×
اجتماعی
شناسه خبر : 272883
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 11:38
پرداخت یکجای پاداش پایان خدمت معلمان بازنشسته

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش خبر داد:

پرداخت یکجای پاداش پایان خدمت معلمان بازنشسته

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از پرداخت یکجا و طی یک قسطِ پاداش معلمانی که نزدیک مهرماه بازنشسته شدند خبر داد و گفت: پرداخت با تاخیر بیش از یک ساله پاداش معلمان بازنشسته به سنت و یک روال تبدیل شده بود که دلخوری و گلایه به حق معلمان را بدنبال داشت.

نورنیوز-گروه اجتماعی: علی فرهادی در نشست خبری که صبح امروز در مدرسه دارالفنون برگزار شد، افزود: بعد از تقریبا ۳۰ سال، برای اولین بار در آموزش و پرورش اقداماتی انجام شد که این اقدام یک کار تحولی نبود بلکه از جنس وظیفه بود. متاسفانه این وظیفه سال‌ها به فراموشی سپرده شده بود و شامل پرداخت به موقع پاداش پایان خدمت معلمان می‌شد.

پرداخت یکجای پاداش پایان خدمت بازنشستگان مهرماه

وی با بیان اینکه معلمانی که در مهر ماه بازنشسته شدند، در اوایل بهمن، موفق شدیم پاداش آنها را در یک قسط و یکجا پرداخت کنیم اظهار کرد: پرداخت با تاخیر بیش از یک ساله پاداش معلمان بازنشسته به سنت و یک روال تبدیل شده بود که دلخوری و گلایه به حق معلمان را بدنبال داشت. این اعتبار به ما به صورت اوراق دولتی پرداخت شد که ما این اوراق را به پول نقد تبدیل کرده و توزیع کردیم. مبلغی بالغ بر ۸۰ هزار میلیارد اعتبار دریافت شد.

فرهادی همچنین با تاکید بر اینکه اصلاح نگاه مسئولان و مردم به آموزش و پرورش مثل نان شب برای همه واجب است؛  زیرا زیرساختهای توسعه فرهنگی، امنیت و آینده بالندگی هر کشوری در گرو نظام تعلیم و تربیت است ادامه داد: رویکرد آموزش و پرورش توجه به توسعه و ارتقای کیفیت مدارس دولتی است که پایگاه‌های فرهنگی کانون تعلیم و تربیت هستند و این مسئله مدنظر رهبری  و آموزش و پرورش است. آموزش‌وپرورش برای پذیرش دانش آموزان آغوش باز دارد؛ یعنی مانند برخی مدارس گزینشی نیست و تضمین آینده همه دانش اموزان از جمله وظایف ماست.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: باید به این باور برسیم که تنها راه پیشرفت کشور آموزش و پرورش است و هرگونه کم توجهی و کوچک انگاری به آموزش و پرورش یعنی عدم توجه به رشد و آینده کشور است.

مدارس باید مهم‌ترین کانون گفت‌وگو مردم با دولت و حاکمیت باشد

فرهادی گفت: مدارس باید مهم‌ترین کانون گفت‌وگو مردم با دولت و حاکمیت باشد که شامل دانش‌آموزان و والدین و کارمندان است. ما بیش از ۱۶ میلیون دانش آموز داریم که والدین آنها را نیز در بر می‌گیرد. همچنین هرکسی که امروزه والدین یا دانش امور نباشد هم یک روزی این مسیر را طی کرده و از آموزش و پرورش تاثیر گرفته است.

وی افزود: قریب به ۱میلیون و ۸۰ هزار نفر در دی ماه از وزرات آموزش و پرورش حقوق گرفته‌اند. تعداد زیادی معلم داریم که به سایر ادارات مامور شده‌اند؛ تعدادی هستند که حقوق بگیر ‌ما نیستند اما در آموزش و پرورش خدمت می‌کنند یعنی حدود ۴۵ درصد دولت را این وزارتخانه مهم تشکیل می‌دهد و هیچ جای دیگر این گستردگی وجود ندارد، بنابراین باید توجه به آموزش و پرورش اندازه نصف دولت به این وزارتخانه باشد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: آرزوی ما در آموزش و پرورش این است که ما اولویت اول دولت باشیم و خوشبختانه در دولت آقای پزشکیان بیش از ۸۰ جلسه با حضو شخص رییس جمهور در یک سال اخیر تشکیل شده و این میزان توجه را ما تاکنون نداشته‌ایم.

وی با بیان اینکه بیش از ۴۲۰ مدرسه یک معلم و یک دانش آموز دارند گفت: امسال ۴۴۸ بسته آموزشی در قالب فیلم های آموزشی تولید و در بستر شاد و مدرسه تلوزیونی قرار گرفت. ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار دانش آموز در حال آموزش از طریق فیلم ها هستتد.

فرهادی گفت: ۱۲ هزار معلم، ۱۸۰ دوره هوش مصنوعی گذارنده‌اند و ما باید به جایی برسیم که معلمان متوسطه دوره اول و دوم در این زمینه فعال باشیم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به توسعه هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای افزود: باید تا پایان برنامه هفتم، ۵۰ درصد از دانش‌آموزان در هنرستان‌ها درس بخوانند زیرا این افراد به هیچ وجه در جوانی بیکار نمی‌مانند که امروزه حدود ۴۶ درصد را تحقق بخشیده‌ایم.


نظرات

آخرین اخبار
آمریکا یک نفتکش را در اقیانوس هند توقیف کرد
میان آمریکا و ارمنستان توافق هسته‌ای امضا شد
قائم پناه: تولید خودرویی با 80 درصد قطعه ایرانی افتخار آمیز است
از آب‌های سرزمینی ایران فاصله بگیرید
مسیر مخابرات؛ شبکه فیبرنوری و هوشمندسازی صنعت نفت
محسن رضایی: دشمنان خواهند فهمید که چه اشتباه بزرگی مرتکب شده‌اند
عنایتی استعفا داد
حکم قطعی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی اجرا شد
خطیب‌زاده: ایرانیان، مرز خود را با جریان‌های خیانت‌محور روشن کنند
توافق پنهانی نتانیاهو و ترامپ درباره منطقه
با عقب‌نشینی، لبنان روی نقشه کشورهای مستقل باقی نخواهد ماند
سکویی که به جای صدا، تصویر می‌سازد
اتحادیه اروپا از مذاکرات ایران و آمریکا استقبال کرد
بازداشت علی شکوری راد تایید شد
لندن وارد جنگ اوکراین شد؛ اعزام نیروی انگلیسی به کی‌یف
ادامه شهرک‌سازی در سرزمین‌های اشغالی، صدای کشورهای اسلامی را درآورد
سریال ادامه‌دار استعفاها در انگلستان
کاهش محسوس قیمت مرغ/ هر کیلوگرم چند شد؟
سینما به احترام مقاومت مردم، ایستاده فیلم گرفت
پیش‌بینی قیمت دلار فردا سه‌شنبه21بهمن1404/ روند صعودی ادامه خواهد داشت؟
دریادار ایرانی: حضور ناوهای ما در اقیانوس‌ها و آب‌های آزاد، صرفاً یک حضور نظامی نیست
نورویدئو | تهران گردی سوار بر موجهای کوتاه
اجرای بزرگ‌ترین نورافشانی کشور در مجموعه برج میلاد
22 بهمن وضعیت آب‌وهوای کشور چگونه است؟
محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های کشور برای پایان هفته اعلام شد
عذرخواهی ساعدی‌نیا از مردم؛ اشتباه کردیم + نامه
خبر حکم اعدام محمدحسین حسینی تکذیب شد
نورویدئو | خاکستری مایل به سیاه
آیا قیمت خودرو افزایش می‌یابد؟
پاتریوت علیه واقعیت میدانی
انقلاب و چالش شکاف نسلی
افزایش حقوق 1405 بین 20 تا 41 درصد خواهد بود
سیدحسن خمینی: انتظار واقعی، تنها دعا نیست، بلکه تلاش فعالانه است
تصمیم تل‌آویو برای کاهش وابستگی نظامی به‌آمریکا!
آیا انگلستان به روسیه سلاح می‌فروشد؟
برای دفاع قاطع در برابر هرگونه تجاوز آمادگی داریم
ماموریت مهم عارف به 4 دستگاه برای پیگیری مطالبات بخش درمان
واکنش دولت به اظهارات نماینده قم؛ اظهارات شما آمیخته با سوءتفاهم است
تبریک پزشکیان به تیم‌های ملی کشتی فرنگی و آزاد
انقلاب و چالش شکاف نسلی
معامله مخفیانه آمریکا برای خرید بمب‌های خوشه‌ای از رژیم اسرائیل
قدردانی عراقچی از عمان برای تسهیل روند مذاکرات
دیدار وزیر خارجه سوریه و نماینده دولت آمریکا در ریاض
شکل‌گیری یک محور جدید در خاورمیانه علیه رژیم صهیونیستی
نرخ ارز سفرهای عتبات تغییر نمی‌کند
آمریکایی‌ها در شوک دستورالعمل ضربتی پکن
ایرادات طرح ملی توسعه هوش مصنوعی رفع شد
شهادت 6 فلسطینی با ادامه نقض آتش‌بس در غزه
3 سامانه برای گزارش تخلفات کالابرگی معرفی شد
لاپورتا از ریاست بارسلونا کناره‌گیری کرد