×
اقتصادی
شناسه خبر : 315383
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/16 ساعت 11:43
میانگین قیمت بنزین در آمریکا به 4.52 دلار رسید

میانگین قیمت بنزین در آمریکا به 4.52 دلار رسید

قیمت بنزین در آمریکا با نزدیک شدن به فصل رانندگی تابستانی به میانگین 4.52 دلار در هر گالن رسید. داده‌های GasBuddy نشان می‌دهد بسته ماندن تنگه هرمز و کاهش ذخایر بنزین آمریکا به پایین‌ترین سطح از دسامبر، قیمت‌ها را به سطحی تهدیدکننده برای جمهوری‌خواهان در انتخابات نوامبر رسانده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی:با نزدیک شدن به آخر هفته روز یادبود در آمریکا و با اوج فصل رانندگی تابستانی، افزایش قیمت پمپ بنزین‌ها یک خطر سیاسی بزرگ برای دونالد ترامپ، ‌رئیس‌جمهور آمریکا و حزب جمهوری‌خواه او در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای نوامبر ایجاد می‌کند. تحلیلگران می‌گویند بدون کاهش تنش در خاورمیانه، قیمت سوخت موتوری در آمریکا می‌تواند از رکوردهای قبلی فراتر رود.

داده‌های شرکت رصد قیمت سوخت GasBuddy نشان داد که میانگین قیمت بنزین در سطح ملی تا ساعت ۵ و ۲۰ دقیقه بعد از ظهر روز سه‌شنبه به وقت شرق آمریکا، در ۴ دلار و ۵۲ سنت در هر گالن بود. قیمت‌ها در اواخر ماه مارس از ۴ دلار فراتر رفت که آخرین بار در اوت ۲۰۲۲ پس از آغاز جنگ روسیه در اوکراین مشاهده شد. طبق داده‌های GasBuddy، کالیفرنیا با ۶ دلار و ۱۴ سنت در هر گالن، بالاترین میانگین قیمت پمپ بنزین را در کشور داشت.

قیمت بنزین همسو با افزایش قیمت نفت خام به دلیل ترس از اختلال طولانی مدت در خلیج فارس، افزایش یافته است. قیمت جهانی نفت خام برنت از زمان آغاز جنگ، ۵۸ درصد افزایش یافته است.

پاتریک دی هان، تحلیلگر GasBuddy، گفت: «بسته شدن تنگه هرمز همچنان به آرامی قیمت نفت و بنزین را افزایش می‌دهد، اما ما همچنین شاهد مشکلات پالایشی بوده‌ایم که برخی از این افزایش‌ها را تشدید کرده است.»

هفته گذشته، پالایشگاه نفت شرکت بریتیش پترولیوم (BP) با ظرفیت تولید روزانه ۴۴۰ هزار بشکه‌ در وایتینگ ایندیانا، دچار اختلال کوتاهی شد که باعث تعطیلی یکی از واحدهای پالایش آن شد. این شرکت اعلام کرد که از آن زمان، فعالیت‌ها از سر گرفته شده است. دی هان گفت: «اگر تنگه هرمز باز نشود، انتظار دارم قیمت بنزین در تابستان امسال احتمالا بالای ۴ دلار و ۵۰ سنت در هر گالن باقی بماند.»

در همین حال، بانک مورگان استنلی اعلام کرد که ذخایر بنزین آمریکا سریع‌تر از الگوی فصلی معمول در حال کاهش است. پیش‌بینی اولیه این بانک، کاهش ذخایر به زیر ۲۰۰ میلیون بشکه تا اواخر اوت، نزدیک به پایین‌ترین حد تاریخی تابستان بود.

طبق داده‌های اداره اطلاعات انرژی آمریکا، ذخایر بنزین آمریکا هفته گذشته بیش از ۶ میلیون بشکه کاهش یافت و تا ۲۴ آوریل، به ۲۲۲.۳ میلیون بشکه رسید که پایین‌ترین حد از دسامبر است و بیش از ۲ میلیون بشکه کمتر از میانگین فصلی پنج ساله است. داده‌ها نشان داد که تقاضای بنزین به میانگین ‌چهار هفته‌ای به ۸.۹۵ میلیون بشکه رسید که یک درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.

مورگان استنلی افزود: تقاضا با وجود قیمت‌های بالای ۴ دلار در پمپ بنزین‌ها، همچنان بالا مانده است. این موضوع باعث کاهش ذخایر نمی‌شود، اما به اندازه کافی هم ضعیف نیست که کاهش عرضه ناشی از کاهش ذخایر را آهسته کند.

بر اساس گزارش رویترز، قیمت آتی بنزین آمریکا روز سه‌شنبه حدود ۳ دلار و ۶۴ سنت در هر گالن معامله شد که در بالاترین سطح خود از سال ۲۰۲۲ قرار دارد.


نظرات

آخرین اخبار
وزیر امور خارجه آمریکا چشم به راه پاسخ ایران
سبدغذایی رایگان برای 180 هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه
عراقچی باز هم به امریکا هشدار داد
ثبت سفارش گوشت قرمز از بنادر شمالی و مرزهای زمینی
خطای محاسباتی بعدی ترامپ چه هزینه‌ای ای خواهد داشت؟
استقبال مردم از سینما در روزهای جنگ
تاکید ژوزف عون بر پایبندی به آتش‌بس
توقیف نفتکش متخلف «اوشن کوی» توسط نیروی دریایی ارتش
پیام معاون درمان وزارت بهداشت به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب‌‌العلاج
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه به مناسبت روز جهانی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر
خطیب موقت نمازجمعه تهران: عرصه مذاکره کمتر از نبرد مجاهدان نیست
بیانیه وزارت خارجه درباره نقض آتش‌بس توسط آمریکا: سیلی سنگین به متجاوزان
چهارمین سرطان شایع زنان ایرانی چیست؟
ورود سامانه بارشی به پایتخت
ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز و فیروزکوه
سرمربی تیم ملی امید مشخص شد
واکنش سخنگوی صنف جایگاه‌های سوخت به سوختگیری پیاپی با کارت آزاد
آسه‌آن: ما می‌خواهیم جنگ تمام شود
واکنش سرمربی تیم بسکتبال زنان استقلال به عدم حضور حریف
آغاز پخش «آخرین مبارز سامورایی» از تلویزیون
هافبک تیم رئال مادرید درخصوص درگیری با شوامنی بیانیه داد
آخرین جزئیات از ورود زوار ایرانی به سرزمین وحی
نوراینفو | راه های انتقال ویروس مرگبار هانتاویروس و نحوه پیشگیری از آن
گامبیا حریف آفریقایی تیم ملی ایران در اردوی ترکیه
سفارش خرید 4200 موشک رهگیر پاتریوت از آمریکا توسط اعراب خلیج فارس
اقدام جدید گمرک برای مدیریت تجارت خارجی
ثبت نخستین معامله برق بیوگازسوز صنعت آب و فاضلاب کشور
بحران پلاستیک در آسیا درپی کمبود نفت
تعدیل نیرو آخرین انتخاب بنگاه‌های اقتصادی باشد
ضربه‌ای دیگر به استراتژی تعرفه‌ای دونالد ترامپ
حمایت پکن از مذاکرات صلح در خاورمیانه
تعرفه خودرو برقی و هیبریدی اصلاح شد
اذعان رسانه‌های عبری به قدرت و پایداری ایران
واکنش دیپلمات ایرانی به تحریم مقامات عراق توسط آمریکا
قیمت طلای جهانی امروز جمعه 18 اردیبهشت؛ صعود اونس طلا
گروسی: تنگه هرمز «قوی سیاه» جنگ خاورمیانه است
شایعه کاهش پرداختی مقرری «بیمه بیکاری» تکذیب شد
اژه‌ای: راهبرد قوه قضاییه در شرایط فعلی، مشخص و مصرح و منصوص است
لاریجانی چرا در برابر تهمتها سکوت می‌کرد؟
کاسبی سیاسیون آمریکا با اخبار مذاکرات
عامل قتل 5 عضو یک خانواده در کرمان دستگیر شد
کاپیتان رئال مادرید ضربه مغزی شد
واکنش ترامپ به درگیری در تنگه هرمز: به ناوشکن های ما شلیک شد
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 18 اردیبهشت + وضعیت استان‌ها
رایزنی ایران و روسیه برای گسترش همکاری در حوزه‌های اقتصادی
تلاش‌های بین‌المللی برای مهار ویروس مرگبار با ردیابی مسافران کشتی آغاز شد
می‌سازیم اما فراموش نمی‌کنیم و نمی‌بخشیم
امدادرسانی ببش از هزار تیم در تهران برای آواربرداری در جنگ رمضان
ایران چگونه «پروژه آزادی» را خنثی کرد؟
افزایش یک ماهه طول ترم تحصیلی دانشجویان پزشکی