×
بین الملل
شناسه خبر : 314251
تاریخ انتشار : جمعه 1405/02/11 ساعت 20:14
نگرانی سازمان جهانی بهداشت از فروپاشی نظام سلامت در غزه

نگرانی سازمان جهانی بهداشت از فروپاشی نظام سلامت در غزه

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت با هشدار نسبت به تشدید بحران انسانی در نوار غزه، از جامعه بین‌المللی خواست تا مسیر ورود فوری دارو و تجهیزات پزشکی به این منطقه محاصره‌شده را هموار کنند و موانع بروکراتیک را کاهش دهند.

نورنیوز- گروه بین الملل: سازمان جهانی بهداشت در پیامی از سوی «تدروس آدهانوم گبریسوس» در پلتفرم ایکس از جامعه بین‌المللی خواست اجازه ورود فوری داروها و تجهیزات پزشکی ضروری به نوار غزه را صادر کنند تا روند بازسازی خدمات بهداشتی در این منطقه آغاز شود.

این درخواست در حالی مطرح شده که وخامت اوضاع انسانی در غزه شدت گرفته و این منطقه سال‌هاست تحت محاصره رژیم صهیونیستی قرار دارد و این محاصره در سال‌های اخیر تشدید شده است.

گبریسوس در این پیام افزود که سازمان جهانی بهداشت از راه‌اندازی یک مرکز جدید بهداشت خانواده در شمال نوار غزه حمایت کرده است؛ منطقه‌ای که خدمات درمانی در آن بسیار محدود بوده و بخش زیادی از ساکنان به امکانات پزشکی دسترسی ندارند.

وی افزود که این مرکز جدید نقش مهمی در رساندن خدمات درمانی مستقیم به شهروندان ایفا می‌کند، اما در عین حال تاکید کرد که نیازهای بهداشتی در سراسر غزه بسیار گسترده است و پاسخگویی به آن‌ها مستلزم اقدامات فوری و گسترده‌تر است.

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت با تاکید بر ضرورت اقدام فوری، خواستار ورود بدون تأخیر داروها و تجهیزات پزشکی اساسی به این منطقه شد تا امکان بازسازی خدمات سلامت در مقیاسی وسیع فراهم شود.

وی همچنین بر لزوم رفع موانع بروکراتیک مرتبط با ورود داروها و تجهیزات تاکید کرد و خواستار کاهش محدودیت‌های اعمال ‌شده بر دسترسی به غزه شد؛ محدودیت‌هایی که تأثیر مستقیمی بر وخامت شرایط انسانی در این منطقه داشته است.

نوار غزه از سال ۲۰۰۷ تحت محاصره قرار دارد. بر اساس گزارش‌ها در پی جنگ‌های اخیر بخش قابل توجهی از زیرساخت‌های این منطقه از جمله مراکز درمانی و منازل مسکونی تخریب شده است. حدود ۱.۵ میلیون فلسطینی از مجموع نزدیک به ۲.۴ میلیون نفر جمعیت این منطقه، به دلیل تخریب خانه‌هایشان بی‌سرپناه شده‌اند.

سازمان جهانی بهداشت بار دیگر تاکید کرد که برای جلوگیری از فروپاشی کامل نظام سلامت در غزه، باید دسترسی به دارو و تجهیزات حیاتی در اسرع وقت تضمین شود.


اخبار مرتبط
بیانیه حماس درباره تداوم بحران انسانی در غزه
جمعه 1405/02/11 ساعت 18:08
بیانیه حماس درباره تداوم بحران انسانی در غزه
حماس در بیانیه ای اعلام کرد: با گذشت بیش از دویست روز از امضای توافق شرم ‌الشیخ برای برقراری آتش‌بس در نوار غزه و پس از دو سال جنگ ویرانگر، جهان شاهد ارتکاب گسترده‌ترین جنایات و نقض‌ها علیه غیرنظامیان بی‌گناه است.
آمریکا ناوگان کمک‌رسانی به غزه را محکوم کرد
جمعه 1405/02/11 ساعت 05:58
آمریکا ناوگان کمک‌رسانی به غزه را محکوم کرد
وزارت خارجه آمریکا در اقدامی عجیب ناوگان جهانی پایداری حامل کمک برای غزه را محکوم و آن را اقدامی بی‌اساس و حامی حماس توصیف کرد؛ واشنگتن همچنین از متحدان خود خواست مانع پهلوگیری کشتی‌های این ناوگان در بنادر شوند.
محکومیت شدید حمله به کاروان «صمود» و اسارت فعالان حامی مردم غزه
پنج‌شنبه 1405/02/10 ساعت 23:12
محکومیت شدید حمله به کاروان «صمود» و اسارت فعالان حامی مردم غزه
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تعرض رژیم صهیونیستی به کشتی‌های ناوگان بشردوستانه «صمود2» در آب‌های بین‌المللی و به اسارت گرفتن خشونت‌بار فعالان حامی مردم فلسطین را به‌عنوان راهزنی دریایی و اقدامی تروریستی توصیف کرده و آن را به شدت محکوم کرد.
نظرات

آخرین اخبار
همه کشتی‌های ناوگان جهانی صمود توسط اسرائیل توقیف شدند
قاتل الهه حسین‌نژاد به دار مجازات آویخته شد + جزئیات جنایت
زاخارووا: تهدید به حملات مجدد علیه ایران وحشتناک است
آغاز آزمایشی حرکت قطار مشهد- سنندج از 6 خرداد
کاهش چشمگیر طلاق در فارس
اردوغان: تنگه هرمز باید در اسرع وقت بازگشایی شود
امضای حدود 40 سند همکاری میان روسیه و چین
از ابتدای سال 10 نوزاد خارجی در رویان متولد شدند
رشد سه برابری اعتبارات مدارس عشایری
توقف الطلبه منصوریان مقابل الکرما در لیگ عراق
هوش مصنوعی به کمک بیماران حرکتی آمد
تاکید معاون وزیر راه بر عزمی جدی برای بازسازی و ارتقای زیرساخت‌های صنعت هوانوردی
گفت وگوی وزیر خارجه آمریکا با دبیرکل سازمان ملل درباره تنگه هرمز
بقائی: سابقه بدعهدی آمریکا در قبال ایران، بیش از 73 سال است
آرسنال پس از 22 سال قهرمان لیگ‌برتر شد
نیروی هوایی در جنگ علیه ایران 42 هواگرد را از دست داده است
هلاکت معاون فرمانده گروهان اسرائیلی در جنوب لبنان
ابهام در روایت آمریکا از سقوط هواپیمای سوخت‌رسان بر فراز عراق
نشست مشترک وزارت خارجه و راه برای رفع موانع تجارت و ترانزیت منطقه‌ای
حکم پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
سازمان ملل: 206 حادثه نقض آتش‌بس در جنوب لبنان
توکلی: تنها راه شکست دشمن دعاست
قاهره: راه‌حل نظامی درباره ایران وجود ندارد
شکایت پرسپولیس از سرمربی استقلال
بختیاری‌زاده: چرا روی کریم باقری زوم نکردند؟
یک الگوی چهاربخشی در پنج بار عقب‌نشینی
لژیونرها چه زمانی به اردوی تیم ملی در ترکیه ملحق می شوند؟
حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
وزیر رژیم صهیونیستی ترکیه را کشور متخاصم دانست
ناگفته های مخبر از روز حادثه بالگرد شهید رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
وزیر خارجه آمریکا راهی هند می‌شود
محیط‌زیست تهران: منشأ گرد و غبار هنوز مشخص نشده است
سپاه از انفجار کنترل‌شده در محدوده باقرشهر خبر داد
ادعاهای متناقض ونس درباره ایران؛ از تهدید نظامی تا دم زدن از بازآرایی روابط
مترو و اتوبوس تا هفته آینده رایگان است
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی