×
سیاسی
شناسه خبر : 305323
تاریخ انتشار : جمعه 1405/01/07 ساعت 00:47
سردار مهدیان: به زودی شگفتانه‌هایی را به رخ دشمن می‌کشیم

سردار مهدیان: به زودی شگفتانه‌هایی را به رخ دشمن می‌کشیم

مشاور امنیتی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: جبهه مقاومت در یمن، حزب الله لبنان و عراق ماموریت خود انجام می‌دهند و به فضل خداوند شگفتانه داریم که دشمن دست حیرت به دهان خواهد گرفت و به زودی خواهید دید نیروهای مسلح چه شگفتانه‌ای به رخ دشمن ملعون می‌کشند .

نورنیوز-گروه سیاسی:مشاور امنیتی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: به فضل خداوند شگفتانه‌هایی داریم که دشمن انگشت حیرت به دهان خواهد گرفت.

سردار مهدیان در تجمع خیابانی مردم کرمان و مراسم وداع با پیکر سردار شهید «امیر امیرمحمدی» یاد شهدا به ویژه مردم بی دفاع و فرشتگان مدرسه میناب را گرامی اشت و افزود: حضور شما مردم در خیابان جهاد است و وقتی ما از سنگرهای دفاع از وطن و لانچرها بازدید می‌کنیم، سوال رزمندگان از ما این است که آیا مردم در خیابان هستند؟

وی ضمن تشکر از برگزارکنندگان این مراسم و تجمعات مردمی، در ادامه به تحلیلی از شرایط کشور و توطئه‌های استکبار جهانی علیه جمهوری اسلامی پرداخت و گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب، تاکنون دشمن یک لحظه دست از توطئه برنداشته و کاخ سیاه از روزی که انقلاب پیروز شد، اتاق و میز براندازی را راه‌اندازی کرد و خبره‌ترین افراد در حوزه امنیت، اقتصاد، سایبری و ... طراحی کردند که چگونه می‌شود رمق این انقلاب را بگیرند.

مهدیان گفت: به موازات استکبار، رژیم صهیونیستی ۲۴ پروتکل نوشت که چگونه دنیا را عقب نگه داشته و یهود را برتری داد. بعد از انقلاب اسلامی این پروتکل‌ها را به روز کرده و یکی این است تنها راه ارتقاء نژاد یهود این است که حکومت‌ها و ادیان را گرفتار پمپماژ دروغ، شایعات، نا امیدی و شبهات و گرفتار کردن اختلافات قومی و مسائل بی پایه سیاسی کرد.

مشاور فرمانده سپاه پاسداران گفت: دشمن وقتی متوجه شد نمی تواند با این طراحی ها نفس انقلاب را بگیرد، هشت سال جنگ را بر ما تحویل کرد اما نتوانست. داعش را تا دندان مسلح کرد و نتوانست.

وی با اشاره به دیگر جنایت‌های استکبار جهانی علیه جمهوری اسلامی از جمله تحمیل کردن جنگ ۱۲ روزه افزود: دشمن در ساعات اولیه آن جنگ ۱۲ فرماندهانی که می‌توانستند جنگ را مدیریت کنند، به شهادت رساندند. شهیدان باقری، رشید، حاجی‌زاده و سلامی و ما چند ساعتی یکسری مشکلات داشتیم.

مهدیان ادامه داد: اما ظهر بر کار سوار شدیم و در دو سه روز اول باران روی سر رژیم صهیونیستی باراندیم و روز سوم یا دوم جنگ ۱۲ روزه، رژیم صهیونیستی با روس‌ها تماس گرفتند که کار ایران تمام است و همین رژیم روز ششم با روزها تماس گرفتند و گفتند دیگر تاب و توان زیر آتش ماندن ایران را نداریم. وساطت کنید و جنگ را تمام کنید و گفتیم زمان پایان جنگ را ما مشخص می‌کنیم.

مشاور امنیتی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: بعد از جنگ ۱۲ روزه دشمن از پا ننشست و باید آشوبی در ممکلت ایجاد و کشور را از تعادل امنیتی کشور خارج بکنیم و ضبعد بتوانربه اصلی را بزنیم.

وی ادامه داد: ۶ دی ماه به واسطه مشکلات اقتصادی عده‌ای اعتراض کردند که حق داشتند اما بعد این اعتراضات به جنگ مسلحانه کشیده شد که به فضل خدا این فتنه را نیز از بیخ و بن کندیم.

مهدیان با اشاره به پشت صحنه فتنه دی ماه گفت: منافقین، سلطنت‌طلبان، گروه‌های تکفیری مسلح و ... در جنوب‌شرق، شمال غرب و ... آماده بود تا کشور ما را مانند سوریه بکند که در این مرحله هم شکست خوردند.

وی با اشاره به اینکه دشمن دنبال طراحی جدید بود و با توجه به مسائلی، جنگ رمضان آغاز شد؛ گفت: به کشور ما حمله کردند تا حماسه حضور مردم در ۲۲ بهمن دیده نشود و جنگ را آغاز و امام ما را که مظهر دینداری، ایثارف قاومت، نوآوری و آرمان‌خواهی بودند؛ شهید کردند.

مشاور فرمانده سپاه پاسداران با اشاره به مقابله و پاسخ جمهوری اسلامی از ابتدای جنگ اظهار کرد: ما بدترین سناریو را تمرین کرده و اگر امروز می‌بینید نفس دشمن در میدان بریده، با توکل بر خدای بزرگ و توسل به ائمه اطهار بود و ما توانمندی خودمان را بالا برده‌ایم.

وی با تجلیل روند جنگ تصریح کرد: در حوزه هوایی آسمان دشمن در اختیار ماست و با توجه به شنودهایی که در عرشه کشتی و پادگان دشمن داریم، دارند به خانواده‌هایشان التماس می‌کنند که ما را از زیر آتش پرحجم ایرانی‌ها نجات بدهید.

مهدیان با بیان اینکه در حوزه دریایی نیز وضعیت بسیار خوبی داریم، اظهار کرد: استکبار هر جا می‌خواست کشوری را بترساند ناو آبراهام لینکلن یا جرالد فورد را می‌آورد که ما زدیم آنها را و اکنون خرامان خرامان دارد از منطقه فرار می‌کنند.

مشاور امنیتی فرمانده سپاه پاسداران گفت: در حوزه زمینی نیز سربازان شما مطمئن باشید محکم از مرزهای میهن حراست می‌کنند و شما مردم در سخت‌ترین شرایط دعا کنید که نصرت نزدیک است.

وی در ادامه سخنانش بیان کرد: جبهه مقاومت در یمن، حزب الله لبنان و عراق ماموریت خود انجام می‌دهند و به فضل خداوند شگفتانه داریم که دشمن دست حیرت به دهان خواهد گرفت و به زودی خواهید دید نیروهای مسلح چه شگفتانه‌ای به رخ دشمن ملعون می‌کشند .

مهدیان در بخش پایانی سخنانش اظهار کرد: استکبار آمد به جهان بفهماند هرکس مقابل زر و زور او بایستد محکوم به شکست است اما فرزندان و برادران شما مردم ایران به دنیا نشان دادند که با توکل به خدا و توسل به ائمه به ویژه سیدالشهدا علیه السلام، بینی دشمن را به خاک ذلت می‌کشانند.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
انتقاد ممدانی از ترامپ: همیشه برای جنگ پول داریم اما برای سیر کردن فقرا نه
شهباز شریف: هیئت‌های ایرانی و آمریکایی شنبه در اسلام آباد خواهند بود
تأکید سران پاکستان و انگلیس بر تداوم آتش‌بس
تورم آمریکا در میانه جنگ علیه ایران افزایش یافت
لغو محدودیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال / ترافیک نیمه سنگین در هراز
سی‌ان‌ان: صادرات نفت ایران به 1.7 میلیون بشکه در روز رسید
آلبارس: ناتو هیچ درگیری در این جنگ ندارد
کالاس ارائه کمک‌های بیشتر به کشورهای خلیج فارس را رد کرد
ممنوعیت صادرات گوجه خوزستان به عراق
کاهش شدید تردد در هرمز؛ فقط 15 کشتی در 4 روز عبور کردند
حضرت آقا، یکی از اولین طراحان فکر اجتماعی در انقلاب اسلامی بودند
بحران انرژی در ژاپن؛ برداشت از ذخایر نفتی به‌دلیل تنگه هرمز
بازدید فرستاده دبیرکل سازمان ملل از مناطق آسیب‌دیده ایران
اعتراف رسانه آمریکایی به تداوم قدرت نظامی ایران
نوروزپور: تروردکترخرازی حمله به سنت فکری دیپلماسی بود
روایت الجزیره از آرزوی کوچک اما دشوار پاکستان در مذاکرات ایران-آمریکا
حضرتی: ایران در میدان سیاست و دیپلماسی از حق خود عقب نخواهد نشست
تاکید اروپا بر لزوم احترام گذاشتن به آتش‌بس ایران و توقف درگیری‌ها در لبنان
دعوت پاپ به گفت‌وگو برای پایان تنش‌های منطقه
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت دکتر خرازی
زیرساخت‌های کویت قربانی جنگ آمریکا علیه ایران
شهادت 277 دانش‌آموز در حملات جنایتکارانه رژیم صهیونی به کشورمان
جنگ ایران می‌تواند «لحظه سوئز» آمریکا باشد
تأکید سفیر ایران بر هوشیاری در مذاکرات اسلام‌آباد
گزارش رویترز از احتمال خروج نظامیان آمریکا از اروپا
احتمال تمدید معافیت تحریمی نفت روسیه توسط ترامپ
گزارش پالتیکو از تنش لفظی ترامپ با دبیرکل ناتو
تأکید عراقچی بر اجرای تعهدات آمریکا درباره لبنان
صیاد شیرازی راهگشای نیروهای مسلح در دفاع از امنیت و استقلال کشور
پیشنهاد مادرید برای ایجاد ارتش واحد در اتحادیه اروپا
عوارض تنگه هرمز بیشترین فشار را بر کشورهای عربی وارد می‌کند
تشدید اختلافات در کابینه اسرائیل با هزینه 20 میلیارد دلاری جنگ
بازتاب رسانه‌ای پیام رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های خارجی
روایت وزارت بهداشت از بازدیدهای میدانی پزشکیان در روزهای جنگ رمضان
انتقاد نماینده روسیه از رویکرد آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران
پیام پزشکیان به جمع هنرمندان در باغ فردوس؛ این‌ همگرایی ستودنی است
قالیباف: پیش از مذاکرات باید 2 شرط محقق شود
افزایش قیمت سوخت، ایرلند را ملتهب کرد
شروع تمرینات استقلال در سال جدید
چاک شومر: مردم آمریکا هزینه جنگ بی‌برنامه ترامپ را می‌پردازند
فرماندهی پهپادی سپاه: تحرکات دشمن در رصد کامل است
پویش «جانفدا» از 19 میلیون مشارکت عبور کرد
ادعای انتشار اطلاعات 80 افسر ارشد واحد 8200 اسرائیل
افکار عمومی اسرائیل درباره جنگ با ایران چه می‌گوید؟
کانادا حملات اسرائیل به لبنان را محکوم کرد
صنعت گردشگری دبی زیر سایه ناامنی منطقه
بحران در لوفت هانزا؛ 90 هزار مسافر سرگردان شدند
احتمال شنیده شدن انفجارهای کنترل‌شده در شرق اصفهان
قیمت نفت در آستانه ثبت بزرگترین کاهش هفتگی 10 ماه گذشته
بارزانی: ایران ترکیبی بی‌نظیر از مذهب و ملی‌گرایی است