×
بین الملل
شناسه خبر : 314203
تاریخ انتشار : جمعه 1405/02/11 ساعت 17:01
رای دهندگان آمریکایی به شدت از ترامپ ناامید هستند

فایننشال تایمز:

رای دهندگان آمریکایی به شدت از ترامپ ناامید هستند

بر اساس گزارش فایننشال تایمز؛ همزمان با افزایش قیمت نفت به بالاترین حد خود در چهار سال گذشته، میزان محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین حد خود رسیده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: فایننشال تایمز در گزارشی نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهور ۷۹ ساله آمریکا تحت فشار جنگ نامحبوب در ایران است که باعث افزایش شدید قیمت بنزین شده است؛ ضربه‌ای مضاعف به دو وعده انتخاباتی او مبنی بر عدم مداخله نظامی خارجی و بهبود تورم.

در همین حال، او حملاتی را به پاپ لئو چهاردهم آغاز، خود را به عنوان یک چهره مذهبی در رسانه‌های اجتماعی معرفی کرده و سومین عضو کابینه خود و وزیر نیروی دریایی را اخراج کرده است که این امر نگرانی‌های بیشتری را در مورد هرج و مرج و اختلاف در دولت ایجاد کرده است.

«داگلاس برینکلی» مورخ ریاست جمهوری در دانشگاه رایس با بیان اینکه رئیس جمهور ایالات متحده در حال از بین بردن بخش‌های مهمی از ائتلاف سیاسی است که او را به پیروزی در سال ۲۰۲۴ رساند، گفت: «ما در حال تماشای فروپاشی دوره دوم ریاست جمهوری ترامپ در برابر چشمان خود هستیم.»

او افزود که رئیس جمهور ایالات متحده در بحبوحه سرخوردگی از عملکردش، بخش‌های مهمی از ائتلاف سیاسی را که او را به پیروزی در سال ۲۰۲۴ رساند، از بین می‌برد.

برینکلی افزود: آمریکایی‌ها به طور فزاینده‌ای می‌پرسیدند دونالد ترامپ واقعا کیست؟ آیا دیگر به این شومن نیاز داریم؟»

حتی پس از آنکه ترامپ در پی یک سوء قصد دیگر که اخیرا رخ داد، همدردی مردم را جلب کرد، از این رویداد برای تبلیغ نیاز به طرح ساخت سالن رقص بزرگ کاخ سفید خود استفاده کرده است؛ پروژه‌ای ۴۰۰ میلیون دلاری که حمایت کمی از آمریکایی‌ها دارد.

یکی از مقامات سابق دولت ترامپ نزدیک به کاخ سفید گفت: «او این کارهای عجیب و غریب، تیترهای جذاب، جلب توجه و محتوامحور را انجام می‌دهد، اما وقتی به اعداد اقتصادی برمی‌گردیم، اوضاع اصلا بهتر نیست. آنها باید یک نقطه اتکای مثبت پیدا کنند و در حال حاضر چنین چیزی ندارند.»

دستیاران ترامپ همچنان به رهبری و شایستگی‌های سیاست‌های او اعتماد نشان می‌دهند. اما برخی از جمهوری‌خواهان نگرانند که رئیس جمهور از نگرانی‌های عامه مردم آمریکا جدا شده باشد و کسی نباشد که او را از انجام اشتباهات سیاسی اساسی بازدارد.

یکی از مقامات سابق دولت ترامپ که هنوز به کاخ سفید نزدیک است، گفت: «در دوره اول حضور ترامپ در کاخ سفید، کارکنان واقعا سعی کردند از این اهداف خودشان جلوگیری کنند، اما در بازگشت او به کاخ سفید برای دور دوم، تقریبا به نظر می‌رسد که آنها به این اهداف خودشان کمک می‌کنند.»

نظرسنجی‌های اخیر برای ترامپ ناامیدکننده بوده است. طبق میانگین ملی RealClearPolitics، تنها ۴۱ درصد از آمریکایی‌ها عملکرد او را در سمت خود تایید می‌کنند، در مقایسه با ۵۷ درصد که آن را تایید نمی‌کنند، شکاف ۱۶ درصدی بزرگی که برای چشم‌انداز جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای بسیار بد است.

پیش‌بینی‌کنندگان سیاسی انتظارات خود را مبنی بر اینکه جمهوری‌خواهان کنترل مجلس نمایندگان و احتمالا حتی سنا را در ماه نوامبر از دست خواهند داد، افزایش داده‌اند.

«گزارش سیاسی کوک»، یک گروه تحلیل سیاسی غیرحزبی اخیرا نوشت: «رای‌دهندگان در حوزه‌های انتخاباتی عمیقا از ترامپ ناامید شده‌اند و حاضرند تنفر خود از دموکرات‌ها را کنار بگذارند تا بتوانند رئیس‌جمهور را کنترل کنند.»

فایننشال تایمز در این گزارش نوشت: «جنگ دو ماهه علیه ایران و بسته شدن طولانی مدت تنگه هرمز که قیمت جهانی انرژی و قیمت بنزین در آمریکا را افزایش داده است، به طور فزاینده‌ای به یک خودزنی سیاسی برای کاخ سفید تبدیل شده است.

«داگ هی» استراتژیست جمهوری‌خواه گفت: «ترامپ هنوز به رای‌دهندگان نگفته است که ما چه کار می‌کنیم و پیروزی در ایران را چگونه تعریف خواهیم کرد.»

این مقام سابق ترامپ نزدیک به کاخ سفید گفت: «بخشی از رای دهندگان جمهوری خواه می‌پرسند که آیا ترامپ جدی است. یا او درست مثل هر سیاستمدار دیگری است که ابتدا وارد دنیای سیاست می‌شود و سپس می‌فهمد که چگونه جنگ را شروع کند. حالا آنها فقط می‌خواهند بدانند که راه خروج چیست؟»

ترامپ با گفتن اینکه قیمت بنزین به محض پایان درگیری «مثل سنگ» پایین می‌افتد و ارزش این بهای گزاف را دارد که از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری شود، از جنگ دفاع کرده است.

در مورد تنگه هرمز، ترامپ محاصره بنادر ایران توسط نیروی دریایی ایالات متحده را به عنوان راهی برای فشار بر تهران توجیه و بستن این آبراه را به عنوان ایده واشنگتن، نه یک نقطه اهرم برای تهران مطرح کرده است.

اما اگر این آبراه دوباره باز نشود، دولت ترامپ احتمالا در آینده قابل پیش‌بینی با قیمت‌های بالای انرژی مواجه خواهد شد، بلایی که او دائما جو بایدن، رئیس جمهور سابق را به خاطر آن سرزنش کرده است. همچنین تلاش ترامپ برای به تصویر کشیدن خود به عنوان یک دولتمرد جسور را کم اهمیت داده است؛ تصویری که او در طول دوره دوم ریاست جمهوری خود آرزویش را داشته است.

برینکلی گفت: «سردرگمی در تنگه هرمز و گیر افتادن در موقعیتی که در ایران واقعا دست بالا را نداریم، ترامپ را عجول و ناتوان جلوه داده است. این موضوع، تصویر این رئیس جمهور پرشور را که در حال ایجاد یک نظم جهانی ژئوپلیتیکی جدید است، ارائه نمی‌دهد.»

«اولیویا ولز» سخنگوی کاخ سفید روز پنجشنبه گفت آنچه برای آمریکایی‌ها بیشترین اهمیت را دارد این است که ترامپ «اقدامات قاطعی برای از بین بردن تهدیدها و حفظ امنیت آنها» انجام داده است. رئیس جمهور این تصمیمات فوق‌العاده مهم امنیت ملی را بر اساس نظرسنجی‌های سیال نمی‌گیرد، بلکه بر اساس منافع مردم آمریکا اتخاذ می‌کند.»

با این حال، «داگ هی» استراتژیست جمهوری‌خواه گفت که شکاف بین کاخ سفید و مردم اکنون آشکار شده است.

وی افزود: «ترامپ اساسا برای انجام دو کار انتخاب شد. اول، اصلاح مرز که انجام شده است، و دوم کاهش قیمت‌ها. او این کار را نکرده و دیگر واقعا در مورد آن صحبت نمی‌کند، مگر اینکه به رای‌دهندگان بگوید که آنها هرگز ثروتمندتر از این نبوده‌اند که چیزی نیست که رای‌دهندگان باور یا احساس کنند.»


اخبار مرتبط
61 درصد آمریکایی‌ها مخالف اقدام نظامی علیه ایران
جمعه 1405/02/11 ساعت 21:26
61 درصد آمریکایی‌ها مخالف اقدام نظامی علیه ایران
نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد 61 درصد از بزرگسالان آمریکایی اقدام نظامی کشورشان علیه ایران را تصمیمی اشتباه ارزیابی کرده‌اند و تنها 36 درصد با آن موافق بوده‌اند
واشنگتن‌پست: پیش‌بینی ترامپ درباره فروپاشی صنعت نفت ایران بعید است
جمعه 1405/02/11 ساعت 14:30
واشنگتن‌پست: پیش‌بینی ترامپ درباره فروپاشی صنعت نفت ایران بعید است
روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی اعلام کرد پیش‌بینی‌های دونالد ترامپ درباره انفجار خطوط لوله نفت ایران و فروپاشی قریب‌الوقوع صنعت انرژی این کشور با تردید جدی کارشناسان مواجه شده است؛ تحلیلگران می‌گویند ایران هنوز هفته‌ها یا حتی ماه‌ها ظرفیت ذخیره‌سازی نفت دارد.
سفر ترامپ به چین و تصمیم گیری درباره جنگ با ایران
جمعه 1405/02/11 ساعت 08:33
سفر ترامپ به چین و تصمیم گیری درباره جنگ با ایران
شبکه خبری ان‌بی‌سی نیوز از سفر ترامپ به چین خبر داد و نوشت این سفر در روند تصمیم‌گیری درباره تحولات ایران نقش دارد
ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به‌زودی تصمیم مهمی درباره ایران اتخاذ می‌کند
جمعه 1405/02/11 ساعت 05:22
ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به‌زودی تصمیم مهمی درباره ایران اتخاذ می‌کند
یک مقام آمریکایی اعلام کرد دونالد ترامپ طی روزهای آینده تصمیم مهمی درباره ایران اتخاذ خواهد کرد؛ تصمیمی که به بررسی گزینه‌های امنیتی و نظامی مرتبط با وضعیت تنگه هرمز و همچنین سفر آینده او به چین گره خورده است.
نظرات

آخرین اخبار
چهارمین سرطان شایع زنان ایرانی چیست؟
ورود سامانه بارشی به پایتخت
ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز و فیروزکوه
سرمربی تیم ملی امید مشخص شد
واکنش سخنگوی صنف جایگاه‌های سوخت به سوختگیری پیاپی با کارت آزاد
آسه‌آن: ما می‌خواهیم جنگ تمام شود
واکنش سرمربی تیم بسکتبال زنان استقلال به عدم حضور حریف
آغاز پخش «آخرین مبارز سامورایی» از تلویزیون
هافبک تیم رئال مادرید درخصوص درگیری با شوامنی بیانیه داد
آخرین جزئیات از ورود زوار ایرانی به سرزمین وحی
نوراینفو | راه های انتقال ویروس مرگبار هانتاویروس و نحوه پیشگیری از آن
گامبیا حریف آفریقایی تیم ملی ایران در اردوی ترکیه
سفارش خرید 4200 موشک رهگیر پاتریوت از آمریکا توسط اعراب خلیج فارس
اقدام جدید گمرک برای مدیریت تجارت خارجی
ثبت نخستین معامله برق بیوگازسوز صنعت آب و فاضلاب کشور
بحران پلاستیک در آسیا درپی کمبود نفت
تعدیل نیرو آخرین انتخاب بنگاه‌های اقتصادی باشد
ضربه‌ای دیگر به استراتژی تعرفه‌ای دونالد ترامپ
حمایت پکن از مذاکرات صلح در خاورمیانه
تعرفه خودرو برقی و هیبریدی اصلاح شد
اذعان رسانه‌های عبری به قدرت و پایداری ایران
واکنش دیپلمات ایرانی به تحریم مقامات عراق توسط آمریکا
قیمت طلای جهانی امروز جمعه 18 اردیبهشت؛ صعود اونس طلا
گروسی: تنگه هرمز «قوی سیاه» جنگ خاورمیانه است
شایعه کاهش پرداختی مقرری «بیمه بیکاری» تکذیب شد
اژه‌ای: راهبرد قوه قضاییه در شرایط فعلی، مشخص و مصرح و منصوص است
لاریجانی چرا در برابر تهمتها سکوت می‌کرد؟
کاسبی سیاسیون آمریکا با اخبار مذاکرات
عامل قتل 5 عضو یک خانواده در کرمان دستگیر شد
کاپیتان رئال مادرید ضربه مغزی شد
واکنش ترامپ به درگیری در تنگه هرمز: به ناوشکن های ما شلیک شد
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 18 اردیبهشت + وضعیت استان‌ها
رایزنی ایران و روسیه برای گسترش همکاری در حوزه‌های اقتصادی
تلاش‌های بین‌المللی برای مهار ویروس مرگبار با ردیابی مسافران کشتی آغاز شد
می‌سازیم اما فراموش نمی‌کنیم و نمی‌بخشیم
امدادرسانی ببش از هزار تیم در تهران برای آواربرداری در جنگ رمضان
ایران چگونه «پروژه آزادی» را خنثی کرد؟
افزایش یک ماهه طول ترم تحصیلی دانشجویان پزشکی
رکورد تاریخی بدهی دولت‌ها؛ زنگ خطر برای اقتصاد جهانی
نتانیاهو، قربانی بازآرایی سیاسی در سرزمین های اشغالی
افزایش حقوق معلمان با توجه به رتبه بندی اعمال شده است
شهر فرودگاهی امام(ره) هلدینگ می‌شود
شنیده شدن صدای انفجارهایی در امارات
هریس: مردم ما جنگ در ایران را نمی‌خواهند
کشف نخستین روش درمانی برای مهار «بیماری سرخک»
مقامات رژیم صهیونیستی: هرگونه توافق با ایران برای اسرائیل بد خواهد بود
فعال سیاسی عرب: واشنگتن در نمایش قدرت برای احیای بازدارندگی گیر افتاده است
ترامپ: سفر به چین طبق برنامه پیش می‌رود
مدودف: رویکرد آلمان نسبت به سلاح‌های هسته‌ای بهانه‌ای برای جنگ است
حماس در حال بررسی تعلیق مذاکرات آتش‌بس غزه است