×
اجتماعی
شناسه خبر : 218444
تاریخ انتشار :

شرکت وزیر علوم در نشست جهانی یونسکو پس از 7 سال

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ایران در نشست جهانی وزیران علوم کشورهای عضو یونسکو با عنوان «دیپلماسی علمی در جهان به سرعت در حال تغییر: صلح‌سازی در ذهن مردان و زنان» در پاریس شرکت کرد و این اولین حضور وزیر علوم ایران در نشست جهانی یونسکو پس از سال 1397 بود.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  در این نشست که از پنجم تا هفتم فروردین در مقر یونسکو برگزار شد، حسین سیمایی‌ سه بیانیه در صحن اصلی نشست قرائت کرد که طی آن‌ها به مواضع و نگرش جمهوری اسلامی ایران در رابطه با موضوعاتی از جمله «دیپلماسی علمی نوین برای مهار چالش‌های قرن ۲۱»، «نقش دیپلماسی علمی در ترویج نگرش باز و تضمین‌کننده امنیت در پژوهش‌های علمی‌»، و «نقش دیپلماسی علمی در گسترش همکاری‌های عادلانه برای توسعه و استفاده مسئولانه از فن‌آوری‌های نوین و در حال ظهور» پرداخت.

حسین سیمایی در حاشیه این نشست با قائم‌مقام و معاونان علمی، آموزشی و روابط خارجی یونسکو، وزرای علوم و معاونان دیگر کشورها و همچنین اساتید ایرانی مقیم فرانسه و آلمان به طور جداگانه دیدار و گفت‌گو کرد.

در دیدار وزیر علوم ایران با شینگ کو، قائم‌مقام یونسکو توافقنامه تمدید مرکز نوع دوم یونسکو با اقیانوس‌شناسی برای امضا ارائه شد.

در دیدار سیمایی صراف با خانم لیدیا بریتو، معاون علمی یونسکو در خصوص ارتقای همکاری‌های علمی بین‌المللی، در دیدار با خانم استفانیا جیانینی، معاون آموزشی یونسکو درباره گسترش کمی و کیفی همکاری‌های آموزشی و تقویت کرسی‌ها و در دیدار با ماتاکو، معاون روابط خارجی یونسکو ‍پیرامون برگزاری برنامه منطقه‌ای و بین‌المللی با مشارکت کمیسیون ملی یونسکو در ایران و دفتر یونسکو در تهران، گفت‌وگو و رایزنی شد.

همچنین در دیدار وزیر علوم با لنگ سرانگ، رئیس دفتر یونسکو در تهران، بر اهمیت ارتقای روابط ایران و یونسکو تأکید شد.

سیمایی علاوه بر آن با وزرای علوم سری‌لانکا و کلمبیا و معاون وزیر علوم سوئیس و عراق دیدار و درباره همکاری‌های علمی فی‌مابین گفت‌وگو کرد.

وزیر علوم در نشستی صمیمی با حضور جمعی از استادان ایرانی مقیم فرانسه و آلمان، از آن‌ها خواست که برای همکاری‌های بیشتر با ایران، پیشنهادهای خود را مطرح کنند و بر لزوم اصلاح قوانین و رفع خلأهای موجود برای بهره‌برداری بیشتر از ظرفیت‌های علمی هموطنان خارج از کشور تأکید کرد. در این دیدار مقرر شد ۲۰ نفر از اساتید برجسته ایرانی مقیم اروپا تابستان امسال برای ایراد سخنرانی و برگزاری کارگاه‌های علمی و آموزشی در زمینه‌های هوش مصنوعی، انرژی‌های تجدیدپذیر و... به ایران سفر کنند.

سفرا و رؤسای دفتر نمایندگی کشورهای ارمنستان، ازبکستان، الجزایر، اندونزی، برزیل، بلاروس، بنگلادش، پاکستان، تاجیکستان، روسیه، سری‌لانکا، عراق، عمان، فلسطین، قرقیزستان، قزاقستان، قطر، کلمبیا، گابون، لهستان، موریتانی، ونزوئلا، هند و… در ضیافت افطار دفتر نمایندگی ایران در یونسکو که به افتخار وزیر علوم ایران برگزار شد، شرکت کردند.

حضور در ضیافت افطار سفارت ایران در پاریس، دفتر نمایندگی عراق در یونسکو و همچنین شرکت دبیرکل کمیسوین ملی یونسکو و نماینده دائمی ایران در یونسکو در کنسرت موسیقی علیرضا قربانی که از سوی دفتر نمایندگی ایران در یونسکو و سفارت جمهوری اسلامی با شرکت تعداد زیادی از ایرانیان مقیم فرانسه و اروپا برگزار شد، از دیگر برنامه‌های برگزار شده طی سفر وزیر علوم به پاریس بود.


ایرنا
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خانم بزرگ سریال «ستایش» از سال های دوری از تلویزیون می گوید
واکنش‌های جهانی به انفجار در بندر شهید رجایی همچنان ادامه دارد/ اردوغان طی پیامی تسلیت گفت
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ قصور محرز شد
آکسیوس: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در رم خواهد بود
توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه گفت‌وگوهای فنی
احضار مسئولان ذیربط پس از انفجار بزرگ؛ پرونده بندر شهید رجایی وارد مرحله قضایی شد
نورنما | پلمپ تابوت پاپ فرانسیس
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 8 اردیبهشت 1404
تصاویر دیده نشده از داخل کابین هواپیمای آتش نشان سپاه از نحوه مهار آتش بندر شهید رجایی
نتایج پنجمین قرعه‌کشی ایران خودرو روی سایت قرار گرفت
سخنگوی وزارت امور خارجه:حملات آمریکا به یمن، جنایت جنگی است
اتوبوس دزدیده شده در کرمان؛ راننده‌ای غیرمنتظره پشت فرمان+فیلم
مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری نیمه متمرکز 1404 تا امشب به پایان می رسد
نورویدئو | پشت پرده حادثه بندر شهید رجایی؛آیا باید برای تداوم مذاکرات نگران بود؟
اعتراض پزشکیان به مترجم: چرا صحبت‌هایم را کامل ترجمه نکردی؟
پیش فروش سه خودرو محبوب سایپا از امروز 8 اردیبهشت 1404 + جدول قیمت
از صفحه تئاتر تا صفحه شعر/ بابک لطیفی شاعر خرم آبادی درگذشت
پادکست | پدر بودن فقط تامین کننده بودن نیست
آتش‌بازی معاندان در میان دود و درد؛ روایت یک جنگ ادراکی علیه ایران
هشدار رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران + فیلم
آماده باش اورژانس درپی هشدار نارنجی سازمان هواشناسی
جریمه تراکتور و استقلال از طرف کمیته انضباطی AFC
طوفان باز هم به سراغ تهرانی ها آمد
رونمایی سایپا از 4 خودرو جدید در نمایشگاه بین‌المللی تهران
موبایل؛ دوست روزانه یا قاتل خاموش چشم‌ها؟
ایده‌هایی ناب برای جان بخشیدن به دکوراسیون خانه‌های امروزی
کرفس بخوریم یا نخوریم؟دوستی برای لاغری یا دشمنی برای سلامتی؟
حضور گروه «صنعتی ؛ پژوهشی زر» در هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو 2025
صعود نفس گیر پرسپولیس به فینال + فیلم
قیمت سکه و دلار و سایر ارزها امروز 8 اردیبهشت 1404
زمان پرداخت معوقات بازنشستگان کشوری اعلام شد+جزییات
طوفان تهران، مدیریت بحران را به باد داد
کاپلو: کریستیانو رونالدو در حد مسی، پله و مارادونا نیست!
گزارش تصویری | نشست خبری هفتگی سخنگوی وزارت خارجه با اصحاب رسانه
آمار متوفیان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی افزایش یافت + اسامی
انفجار در روسیه؛ محمد محبی بهترین بازیکن ماه و صاحب بهترین گل شد + فیلم
ایران، به هرگونه حمله نظامی پاسخ قاطع خواهد داد!
فرصت طلایی برای معلمان آینده؛ سهمیه جذب آموزش و پرورش افزایش یافت!
آتش‌سوزی بندر رجایی؛ بی‌کفایتی یا تخلف؟ هیئت اعزامی به چه نتیجه‌ای رسید؟
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (19)«اردکان»
تیراندازی در دانشگاه ایالتی «الیزابت سیتی»؛ یک کشته و چندین زخمی
خلبان قزوینی در پی سقوط هواپیمای آموزشی جان باخت
مجتبی جباری مأمور احیای استقلال؛ از مستطیل سبز تا نیمکت آبی
وضعیت بیمه‌شدگان در آتش‌سوزی بندر شهید رجایی؛ آیا خسارت‌ها پرداخت می‌شود؟
نورنما | سنج و دمام فستیوال کوچه بوشهر در عزای مردم داغدار بندر عباس
تعرفه برق زیر تیغ افزایش؛ پرمصرف‌ها هدف اصلی
مرگ عزیزان روی پرده بلاگری؛ سقوط حرمت انسان
قیمت خودرو امروز 8 اردیبهشت + جدول قیمت ها
پاسخ استاد شیمی دانشگاه لندن به شایعات رسانه‌های اپوزیسیون درباره انفجار بندر شهید رجایی
نوراینفو | فواید مصرف حبوبات در رژیم غذایی
X
آگهی تبلیغاتی