×
اقتصادی
شناسه خبر : 254943
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/13 ساعت 14:27
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 13 آبان 1404 + جدول

قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 13 آبان 1404 + جدول

قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 13 آبان 1404 همراه با رشد قیمت دلار و افزایش تقاضا در روند صعودی بازگشایی شد. قیمت سکه در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی بالا رفت و حباب سکه نیز در برخی از قطعات افزایشی شد. گفتنی‌ست قیمت دلار امروز رشد کرده و در کانال 108 هزار تومانی قرار دارد.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌ قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ در روند صعودی بازگشایی شد. قیمت طلا رشد کرد و طلای ۱۸ عیار در کانال ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی قرار گرفت. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی بالا رفت و سکه امامی در کانال ۱۱۱ میلیونی معامله شد.

رشد تقاضا در بازارهای مالی، قیمت‌ها را بالا برده و اثر کاهشی اونس طلای جهانی را خنثی کرده است. به این ترتیب، قیمت طلا و سکه در چهارمین روز هفته در روند افزایشی قرار گرفته است.

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز با کاهش ۱۳ دلاری، با رقم ۳۹۹۶ دلار به ثبت رسیده است. همچنین دلار امروز رشد کرده و در لحظه تنظیم این گزارش روی رقم ۱۰۸ هزار و ۵۰۰ تومان معامله می‌شود.

قیمت نقره کاهش یافت

قیمت اونس جهانی نقره امروز با ۱۹ سنت کاهش، روی رقم ۴۸ دلار و پنج سنت قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با دو هزار و ۲۱۰ تومان کاهش، گرمی ۱۹۱ هزار و ۲۰ تومان به فروش رسید.

سکه گرمی ساز مخالف زد

قیمت سکه امروز در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی افزایش یافت. قیمت سکه امامی با ۴۱۰ هزار تومان افزایش، با رقم ۱۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به ثبت رسید؛ سکه بهار آزادی با افزایش ۳۰۰ هزار تومانی، روی رقم ۱۰۴ میلیون و ۵۳۰ هزار تومان قرار گرفت.

قیمت نیم سکه با ۳۳۰ هزار تومان و ربع سکه با ۱۵۰ هزار تومان افزایش، به‌ ترتیب با رقم‌های ۵۸ میلیون و ۳۳۰ هزار تومان و ۳۳ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان ثبت شدند. قیمت سکه گرمی نیز با ۱۰۰ هزار تومان کاهش، با رقم ۱۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به ثبت رسید.

حباب سکه بالا رفت

حباب سکه امروز در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی افزایشی است؛ حباب سکه امامی ۱۴۱ هزار تومان، بهار آزادی ۲۹ هزار تومان، نیم سکه ۱۷۹ هزار تومان و حباب ربع سکه ۸۱ هزار تومان افزایش یافت. حباب سکه گرمی نیز ۱۲۹ هزار تومان کاهش داشت.

قیمت طلا افزایش یافت

قیمت طلا امروز در روند صعودی قرار گرفته است. قیمت هر مثقال طلا با ۱۹۲ هزار تومان افزایش، روی رقم ۴۵ میلیون و ۶۲۹ هزار تومان قرار گرفته است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان تومان افزایش، با رقم ۱۰ میلیون و ۵۳۴ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۴۷ هزار و ۳۸۰ تومان افزایش، با رقم ۱۰ میلیون و ۳۹۶ هزار تومان به ثبت رسیده است.

ط
 


اخبار مرتبط
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 14 آبان 1404 + جدول
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 14:22
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 14 آبان 1404 + جدول
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 14 آبان 1404 همزمان با برگزاری حراج سکه در مرکز مبادله در روند نوسانی بازگشایی شد. قیمت طلا رشد محدودی کرد و بازار سکه در مسیر نامنظمی قرار گرفت. گفتنی‌ست دلار امروز درجا زده و در کف کانال 108 هزار تومانی معامله می‌شود.
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 13 آبان 1404
سه‌شنبه 1404/08/13 ساعت 13:04
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 13 آبان 1404
قیمت دلار امروز سه شنبه در سقف کانال 107 هزار تومانی بازگشایی شد و در ادامه، مسیر افزایشی را پیمود تا در کانال بالاتر قرار گیرد. در حال حاضر قیمت دلار به نیمه کانال 108 هزار تومانی رسیده است.
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 12 آبان 1404 + جدول
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 14:39
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 12 آبان 1404 + جدول
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 12 آبان 1404 همزمان با رشد نسبی اونس جهانی طلا و افت قیمت دلار، در روند نوسانی بازگشایی شد. قیمت طلا رشد محدودی داشت و با نوسانات افزایشی همراه شد. قیمت سکه اما روند یک‌دستی نداشت و برخی از قطعات سکه رشد کردند. گفتنی‌ست دلار امروز در کانال 107 هزار تومانی معامله می‌شود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزئیات اجرای طرح «توریست‌کارت» اعلام شد
دو انفجار مهیب در جنوب لبنان؛ ساختمان‌های حولا زیر آوار رفتند
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 19 آبان+ وضعیت استان ها
برنامه امروز مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
هوای تهران در وضعیت قرمز؛ تعطیلی 48 ساعته فعالیت‌های ورزشی و معادن
نهمین جشنواره گل‌های داوودی در باغ گیاه‌شناسی ملی ایران برگزار می شود
پرکردن دندان با جیوه منسوخ می شود
خودروی هیبریدی چینی رکورد گینس را شکست!
کشف اشتهای عجیب ستارگان پیر برای بلعیدن سیارات نزدیک خود
دیابتی‌ها هم می‌توانند شیرینی بخورند
تمرین 15 دقیقه‌ای برای چربی‌سوزی
هوش مصنوعی ماهواره‌ها را در فضا کنترل می‌کند
هشدار تعزیرات تهران به تجار: کالاهای ثبت‌نشده در سامانه انبارها قاچاق محسوب می‌شوند
دهمی ایران در جدول مدالی روز دوم بازی‌های کشورهای اسلامی+جدول
حمله آمریکا به شناوری در ونزوئلا
دو مدیر ارشد BBC کناره‌گیری کردند/علت کنارگیری
مدال برنز شنای تیمی به ایران رسید
فروش طرح ترافیک از فردا بمدت 48 ساعت در پایتخت ممنوع شد/علت ممنوعیت
تصاویر منتشرشده از تونل‌های موشکی، مربوط به سپاه نیست
تحکیم دیپلماسی فرهنگی میان ایران و عراق
سریع‌ترین کاهش جمعیت در جهان متعلق به ایران است
بیانیه باشگاه پرسپولیس؛ مقابل فشار و بی‌عدالتی، سکوت نخواهیم کرد
فعلا مجوز جدیدی به سکوهای برخط خرید و فروش طلا داده نمی شود
ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری رزمایش برگزار می‌کند
دکتر پزشکیان همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
نورنما | سیاه‌ترین ماده جهان
ویدیویی از قدرت طوفان فونگ-وانگ در فیلیپین
شه بخش در بوکس به مدال برنز رسید
عکس های منتخب ایران،یکشنبه 18 آبان 1404
ساماندهی مهاجران غیرمجاز همچنان در دستور کار
کنست دوشنبه در یک جلسه جنجالی به موضوع تشکیل کمیته بررسی می‌پردازد
نخستین طلای ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
زمان واریز یارانه نقدی در آبان ماه مشخص شد+دهک های مشمول
اینترنت غزه قطع شد
چای گران شد
دستورالعمل اجرایی انتخابات شورای دانش‌آموزی ابلاغ شد
نتائج اولیه انتخابات عراق بعد از 24 ساعت از پایان رای گیری اعلام می‌شود
اعضای هیات علمی جایزه کتاب سال منصوب شدند
مرگ سالانه بیش از 58 هزار مرگ با آلودگی هوا
منچسترسیتی 3-0 لیورپول| نتیجه‌ای ایده‌آل برای پپ در هزارمین تجربه سرمربیگری + خلاصه بازی
حزب الله لبنان: ملت لبنان تحت هیچ‌شرایطی تن به تسلیم نخواهد داد
تخلیه شهر با دومین طوفان مرگبار فیلیپین
غریب‌آبادی: اجلاس استانداران حاشیه خزر، گامی مهم در تقویت همکاری‌های منطقه‌ای است
یمن: ما متعهد به ایستادن در کنار فلسطین هستیم
باروت هسته‌ای و ماسک صلح آمریکا
ابراز نگرانی عراقچی درباره تداوم تنش‌ بین دو کشور همسایه
ارزش طلاهای موجود در خزانه بورس کالا از 341 همت عبور کرد
اولین مدال‌ ایران در ریاض بدست آمد
فوتسال ایران با شکست ازبکستان به فینال رسید
وزیر خارجه ترکیه فردا به آمریکا می‌رود
X
آگهی تبلیغاتی