×
سیاسی
شناسه خبر : 216299
تاریخ انتشار :

محمد صادق جوادی حصار*

چرا تندروها پزشکیان و ظریف را دوست ندارند

اینکه آقای ظریف به عنوان معاون رییس‌جمهور حضور داشته باشد یا نداشته باشد از منظر حوزه تاثیرگذاری برای شخص ظریف تفاوتی ندارد. اتفاقا دست او را برای دادن مشورت‌های بهتر باز می‌گذارد. اینکه کدام چهره و گفتمان برای گفت‌وگو با چین، روسیه و دول غربی مناسب‌تر است؟ و اینکه آیا ظریف پای میز مذاکره باشد، بهتر است یا چهره‌هایی که در دولت قبل سکان امور را در دست داشتند.

نورنیوز-گروه سیاسی:  واقعیت آن است که صحبت کردن از آقایان تندرو را به صلاح نمی‌دانم، چون پرداختن به منویات آنها چیزی است که آنها را خوشحال می‌کند. اساسا این طیف‌های تندرو این حرکات را برنامه‌ریزی می‌کنند تا از نهانخانه فراموشی جامعه به در آیند.

معتقدم برخلاف تصور تندروها، ارتباط چهره‌هایی چون ظریف و همتی و...با رییس‌جمهور غیرقابل گسست است. رییس‌جمهور با استعفای ظریف مخالفت کرده و همتی هم به‌رغم استیضاح نمایندگان می‌تواند همچنان ایده‌های خود را در دولت پیگیری کند.

اینکه آقای ظریف به عنوان معاون رییس‌جمهور حضور داشته باشد یا نداشته باشد از منظر حوزه تاثیرگذاری برای شخص ظریف تفاوتی ندارد. اتفاقا دست او را برای دادن مشورت‌های بهتر باز می‌گذارد. اینکه کدام چهره و گفتمان برای گفت‌وگو با چین، روسیه و دول غربی مناسب‌تر است؟ و اینکه آیا ظریف پای میز مذاکره باشد، بهتر است یا چهره‌هایی که در دولت سیزدهم سکان امور را در دست داشتند؟ از نظر مردم روشن است.

منافع تندروها در عدم حضور چهره‌هایی چون ظریف نهفته است، اما منافع ملی ایرانیان با حضور پزشکیان و ظریف و....استیفا می‌شود. اگر قرار بود، تندروها منافع ملی را مدنظر قرار دهند، قطعا باید از حضور ظریف در عالی‌ترین سطوح تصمیم‌سازی کشور استقبال می‌کردند. ظریف 8سال قبل در دولت اول آقای روحانی، زمانی که در مواجهه با مسوولان امریکایی اعلام کرد هرگز با ایرانی از موضع قدرت برخورد نکنید، منویات رهبری در خصوص اینکه «ایران با دولت‌هایی که تحکم‌آمیز حرف بزنند، مذاکره نمی‌کند» را عینیت بخشیده است.

ظریف بارها اشاره کرده که ایران در سیاست خارجی خود دوست دایمی و دشمن دایمی ندارد، بلکه فقط هم‌پیمان دارد؛ همان‌طور که شرکای ایران به منافع خود فکر می‌کنند، ایران هم باید به منافع خود فکر کند. این دولت برای حفظ منافع مردم همواره تلاش خواهد کرد؛ افرادی که وطن، ایران و مردم را اولویت اول کشور نمی‌دانند هرگز از پزشکیان، ظریف و...خوششان نیامده و هرگز هم خوششان نمی‌آید. آنها بر اساس ذات خود با پزشکیان و ظریف و سایر یاران رییس‌جمهور مخالف هستند و در برابر آنها می‌ایستند و دست به تخریب و توهین و حتی اگر بتوانند تضعیف آنها می‌زنند.

این در حالی است که همه کشورهای قدرتمند و حافظ منافع ملی سعی می‌کنند از تمام اهرم‌های مقوم، اهرم‌های ملی و منافع کشور به نحو مطلوب استفاده کنند و قوانین خود را به نحوی تنظیم کنند که زمینه استفاده از این ظرفیت‌ها فراهم شود. وقتی در ایران قوانینی تصویب می‌شوند که امکان استفاده از ظرفیت‌ها را کاهش دهد با استیفای منافع کلی منافات دارد. نمایندگان مجلس باید به این ضرورت‌ها توجه کنند و به گونه‌ای قانونگذاری نکنند که ظرفیت‌های کشور را هدر دهند. برای رییس‌جمهور و یاران نزدیک ایشان اما اصل باید منافع ملی ایرانیان باشد.

مردم این روزها از فشار مشکلات به تنگ آمده‌اند و انگار فضای تنفس آنها محدود شده است. دولت باید راهبرد و راهکاری را تدارک ببیند که بتواند چشم‌اندازی از بهبود وضعیت را به ایرانیان نوید دهد.

 


آرمان ملی
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آغاز واریز سود سهام عدالت؛ از فردا
پادکست | حضرت ایوب:پیامبر صبر و شکر
ترامپ: جنگ جهانی سوم می‌تواند بسیار آسان آغاز شود
برگزاری نشست شورای عالی کار برای تعیین حداقل دستمزد
دیدار شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی با حضرت امام خامنه‌ای
کانادا دستور بازنگری در قرارداد خرید جنگنده‌های اف-35 آمریکا را صادر کرد
نورنما | ولادت امام حسن مجتبی(ع)مظهر جود و کرم و بخشش،مبارک باد
سرلشکر سلامی: باید از تجربه تلخ برجام درس گرفت
دیدار سفیر جدید ایران در انگلیس با عراقچی
دادستان کل کشور:: دادستان‌ها مکلف به نظارت ویژه در ایام تعطیلات هستند
سودان: هیچ درخواستی برای اسکان فلسطینی‌ها دریافت نکرده‌ایم
بوژوویچ: می‌خواهیم در جدول جابجا شویم/ ذوب آهن هفته پیش به ما هشدار داد
پزشکیان: نخبه‌ای که به مملکتش فکر نکند به چه درد می‌خورد؟
چندین کشته در انفجار شدید در لاذقیه
عراقچی: به‌دنبال تقویت بیشتر شراکت برای سعادتمندی ایران و هند هستیم
رسانه غربی: دوروف فرانسه را ترک کرد
عارف مصوبه معافیت کارفرمایان با حداکثر پنج کارگر را ابلاغ کرد
نزاع دسته جمعی در لنگرود منجر به قتل شد
واکنش حماس به کشتار بیت‌لاهیا
موشه یعالون: نتانیاهو اجرای توافق را برای راضی نگه داشتن اسموتریچ به تعویق می‌اندازد
استارمر: امنیت بریتانیا از اوکراین آغاز می‌شود
کشته شدن 1500 غیرنظامی در ساحل سوریه
2 شهید در حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان +فیلم
دستور ترامپ به تعدیل نیرو در 7 سازمان دولتی دیگر از جمله نهاد ناظر بر VOA
رئیس مجلس 4 قانون را ابلاغ کرد
پشت پرده پیام ترامپ به تهران؛ادامه فشار یا تغییر رویکرد؟
رویکردهای دو گانه پیرامون محتوای نامه ترامپ به ایران
هاراگیری به جای یقه‌گیری
توافق خوب؛ نه هر توافقی
ماهیت پاسخ ایران به نامه ترامپ
14 سد کمتر از 15 درصد ذخیره آب دارند
واریز 445 میلیارد تومان سود به حساب سهام‌داران
رشد 42 هزار واحدی شاخص کل بورس
رایزنی اولیانوف با گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران
پزشکیان: مشکلات کشور با دستور و بگیر و ببند حل نخواهد شد
ایران از طریق مذاکره با اروپا زمان می‌خرد
سکه 80 میلیون تومانی شد
قتل عام خانوادگی در اربیل
ترامپ و نتانیاهو همچنان به دنبال کوچ اجباری مردم غزه/ 3 کشور آفریقایی در لیست
انیمیشن سینمایی «بچه زرنگ» به اکران آنلاین رسید
آغاز توزیع ایران چک های 200 هزار تومانی
هشدار به مسدودی حساب اخلال‌گران بازار ارز و طلا
رونمایی از کاشی‌نگاره پروین اعتصامی در خانه او
پروین اعتصامی؛ بانوی شعر و اخلاق
ترامپ برای دانشگاه‌های آمریکا خواب‌های بدی دیده است
ممنوع المعامله شدن خودروهای مشمول مالیات
تذکر 38 نماینده به پزشکیان و اتابک درباره واردات خودرو
دستور سران قوا برای تداوم قیمت‌گذاری کالاهای ضروری
هشدار دبیرکل سازمان ملل از افزایش اسلام‌هراسی در جهان
جلوگیری از زوال عقل با مصرف منظم چای سبز
X
آگهی تبلیغاتی