×
سیاسی
شناسه خبر : 315431
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/16 ساعت 16:30
نوش‌آبادی: امنیت تنگه هرمز تنها با مدیریت ایران تأمین می‌شود

نوش‌آبادی: امنیت تنگه هرمز تنها با مدیریت ایران تأمین می‌شود

نوش‌آبادی اعلام کرد امنیت تنگه هرمز تنها با مدیریت ایران و فرزندان ایران تأمین می‌شود و پروژه آمریکا برای باز کردن هرمز به شکست انجامید.

نورنیوز-گروه سیاسی: حسین نوش آبادی، مدیرکل پارلمانی و قوانین وزارت خارجه در گفت و گویی تصریح کرد: اقدامات مخرب حاکمان برخی کشورهای همسایه جنوبی در خلیج فارس و همدستی با طرف‌های متخاصم علیه جمهوری اسلامی ایران در تداوم میزبانی پایگاه‌ها و تجهیزات نظامی دشمن، پیامدهای خطرناکی در پی دارد و رویکردی مغایر با اصل حسن همجواری و ناقض اصول بنیادین منشور ملل متحد و تهدید علیه امنیت و منافع ملی ایران محسوب می شود و هرگونه اقدام دفاعی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، در جهت دفع شرارت آمریکا و متحدانش بوده و خواهد بود.

وی افزود: پروژه باصطلاح «آزادی» که آمریکا برای بازکردن تنگه هرمز که از چند روز قبل با ژست قلدرمابانه و حضور چند ناو و ناوچه جنگی برای اسکورت کشتی‌ها به دریای عمان آغاز شده بود  به علت پاسخ کوبنده نیروهای مسلح و هشدارهای جدی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ناتوانی ایالات متحده در عبور از تنگه هرمز به شکست انجامید و ترامپ توقف آن را به بهانه مذاکرات و توافق نزدیک‌ با ایران اعلام کرد.

سفیر اسبق کشورمان در عمان تاکید کرد: هرگونه ماجراجویی نظامی آمریکا و متحدانش در تنگه هرمز و خلیج فارس، هزینه‌های غیرقابل تحمل را برای آنان به همراه داشته و به پیچیده‌تر شدن ماجرا منجر خواهد شد. 

مدیرکل پارلمانی و قوانین وزارت خارجه افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه مختصات دقیق محدوده تحت کنترل خود را به جامعه جهانی ابلاغ کردند و بر این اساس مرز جنوبی: خط واصل بین کوه مبارک در ایران و جنوب فجیره در امارات، مرز غربی: خط واصل بین انتهای جزیره قشم در ایران و ام‌القیوین در امارات اعلام شده است.‌

نوش آبادی گفت: پیام ایران هم بصورت شفاف و قاطع بیان شده است که امنیت تنگه هرمز  تنها با مدیریت ایران و فرزندان ملت ایران  که «چشم بیدار خلیج فارس» هستند، تامین می‌شود.

عضو پیشین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح پروژه آزادی در تنگه هرمز گفت:در حالی که رئیس‌جمهور آمریکا در طرحی با عنوان «پروژه آزادی» به دنبال ایجاد اختلال در کنترل تنگه هرمز توسط ایران بود، به اعتراف منابع خبری، این طرح هیچگونه موفقیتی برای آمریکا و متحدانش نداشته است و نیروهای مسلح کشورمان همچنان بر تنگه هرمز نظارت کامل دارند و شرکت های کشتیرانی جهانی گفته‌اند هیچ تضمینی برای «پروژه آزادی» ترامپ وجود ندارد و نمی‌توانند به این طرح اعتماد کنند.

عضو اسبق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: ماه گذشته قطعنامه ضد ایرانی بحرین که با کمک ایالات متحده در صدد فشار بر جمهوری اسلامی برای بازکردن تنگه هرمز در شورای امنیت بود، توسط کشورهای روسیه و چین از اعضای دائمی شورای امنیت سازمان ملل، وتو شد و نماینده چین در سازمان ملل با صراحت اعلام کرد پکن با هر قطعنامه‌ای که استفاده از زور را مشروع جلوه دهد، مخالف خواهد کرد.

نوش آبادی تصریح کرد: آمریکا بعد از تلاش ناموفق و ناکامی بحرین که به‌ دنبال تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای امنیت جهت بازگشایی تنگه هرمز بود، مجددا با همراهی تعدادی از کشورهای عربی مانند کویت، قطر، امارات و عربستان، قطعنامه جدیدی را برای فشار بر ایران ارائه کرده اند و بر اساس ادعای واهی خواسته‌اند ایران به حملات علیه کشتیرانی تجاری و تلاش برای وضع عوارض بر کشتی‌ها در تنگه هرمز پایان دهد و کارگذاشتن مین‌های دریایی را متوقف و موقعیت مین‌ها را افشا کند که نشانه استیصال آمریکا از مقابله با جمهوری اسلامی و عدم همکاری خیلی از کشورها در باز کردن تنگه‌ هرمز است.

مدیر کل پارلمانی و قوانین وزارت امور خارجه تاکید کرد : خلیج فارس و تنگه هرمز بخشی از هویت و تمدن ایرانی و سرمایه‌ای راهبردی برای مردم کشورهای منطقه‌ است و حضور ناموجه آمریکا، تاکنون مهمترین عامل ناامنی در منطقه بوده است.

وی با بیان اینکه آسایش، رفاه و پیشرفت ملت‌های منطقه در گروی خروج آمریکا از خلیج فارس و ایجاد امنیت جمعی بدون حضور بیگانگان، توسط کشورهای ساحلی است، گفت: ایران با همسایگان خود که در پهنه‌ی آبی خلیج فارس و دریای عمان سرنوشت مشترک دارند، قادر خواهند بود در مقابل شرارت و تفرقه افکنی بیگانگان که در صدد بلعیدن منابع و ذخایر آن هستند، ایستادگی و از کیان و هویت اسلامی خود دفاع کنند.

نوش آبادی تاکید کرد: جمهوری اسلامی از تمامی ظرفیت‌های هویتی، معنوی، انسانی، علمی، صنعتی و فن‌آوری‌های نوین خصوصا توانمندی هسته‌ای و موشکی که از سرمایه‌های عظیم ملی است، از مرزهای آبی، خاکی و هوایی خود حراست و پاسداری خواهد کرد و آمادگی دارد از این استعداد و ظرفیت، به توسعه‌ امنیت سایر کشورهای منطقه کمک کند.


نظرات

آخرین اخبار
ادعای روبیو درباره توافق ترامپ و شی درخصوص ایران
کرملین: سفر پوتین به چین به‌زودی انجام می‌شود
شرط صهیونیست‌ها برای آغاز روند سیاسی گسترده‌تر با لبنان
نمایندگی ایران: حمایت اجباری کشورها مشروعیت نمی‌آورد
وضعیت بحرانی منابع آب تهران ادامه دارد
ضیافت رهبران چین و آمریکا با چاشنی لزوم همکاری به جای تقابل
هشدار پاپ به ادامه حملات نظامی و استفاده از هوش مصنوعی در جنگ ها
عراقچی در دهلی‌نو با وزیر خارجه مالزی دیدار کرد
ایتالیا خواستار پایان جنگ دائمی در خاورمیانه شد
افشای عملیات نفوذ مخفیانه تل‌آویو در کانادا
درخواست نایب‌رئیس مجلس از دولت برای تشکیل قرارگاه اقتصادی
راهکار شرکت ملی پخش برای صرفه جویی 20 میلیون لیتری بنزین
ثبت رکورد جدید بازار شمش طلا در بورس کالا
نورویدئو | اروپا پشت درِ نظم جدید؛ وقتی تهران قواعد بازی را عوض کرد
باقری: حمله به ایران، حمله به همگرایی آسیایی بود
ادامه نقض آتش‌بس؛ حملات اسرائیل به چند شهرک لبنان
ادعای انگلیس درباره توقیف یک کشتی در نزدیکی بندر فجیره
تحلیل زبان بدن دیدار ترامپ و شی ؛ تلاش دو رهبر برای القای حس برتری
سی‌ان‌ان: تنگه هرمز و ایران محور مذاکرات ترامپ و شی بود
پاکستان: به تداوم آتش‌بس ایران و آمریکا امیدواریم
فعالیت قایقرانی و صیادی در خزر ممنوع شد
نرخ سود بین بانکی از سوی بانک مرکزی اعلام شد
مهدی تاج: استقلال مجوز حرفه‌ای گرفت
طلای بوکس آسیا برای ایران با یاد کودکان میناب
پاسخ تند عراقچی به نماینده امارات ؛ شما شریک فعال تجاوز به ایران بودید
دکتر مخبر: همبستگی ملی محصول روحیه جهادی است
تعرض صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی با همراهی عضو کنست
طرح جدید یکپارچه‌سازی سیستم بلیت در اروپا آغاز شد
تنش تازه میان آمریکا و گزارشگر ویژه سازمان ملل
کولیوند: 149 هزار واحد غیرنظامی در جنگ آسیب دیدند
شرایط ثبت‌نام در دبیرستان پلیس اعلام شد
چارلز سوم خواستار صلح پایدار در خاورمیانه شد
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 24 اردیبهشت + جدول
دندانپزشک قلابی در مشهد به دام افتاد؛ طبابت در منزل اجاره ای
فروش دارایی های ملکی آرامکو برای تأمین نقدینگی
پزشکیان: حمله به اماکن ورزشی حمله به هویت ملی است
پیش بینی رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید برای 5 روز آینده تهران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 24 ادیبهشت1405
تابستان نیامده مصرف آب تهران به سه میلیارد لیتر رسید!
جزئیات شلیک 450 پهپاد حزب‌الله به مواضع اسرائیل
تشدید جنگ لفظی بر سر تایوان؛ پکن هشدار داد، تایپه پاسخ داد
کاهش تولید اوپک ؛ ایران دومین تولیدکننده بزرگ ماند
جزئیات واریز یارانه اردیبهشت دهک‌های اول تا سوم
واکنش قوه قضائیه به توقیف نفتکش‌های متخلف آمریکایی
حاشیه‌های سفر ترامپ به پکن؛ از بازدید معبد آسمان تا واکنش رسانه‌ها
زمین لرزه شدید در بردسیر کرمان ؛ هلال‌احمر استان به حالت آماده باش درآمد
خاموشی های 20 ساعته در پایتخت کوبا
نوراینفو | شایع‌ترین بیماری‌های گوارشی در کشور
افزایش قیمت نفت بازارهای جهانی در آستانه مذاکرات آمریکا و چین
محرومیت علیرضا بیرانوند از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا