×
اقتصادی
شناسه خبر : 252509
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/30 ساعت 21:46
آغاز تحویل 218 هزار قطعه سکه پیش فروش

آغاز تحویل 218 هزار قطعه سکه پیش فروش

ششمین سررسید تحویل فیزیکی سکه‌های پیش فروش بانک مرکزی از امروز چهارشنبه 30 مهرماه 1404 آغاز شد؛ متقاضیان شرکت کننده در پیش فروش سکه با سررسید 30 مهرماه سال جاری، 217 هزار و 960 قطعه انواع سکه از طریق شعب بانک ملی ایران در سراسر کشور تحویل خواهند گرفت.

نورنیوز-گروه اقتصادی: ششمین مرحله تحویل سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی با تحویل ۲۱۷ هزار و ۹۶۰ قطعه سکه از امروز آغاز شد. متقاضیان با مراجعه به شعب منتخب می‌توانند سکه‌های خود را با قیمت قطعی دریافت کنند.

 ششمین سررسید تحویل فیزیکی سکه‌های پیش فروش بانک مرکزی از امروز چهارشنبه ۳۰ مهرماه ۱۴۰۴ آغاز شد؛ متقاضیان شرکت کننده در پیش فروش سکه با سررسید ۳۰ مهرماه سال جاری، ۲۱۷ هزار و ۹۶۰ قطعه انواع سکه از طریق شعب بانک ملی ایران در سراسر کشور تحویل خواهند گرفت.

بنابر اعلام مرکز مبادله ایران، اشخاصی که در زمان پیش فروش در ۳۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۳، سکه را به قیمت مقطوع خریداری و مبلغ را واریز کرده اند، در زمان مراجعه به شعب انتخابی جهت دریافت سکه، فقط هزینه تحویل و در صورت نیاز هزینه انبارداری باید پرداخت کنند.

دریافت سکه با قیمت مقطوع

مطابق با آگهی پیش فروش سکه طلا با سررسید ۳۰ مهرماه ۱۴۰۴، متقاضیان، تمام سکه را با قیمت قطعی ۵۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان خریداری کرده‌اند؛ همچنین، نیم سکه و ربع سکه به ترتیب با قیمت قطعی ۳۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و ۱۶ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان خریداری شده است.

متقاضی خرید سکه طلا می‌تواند تا ۷ روز کار ی و حداکثر تا ۲۱ روز کار ی از زمان سررسید انتخاب شده در سامانه، به شعبه منتخب خود مراجعه و سکه طلای خریدار ی شده را دریافت کنند.

همچنین، متقاضی موظف است در هنگام در یافت سکه طلای خریدار ی شده از شعبه انتخاب شده در سامانه، به ازای هر قطعه سکه طلا (اعم از سکه تمام، نیم سکه و ربع سکه) مبلغ ۳۰۰ هزار ریال به عنوان هزینه تحو یل به شعبه بانک عامل پرداخت کند.

درصورتی که متقاضی در مهلت مشمول هزینه انبارداری (۷ تا ۲۱ روز کار ی از زمان سررسید) جهت دریافت سکه طلا خریداری شده به شعبه انتخاب شده در سامانه مراجعه کند، باید علاوه بر هزینه تحویل، به ازای هر قطعه سکه طلا (اعم از سکه تمام، نیم سکه و ربع سکه) مبلغ ۵۰۰ هزار ریال به صورت روزانه به عنوان هزینه انبارداری به شعبه بانک عامل پرداخت کند.

انفساخ (خاتمه خودبه خود) معامله

در صورت عدم مراجعه متقاضی ظرف مدت ۲۱ روز کاری از زمان سررسید به شعبه انتخاب شده در سامانه جهت در یافت سکه طلا، معامله منفسخ شده (خودبه خود خاتمه یافته) و وجه معامله پس از کسر کارمزد پیش خرید و سایر هزینه‌های عملیاتی به کیف پول الکترونیکی متقاضی عودت داده می‌شود.

این گزارش حاکی است، تاکنون و در سررسیدهای اردیبهشت، خرداد، تیرماه، مرداد ماه و شهریورماه ۳۹۷ هزار و ۷۴۹ قطعه انواع سکه پیش خرید شده از سوی هموطنان دریافت شده است و با تحویل سکه‌های پیش فروش سررسید مهرماه این تعداد تحویل به ۶۱۵ هزار و ۷۰۹ خواهد رسید.

لازم به ذکر است، تاریخ سررسیدهای آتی تحویل سکه‌های پیش فروش بانک مرکزی، ۲۸ آبان، ۳۰ آذرماه و ۳۰ دی‌ماه سال جاری خواهد بود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
از غزه تا قاب سینما؛ آغاز شمارش معکوس نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت
آلمانی‌ها در مخالفت با صادرات سلاح به رژیم صهیونیستی خود را زنجیر کردند
گذشت از قصاص یک ساعت قبل از اجرای حکم
اعتراض تند شورایی‌ها به غیبت زاکانی در صحن شورا
توانمندی موشکی کشور چند سال جلو افتاده است
اختلال اینترنت ایران مربوط به سرویس کلادفلر است
انتقاد فرانسه از استقرار نیروهای آمریکایی در کارائیب
سقوط عجیب بورس تهران با خروج نقدینگی
نتانیاهو به زوال عقل پیشرفته مبتلا است
نقشه تازه قدرت در نظم نوین معدنی
حمل بار غیرایمن و جابه‌جایی مسافر با خودرو شخصی ممنوع شد
پرداخت بیعانه نقطه آغاز اغلب کلاهبرداری‌های اینترنتی است
پایان رسمی صدرنشینی ایران در رنکینگ جهانی والیبال نشسته
قاضی پرونده اعدام صدام از سوءقصد جان سالم به در برد
قیمت خودرو داخلی و مونتاژی امروز 18 آبان 1404
هشت کشور آماده بازداشت نتانیاهو به اتهام جنایت جنگی در غزه
یک شهید در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اراک میزبان دربی پایتخت شد
چرا کالای ایرانی در بازار عراق 17 درصد گران‌تر تمام می شود؟
راز قتل مادر زن با اعتراف داماد فاش شد
پرواز تمام هواپیماهای «MD-11» در آمریکا ممنوع شد
هیچ کس حق لغو کنسرت‌ها را به‌خاطر سلیقه شخصی ندارد
اخراج کارمندان با 3 فرزند یا مادران باردار ممنوع شد
آغاز طرح ملی بازگرداندن جاماندگان از تحصیل از سیستان و بلوچستان
همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال 1405 دوباره اجرا می‌شود
دلایل عدم بارش باران در پاییز اعلام شد
وزیر کشور عراق: انتخابات با امنیت کامل در حال برگزاری است
ایران در خشک‌ترین دوره 50 سال اخیر؛ تا 10 روز آینده باران نخواهد آمد
تغییر ساعت نظافت تهران پس از حادثه فوت کارگران
آتش‌سوزی در بخش نوزادان بیمارستان کودکان بندرعباس
شایعه ابردزدی از ایران تکذیب شد
مذاکره با بانک مرکزی برای کاهش زمان ترخیص کالا
تجهیزات هوش مصنوعی از پرداخت گمرکی معاف شدند
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
بحران آب در مشهد؛ ذخیره آب سدها به کمتر از 3 درصد رسید
عراق در تب‌وتاب انتخابات پارلمانی
راه‌حل رئیس‌جمهور
بازگشت استراتژیک امریکا به قلب آسیا
اردوغان توقیف دارایی‌های الجولانی و وزیر کشورش را لغو کرد
لغو بیش از 2000 پرواز در آمریکا از زمان تعطیلی دولت
نیویورک، تله مرگ نتانیاهو
نخست‌وزیر و وزیر خزانه‌داری انگلیس در بحران اعتماد عمومی
ورود مهاجران با «چاقی و دیابت» به آمریکا ممنوع می شود
آزادی یا تخفیف مجازات 160 محکوم امنیتی در عفو معیاری اخیر
59 کشته بر اثر شکنجه در زندان‌های جولانی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
قالیباف: آمریکا باید پیامدهای حقوقی و سیاسی تجاوز به ایران را بپذیرد
مداردیپلماسی | اعترافی که پرونده جنایتکار را کامل کرد
فراخوان پلیس برای شناسایی قاتل فراری
درخشان ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی؛ والیبال صدرنشین و فوتسال در نیمه‌نهایی
X
آگهی تبلیغاتی