×
سیاسی
شناسه خبر : 216314
تاریخ انتشار :

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: افزایش دستمزد کارگران به اندازه تورم شدنی نیست

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس گفت: افزایش دستمزد کارگران به اندازه تورم، صددرصد تحقق یافتنی نیست. باید برای کاهش تورم برنامه‌ریزی و سعی کنیم تورم و دستمزد را به هم نزدیک کنیم. امسال بنا داریم بیش از سال گذشته افزایش حقوق کارگران را داشته باشیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس دوازدهم رویکردی سیاسی نسبت به دولت ندارد و نباید جامعه را دو قطبی کنیم.

عباس گودرزی در نشست خبری که امروز، چهارشنبه در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد، درباره عملکر مجلس دوازدهم از آغاز تاکنون عنوان کرد: در مجلس دوازدهم با چالش‌هایی مواجه بودیم که در مجلس‌های دیگر کمتر اتفاق افتاده بود. عملکرد مجلس از آغاز سال از جمله افتخارات جمهوری اسلامی ایران است. اگر وضعیتی که برای مجلس ایران و درگذشت رییس‌جمهور کشور اتفاق افتاد، برای کشورهای دیگر رخ می‌داد به چالش های جدی برمی‌خوردند.

وی ادامه داد: مجلس در ۸ الی ۹ ماهی که از عمر آن می‌گذرد در عرصه تقنین و نظارت عملکرد خوبی داشته است. جلسه‌های سه‌شنبه مجلس به موضوع نظارت اختصاص یافته بود. در هیچ دوره‌ای به اندازه دوره دوازدهم مجلس در موضوع تنقیح قوانین فعال نبوده‌ایم. یک مورد استیضاح آقای همتی نیز امسال در مجلس دوازدهم رخ داد که با رای منفی نمایندگان مواجه شد.

گودرزی تاکید کرد: تذکر، سوال و استیضاح ظرفیتی است که قانون در اختیار نمایندگان قرار داده است و این یک فرصت برای همه و حتی وزرا است. حتی در موضوع استیضاح نیز این موضوع یک فرصت برای وزرای دولت خواهد بود. نماینده مجلس می‌تواند آزادانه رای خود را به نمایش بگذارد و این ایرادی طبق قانون ندارد.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس دوازدهم همان مجلسی است که یکپارچه به کابینه آقای پزشکیان رای داد. مجلس دوازدهم رویکردی سیاسی نسبت به دولت ندارد و نباید جامعه را دو قطبی کنیم. باید اجازه دهیم مجلس همواره حریت خود را حفظ کند. استیضاحی که صورت گرفت کاملا غیرسیاسی بود و سوال نمایندگان از وزرا نیز بسیار محدود بوده است. عده‌ای اگر مجلس را با آب زمزم هم تطهیر کنند، باز هم به پاکی آن اعتقادی نخواهند داشت.

وی گفت: از آقای عراقچی برای مواضع و حضور موثر او در صحنه سیاست خارجی تشکر می‌کنیم. ایشان از وزرایی بوده که یکی از بهترین عملکردها را داشته است. دستگاه قضایی با هرکسی و با هر عنوانی که در این قاچاق دخیل است، برخورد کند.

وی ادامه داد: بدون حمایت برخی از افراد و دستگاه ‌ها نمی‌توان ۳۰ میلیون لیتر سوخت در روز قاچاق کرد. دستگاه‌های امنیتی، قضایی و نظارتی به این موضوع ورود کردند و به سر نخ‌هایی جدی رسیده‌اند.

گودرزی تاکید کرد: افزایش دستمزد کارگران به اندازه تورم، صددرصد تحقق یافتنی نیست. باید برای کاهش تورم برنامه‌ریزی و سعی کنیم تورم و دستمزد را به هم نزدیک کنیم. امسال بنا داریم بیش از سال گذشته افزایش حقوق کارگران را داشته باشیم. گویا دیواری کوتاه‌تر از کارگر در کشور نداریم‌. احتمال دارد که افزایش حقوق کارگران دو مرحله‌ای شود.

به گزارش ایسنا، وی در پایان گفت: دستگاه‌های مسئول نباید در حوزه قوانین حجاب ترک فعل کنند. قانون عفاف و حجاب بعد از طی کردن مراحلی قطعا ابلاغ خواهد شد. نمی‌توان این قانون را اجرا نکرد. موافق هیچ‌گونه تجمع غیرقانونی نیستیم. حتی اگر هدف مقدسی باشد اما باید روش درستی انتخاب شود. مطالبه گران قانون حجاب درد دین و خانواده دارند. عفاف و حجاب مسئله ملت ایران است. برهنگی خانواده ایرانی را تهدید می‌کند.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اعدام جاسوس رژیم صهیونیستی در غزه
دعا در قرآن
خاطره‌ فواد بابان از خبر مشترک دردسرساز با محمدرضا حیاتی
پزشکیان: باید به یکدیگر کمک کنیم تا جامعه‌ای با صلح و آرامش بسازیم
نامه ایران به شورای امنیت در پی اتهامات اخیر آمریکا
شکایت مرد نروژی از چت‌‌جی‌دی‌پی؛ هوش مصنوعی به‌اشتباه او را قاتل فرزندانش معرفی کرد
نحوه ورود سارقان به خانه‌ای در محله جلفا در تهران+فیلم
هشدارپلیس راهور: بارش باران در 23 محور کشور؛ رانندگان احتیاط کنند
تصاویر زنده از تظاهرات استانبول و ازمیر+فیلم
نور نما | نجات معجزه آسایی 30 فلسطینی پس از فرو ریختن ساختمان
ازسرگیری حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه
اولیانوف: با گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کردم
ترامپ از جنگنده نسل ششم آمریکا رونمایی کرد
«جواد خیابانی» از وزارت جهاد کشاورزی عذرخواهی کرد
افزایش 45درصدی دستمزد کارگران چند درصد بالاتر از نرخ تورم است؟
هشدار هواشناسی: در طبیعت کمپ نزنید+فیلم
زلزله سیاسی در ترکیه؛ آیا اردوغان راه بازگشتی دارد؟
نور نما | شهادت مولای متقیان علی(ع) تسلیت باد
حمله راکتی مقاومت فلسطین به عسقلان
دونده ایران در قهرمانی جهان رکورد زد
نور نما | شهادت مولای متقیان علی(ع)تسلیت باد
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و امیر قطر
افشاگری شریفی‌نیا در پخش زنده شبکه نسیم+فیلم
تشکیل کارگروه ویژه برای پیگیری شعار سال 1404
سخنگوی سازمان انرژی اتمی: زلزله‌ تاثیری بر تاسیسات نطنز نداشت
اولین قتل 1404 در تهران چه بود؟
ترافیک سنگین در محور کندوان و هراز
استان فارس شدیدترین تصادف‌های نوروزی را به نام خود ثبت کرد
روایت زندگی بزرگمرد تاریخ اسلام
پادکست | شب قدر در آیینه قرآن
اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است
ماجرای این قاب عکس در پیام نوروزی رهبر انقلاب چه بود؟
برکناری رئیس شاباک به حالت تعلیق درآمد
هشدار هواشناسی به مسافران نوروزی؛کولاک و لغزندگی در جاده‌ها
تعرفه واردات تلفن همراه در سال 1404 اعلام شد+جزییات
رونمایی از دستاوردهای جدید همزمان با سالروز ملی فناوری هسته‌ای
کرملین: ایران همچون کشورهای دیگر حق برخورداری از یک برنامه‌ هسته‌ای صلح‌آمیز را دارد
بیمارستان الصداقه در غزه توسط صهیونیست ها منفجر شد
اشپیگل: آلمان نفت‌کش ناوگان در سایه روسیه را توقیف کرده است
امار مرگ و میر تصادفات در نوروز به چند نفر رسید؟
زلزله برای بار دوم نطنز را لرزاند
هشدار؛ سد کرج به مرز نابودی رسید +فیلم
«پوتین» نوروز را به مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور ایران تبریک گفت
'گزارش تصویری| دیدار نوروزی اقشار مختلف مردم تهران با رهبر انقلاب
نورنما | نوستالژی شیرین خانه سبز در لحظه تحویل سال
زمین‌لرزه 5 ریشتری در اصفهان تلفات جانی نداشت
چالش‌های اقتصادی تئاتر؛ آیا صحنه‌ها برای همیشه خاموش می‌شوند؟
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از 50 کیلومتر حدمجاز
چگونه ابروها را پرپشت کنیم؟
مداردیپلماسی | دالان موهوم زنگزور
X
آگهی تبلیغاتی