغاز مرحله چهارم ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان در 3 استان

وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد مرحله چهارم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان (آشیان) از ظهر سه‌شنبه 23 تیر برای متقاضیان استان‌های فارس، اردبیل و زنجان آغاز می‌شود و تا پایان روز 24 تیر ادامه خواهد داشت.

نورنیوز-گروه اقتصادی: از ساعت ۱۲ فردا (سه شنبه، ۲۳ تیرماه) تا پایان روز چهارشنبه (۲۴ تیرماه) متقاضیان مسکن استیجاری زوج‌های جوان در استان‌های فارس، اردبیل و زنجان می‌توانند با مراجعه به سامانه طرح‌های حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی نسبت به ثبت درخواست اقدام کنند.

پس از ثبت‌نام متقاضیان سه استان قزوین، مرکزی و مازندران در مرحله نخست، استان‌های البرز، گیلان و خراسان جنوبی در مرحله دوم و متقاضیان گلستان، ایلام و کرمانشاه در مرحله سوم، مرحله چهارم ثبت‌نام طرح آشیان، طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری (مصادف با ۲۳ و ۲۴ تیرماه)، در استان‌های استان‌های فارس، اردبیل و زنجان انجام خواهد شد.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده از سوی وزارت راه و شهرسازی، ثبت‌نام متقاضیان طرح مسکن استیجاری، به صورت مرحله‌ای و استان به استان انجام خواهد شد. این اقدام در راستای پاسخ به بخشی از نیاز بازار مسکن و ساماندهی و مدیریت بازار اجاره به ویژه در کلانشهرها و مراکز استان‌ها و با عنایت به اهمیت حمایت و توانمندسازی زوج‌های جوان، وفق مصوبات شورای عالی مسکن انجام می‌شود.

زمان‌بندی مرحله‌ای ثبت‌نام متقاضیان با هدف ارتقای کیفیت خدمات، افزایش پایداری سامانه، مدیریت حجم مراجعات و فراهم‌سازی شرایط مناسب برای پاسخگویی مؤثر به شهروندان در نظر گرفته شده است.

شرایط لازم برای متقاضیان

الف) از تاریخ ازدواج رسمی آنان بیش از ۵ سال نگذشته باشد.

ب) متقاضی، همسر و افراد تحت تکفل آنها، فاقد مسکن ملکی یا زمین با کاربری مسکونی در ۵ سال اخیر در باشند.

ج) متقاضیان باید بر اساس استعلام پایگاه رفاه ایرانیان، در دهک‌های درآمدی ۱ تا ۶ قرار داشته باشند و براساس سامانه استحقاق‌سنجی سازمان برنامه و بودجه حائز شرایط باشند.

د) متقاضی یا همسر ایشان دارای ۵ سال سابقه سکونت در شهر مرکزی مجموعه شهری محل تقاضا باشند. (برای ثبت تقاضا در شهرهای جدید، سابقه سکونت در کل مجموعه شهری مورد تایید است.)

ه) متقاضی و همسر ایشان دارای فرم ج سبز باشند.

توضیحات تکمیلی

۱. ثبت درخواست استفاده از این طرح در سامانه صرفاً برای متقاضیانی که حائز شرایط فوق‌الذکر هستند، امکان‌پذیر است و می‌بایست توسط سرپرست خانوار انجام شود.

۲. ثبت درخواست متقاضی در سامانه به منزله تایید درخواست و تعهد وزارت برای تخصیص واحدهای مسکونی اجاره‌ای موضوع این برنامه نیست و متقاضیان بعد از پالایش، تایید شرایط و اولویت‌ بندی، وفق استعلام از سامانه استحقاق‌سنجی، براساس تعداد واحدهای تامین شده، مجاز به انتخاب واحدهای ارائه شده خواهند بود.

۳. اولویت‌بندی متقاضیان به ترتیب براساس دهک درآمدی، تعداد فرزندان و میزان آسیب‌پذیری خانوار(نظیر عضو معلول، سالخورده و...) و از طریق سامانه صورت خواهد پذیرفت.

۴. انعقاد قرارداد اجاره توسط کارگزاران واجد شرایط انجام و فرآیند تحویل واحدهای موضوع طرح متعاقباً و به نحو مقتضی به متقاضیان واجد شرایط وفق اولویت بندی انجام شده اطلاع رسانی خواهد شد.

۵. حداکثر مدت استفاده هر خانوار از مسکن استیجاری ۵ سال و مشروط به برقرار بودن شرایط احراز به صورت سالیانه است.

۶. اجاره‌بهای دریافتی برای زوج‌های واقع در دهک‌های ۱ و ۲ معادل ۳۵ درصد، دهک‌های ۳ و ۴ معادل ۴۵ درصد و دهک‌های ۵ و۶ معادل ۵۵ درصد اجاره بها به نرخ روز است.

۷. شرح کامل شرایط و فرآیند اجرایی در سامانه جامع طرح‌های حمایتی مسکن در دسترس قرار خواهد گرفت.

مراحل ثبت‌نام در سامانه

مراحل ثبت‌نام متقاضیان طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان، در سامانه جامع طرح‌های حمایتی مسکن به گونه‌ای طراحی شده است که شرایط فرد متقاضی به صورت مرحله به مرحله مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورتی که فرد یکی از شروط اصلی تعیین شده برای قرار گرفتن در فهرست متقاضیان واجدشرایط را نداشته باشد، به صورت سیستمی، قادر به ورود به مرحله بعد نخواهد بود.

براین اساس، متقاضی باید برای ثبت درخواست خود، چهار مرحله به شرح زیر را در سامانه طی کند:

مرحله اول: مشاهده و قبول ضوابط و مقررات

مرحله دوم: استعلامات شامل بررسی وضعیت فرم ج - مالکیت - تاریخ ازدواج - وضعیت تاهل - سببی و نسبی

مرحله سوم: انتخاب شهر بر اساس شرایط و ضوابط از شهرهای مجاز

مرحله چهارم: پیش نمایش اطلاعات و تایید و ثبت نهایی

زمانبندی اجرای طرح؛ از ثبت‌نام تا تحویل واحد

زمانبندی پیش‌بینی شده برای اجرای طرح، پس از مرحله ثبت‌نام متقاضی تا تحویل واحد استیجاری به شرح زیر است:

1
 

متقاضیان ثبت‌نام در طرح تامین مسکن استیجاری زوج‌های جوان (طرح آشیان)، می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به سامانه جامع طرح‌های حمایتی مسکن به نشانی Saman.mrud.ir مراجعه کنند.


نظرات

آخرین اخبار
اقتصادنگار | باز هم بحث بنزین، باز هم یک تصمیم بزرگ
امروز آخرین مهلت دریافت کارت کنکور؛ جزئیات برگزاری آزمون 1405
بازی‌های امروز لیگ برتر 28 مرداد؛ ساعت بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان + جدول لیگ برتر
پشت نیروی چندملیتی سنتکام، کدام بحران پنهان شده است؟
جدول پخش زنده بازی‌های امروز چهارشنبه 28 مرداد 1405؛ ساعت پخش فوتبال و والیبال
ترکیب 11 نفره پرسپولیس برای مصاف با استقلال خوزستان اعلام شد
برنامه قطعی برق تهران امروز چهارشنبه 28 مرداد+ لینک
قالیباف در آستانه سفر به عراق: منطقه شاهد نظم جدیدی خواهد بود
برنامه قطعی برق کرمان امروز چهارشنبه 28 مرداد اعلام شد
هشدار وزارت ارشاد به رسانه‌های بدون مجوز؛ فعالیت بدون پروانه انتشار ممنوع است
قیمت طلا امروز چهارشنبه 28 مرداد/ قیمت طلا 18 عیار چقدر شد؟
قالیباف: پیوند ایران و عراق تاریخی و ناگسستنی است
قطعی برق کرمانشاه امروز چهارشنبه 28 مرداد + جدول خاموشی
وضعیت آب و هوا امروز چهار شنبه 28 مرداد 1405+ وضعیت استانها
ترامپ به دنبال دیدن کیم جونگ اون است
غریب‌آبادی: ملت ایران در برابر فشار عقب‌نشینی نمی‌کند
آیا کراتین در مبارزه با سرطان موثر است
پایان افسانه فایده پیاده‌روی برای استخوان‌ها؛ پژوهش‌های جدید چه می‌گوید؟
حرکت کشور به سوی بحران جمعیتی؛ مداخلات افراد غیرمتخصص در حوزه سلامت باروری
رازی که 3000 سال مدفون بود؛ کشف کتیبه‌های «رامسس دوم» در قلب صحرای سینا
مجله فارین افرز؛ پایان دوران سلطه آمریکا در خاورمیانه؟
شکاف میان ترامپ و ونس درباره ایران
ترور به بهانه حذف تهدید؛ پشت پرده حمله اسرائیل به شهر غزه چیست؟
نماینده محیط‌زیست ایران در بریکس از خجالت اماراتی‌ها درآمد
رد ادعای امارات در اتهام زنی به ایران
پایان اختلاف بر سر ریاست هیات فوتبال؛ فدراسیون زیر بار محدودیت‌های وزارت ورزش نرفت
بدهی ملی آمریکا از 39 تریلیون دلار گذشت
کرمان بر سکوی قهرمانی؛ پایان رقابت‌های کشتی پهلوانی کارگران کشور
لوموند در انتقاد از ترامپ: کارنامه‌ای «مملو از شکست» در خاورمیانه
موج محکومیت‌های بین‌المللی در پی حمله اسرائیل به فرودگاه «ابوالظهور» در سوریه
اقدام خصمانه فرانسه علیه 2 دیپلمات ایرانی
دستگیری عامل عمدی آتش‌سوزی در جنگل‌های ایلام
ممنوعیت ساعت هوشمند و هندزفری در کنکور؛ محرومیت از آزمون تا 10 سال!
نورنما | مسیر شگفت انگیز راه آهن دورود به اندیمشک در ایران زیبا
چرخش استراتژیک در کاراکاس؛ چرا ونزوئلا پس از سال‌ها به رژیم صهیونیستی نزدیک شد؟
حضور یکپارچه مردم در چهلمین روز تشییع تاریخی وتدفین «آقای شهید ایران »
گفت‌وگوی تلفنی بن زاید و ترامپ؛ بررسی محورهای همکاری امارات و آمریکا
توافق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و دولت موقت سوریه برای حل پرونده پادمانی
دیپلماسی علمی در محاصره؛ پنتاگون نگران «نشت فناوری» به ایران، چین و روسیه
آمریکا رئیس دیوان بین‌المللی کیفری را تحریم کرد
اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی 2 دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب
شمسی پور قهرمان کشتی فرنگی جوانان جهان شد
واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز
نساجی 0 - 1 استقلال / صدر جدول آبی باقی ماند +فیلم خلاصه بازی
تعطیلی ادارات و بانک‌ها فردا چهارشنبه 28 مرداد؛ اسامی استان‌ها اعلام شد
قالیباف: با اعمال فشار بیشتر بر ایران، نمی‌توان به امتیازاتی دست یافت
پخش زنده بازی النصر و الدرعیه امروز سه شنبه در جام پادشاهی عربستان
تقویم کامل بازی‌های استقلال و تراکتور در مسابقات آسیایی
عملیات جدید یمن در جنوب استان الحدیده
قطع زنجیره تأمین ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن توسط ایران