×
اقتصادی
شناسه خبر : 253796
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/08/07 ساعت 13:10
بورس از 3 میلیون و 200 هزار هم عبور کرد

بورس از 3 میلیون و 200 هزار هم عبور کرد

خالص ورود پول حقیقی به بازار سهام 45 میلیارد تومان گزارش شده که گرچه نسبت به روز گذشته کاهش یافته، اما همچنان نشانه‌ای مثبت از حفظ جریان نقدینگی در بورس است.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌بازار سرمایه در روز چهارشنبه 7 آبان 1404 با ادامه روند مثبت روزهای اخیر آغاز به کار کرد و شاخص کل بورس تهران بار دیگر توانست با رشد قابل توجه بیش از 32 هزار واحدی معادل 1.01 درصد به سطح 3 میلیون و 207 هزار و 752 واحد برسد.

این رشد در شرایطی رقم خورده که بازار در هفته جاری تحت‌تاثیر افزایش تقاضا و ورود نقدینگی حقیقی، شاهد تقویت محسوس قدرت خریداران بوده است.

ب
 

رشد محدود شاخص هم‌وزن و تمرکز تقاضا بر نمادهای بزرگ

شاخص کل هم‌وزن نیز در معاملات امروز با افزایش 2 هزار و 410 واحدی معادل 0.26 درصد به رقم 924 هزار و 542 واحد رسید. این اختلاف رشد میان شاخص کل و شاخص هم‌وزن نشان می‌دهد که بخش عمده تحرکات بازار در نمادهای بزرگ و شاخص‌ساز متمرکز بوده و هنوز سهام کوچکتر بازار به‌طور گسترده در مدار صعود قرار نگرفته‌اند.

افزایش ارزش معاملات و تداوم ورود نقدینگی حقیقی

ارزش معاملات سهام، حق‌تقدم و صندوق‌های سهامی در نیمه اول بازار به حدود 7 هزار و 811 میلیارد تومان رسید که در مقایسه با میانگین دو هفته اخیر رقم بالایی محسوب می‌شود. حجم معاملات نیز بیش از 13 میلیارد و 300 میلیون برگه سهم بود. میانگین سرانه خرید حقیقی‌ها به 81.9 میلیون تومان رسید، در حالی که سرانه فروش در سطح 63.2 میلیون تومان قرار داشت.

این اختلاف نشان‌دهنده برتری محسوس تقاضا و تمایل سرمایه‌گذاران به خرید سهام در شرایط فعلی بازار است. قدرت خرید حقیقی‌ها نیز با عدد 1.3 برتری خریداران را تایید می‌کند.

در مجموع تا ساعت 10:30، خالص ورود پول حقیقی به بازار سهام 45 میلیارد تومان گزارش شده که گرچه نسبت به روز گذشته کاهش یافته، اما همچنان نشانه‌ای مثبت از حفظ جریان نقدینگی در بورس است. با این حال، صندوق‌های درآمد ثابت در همین بازه زمانی با خروج 624 میلیارد تومان سرمایه مواجه شدند که می‌تواند نشانگر افزایش تمایل سرمایه‌گذاران به دارایی‌های پرریسک‌تر از جمله سهام باشد.

افزایش صف‌های خرید در مقابل کاهش صف‌های فروش

در جریان معاملات امروز، تعداد صف‌های خرید به 122 مورد افزایش یافته و در مقابل، صف‌های فروش با عدد 45 مورد در سطح پایینی قرار دارد. این آمار بیانگر برتری جو مثبت و انتظار ادامه روند صعودی در بازار است. در بخش نمادها، 458 نماد در محدوده مثبت و 337 نماد در محدوده منفی قرار دارند؛ نسبتی که نشان‌دهنده غلبه جو خوش‌بینانه در کلیت بازار است، هرچند همچنان بخشی از بازار در وضعیت نوسانی و کم‌تحرک باقی مانده است.

برتری سمت تقاضا

بررسی ارزش سفارش‌های خرید و فروش نیز نشان می‌دهد که ارزش سفارش‌های خرید به 3 هزار و 462 میلیارد تومان رسیده و در مقابل، سفارش‌های فروش تنها 811 میلیارد تومان ثبت شده است. این اختلاف قابل‌توجه در سمت سفارش‌ها حاکی از افزایش تمایل سرمایه‌گذاران به ورود در نمادهای مستعد رشد و تداوم امید به ادامه فاز صعودی بازار در روزهای آینده است.

به نظر می‌رسد در شرایط کنونی، بازار سرمایه در حال واکنش به مجموعه‌ای از عوامل بنیادی و انتظاری است. ثبات نسبی در بازار ارز و گزارش‌های مثبت ماهانه برخی شرکت‌ها از جمله عواملی هستند که به افزایش تقاضا در بورس منجر شده‌اند.

در مجموع، معاملات امروز بورس تهران تا ساعت 10:30 حاکی از تداوم اقبال سرمایه‌گذاران به بازار سهام، افزایش قدرت خریداران و حفظ روند صعودی شاخص کل است؛ روندی که در صورت ادامه ورود پول حقیقی، می‌تواند هفته آینده را هم مثبت کند.


اقتصادنیوز
اخبار مرتبط
بورس در هفته اول آبان ماه نفس تازه کشید
جمعه 1404/08/09 ساعت 14:05
بورس در هفته اول آبان ماه نفس تازه کشید
بازار این هفته سبز شد، اما سبزی‌ آن حکایت از تثبیت داشت، نه رشد؛ نمادها به سمت تثبیت رفتند و بدین ترتیب بازار سرمایه به جای دویدن بین خرس و گاو خشمگین، نفس کشید و در هفته اول آبان، آرام به راه خود ادامه داد.
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 7 آبان 1404 + جدول
چهارشنبه 1404/08/07 ساعت 14:20
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 7 آبان 1404 + جدول
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 7 آبان 1404 همراه با صعود اونس طلای جهانی و رشد تقاضا، در روند افزایشی بازگشایی شد. قیمت سکه در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی بالا رفت و حباب سکه نیز در برخی از قطعات رشد کرد. گفتنی‌ست دلار امروز افت محدودی داشته و در کف کانال 107 هزار تومانی قرار گرفته است.
ورود پول حقیقی و برتری تقاضا در بورس
سه‌شنبه 1404/08/06 ساعت 14:00
ورود پول حقیقی و برتری تقاضا در بورس
آمارهای ابتدایی معاملات امروز نشان می‌دهد که جریان پول حقیقی همچنان به سمت بازار سهام در حرکت است. نسبت قدرت خرید حقیقی‌ها به فروشندگان 1.09 گزارش شده و خالص ورود پول حقیقی به بازار به رقم 468 میلیارد تومان رسیده است.
رشد 24 هزار واحدی بورس امروز 4 آبان 1404
یکشنبه 1404/08/04 ساعت 12:44
رشد 24 هزار واحدی بورس امروز 4 آبان 1404
بازار سهام در دومین روز معاملاتی آبان با روندی مثبت آغاز به کار کرد. شاخص کل بورس با رشد 21 هزار و 616 واحدی معادل 0.71 درصد به سطح 3 میلیون و 81 هزار و 723 واحد رسید و بار دیگر موقعیت خود را در محدوده روانی سه میلیون واحد تثبیت کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فرانسه به حمایت از اوکراین ادامه می دهد
پاپ: زندان‌ها در جهان بیش از ظرفیت‌شان پر شده‌اند
درگیری مرزی میان ارتش لبنان و نیروهای سوریه
فریدزاده: سینمای ایران به کاخ جشنواره نیاز دارد
ایتالیا خواستار استقلال امنیتی اروپا از آمریکا شد
اینتر پس از 3 سال، جنوا را در خانه‌اش شکست داد
دادگاه اسرائیل درخواست لغو جلسه محاکمه نتانیاهو را رد کرد
بایرن مونیخ با پنالتی در خانه از شکست فرار کرد
عضو شورای شهر: خطر فرونشست در پایتخت جدی‌تر شده است
سخنگوی صنعت آب: کشور هنوز از خشکسالی عبور نکرده است
اعلام قیمت شیر خام و 4 محصول لبنی
ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است
تحویل بالگردهای بلک‌هاوک افغانستان از آمریکا به پرو
کارگروه ویژه احیای نان کامل در کشور تشکیل شد
القسام: ترور فرماندهان بر عزم مقاومت می‌افزاید
واکنش «ترامپ» به حمله به مراسم یهودیان در استرالیا
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب‌الله حمایت می‌کند
عارف: تولیدکنندگان شیر، قیمت را متعادل کنند
افزایش قیمت دارو کمتر از نرخ تورم/ بیمه‌ها هزینه‌ها را پوشش می‌دهند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/کتابخانه کامران فانی اهدا شد
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
فرمانده ارشد القسام ترور شد/حماس ترور را تایید کرد
نتانیاهو حمله به یهودیان در استرالیا را محکوم کرد
آمار نماینده تهران درباره زندانیان مهریه نادرست است
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از سه‌شنبه
جدول لیگ ایران فوتبال در پایان مسابقات امروز
پایان بازی؛ پرسپولیس(1) - آلومینیوم (0)/پرسپولیس به صدر برگشت+ فیلم گل اول
ایران حمله در سیدنی را محکوم کرد
زلنسکی: از عضویت در ناتو منصرف شدیم
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی‌ارشد سال 1405 تمدید شد
X
آگهی تبلیغاتی