×
سیاسی
شناسه خبر : 215852
تاریخ انتشار :

قالیباف: منتظر نامه‌ سوی آمریکا نمی‌مانیم

قالیباف تاکید کرد: این یک امر بدیهی است که هیچ مذاکره‌ای زیر سایه شمشیر تهدید و تحقیر با دستور تحمیل امتیازخواهی‌های جدید، به رفع تحریم منجر نمی‌شود و به نتیجه‌ای نمی‌رسد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما منتظر هیچ نامه‌ای از سوی آمریکا نمی‌مانیم و معتقدیم رفع تحریم از مسیر قوی شدن ایران و خنثی سازی تحریم امکان‌پذیر است.

 محمدباقرقالیباف در جلسه امروز یکشنبه (۱۹ اسفندماه) صحن علنی مجلس شورای اسلامی و نطق پیش از دستور خود گفت: روز گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامی و ولی امر مسلمین جهان در جمع کارگزاران نظام و خدمتگزاران مردم، راهبردها و راهکارهای مهمی در جهت حل مسائل کشور بیان فرمودند که لازم است همین جا بر آمادگی کامل مجلس شورای اسلامی برای اجرای فرمایشات حکیمانه معظم له و همراهی با سایر دستگاه‌های مقدس جمهوری اسلامی در مسیر پیشرفت ایران عزیز تاکید نمایم.

رئیس مجلس شورای اسلامی درباره طرح مذاکره از سوی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران، افزود: رفتارهای رئیس جمهور آمریکا با سایر کشورها نشان می‌دهد که این اظهارات صرفاً فریب مذاکره نمایی با هدف خلع سلاح ایران است که وی در سند سیاستی آمریکا آن را امضا کرده است.

قالیباف تاکید کرد: این یک امر بدیهی است که هیچ مذاکره‌ای زیر سایه شمشیر تهدید و تحقیر با دستور تحمیل امتیازخواهی‌های جدید، به رفع تحریم منجر نمی‌شود و به نتیجه‌ای نمی‌رسد. امروز بر ملت عزتمند ایران بیش از هر زمان دیگری روشن شده است که رفع تحریم از مسیر قوی شدن ایران و خنثی سازی تحریم امکان‌پذیر است.

رئیس قوه مقننه اضافه کرد: ما منتظر هیچ نامه‌ای از سوی آمریکا نمی‌مانیم و معتقدیم با استفاده از ظرفیت های عظیم داخلی و فرصت‌های توسعه روابط خارجی با دیگر کشورها می‌توان به چنان جایگاهی رسید که دشمن چاره‌ای جز رفع تحریم در قالب ادامه مذاکرات با کشورهای باقی مانده در برجام نداشته باشد.

رئیس قوه مقننه  در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: رهبر فرزانه‌ انقلاب بر اولویت داشتن حل مشکلات اقتصادی و معیشتی تاکید نمودند. ایشان به صراحت بیان کردند عمده‌ تلاش دستگاه‌ها باید متوجه موضوع حل معیشت مردم باشد. از همین روی عمده‌ تلاش ما مسئولان نظام و نمایندگان مردم نیز باید به بهبود معیشت معطوف شود و هیچ موضوعی نباید این اصل مسلم را به حاشیه ببرد.

قالیباف با تاکید بر اینکه عمده‌ تلاش مجلس شورای اسلامی و نمایندگان به حل مشکلات معیشتی مردم معطوف خواهد شد و حفظ انسجام قوا را نیز شرط موفقیت این تلاش‌ها می‌داند، یادآور شد: تاکید رهبر حکیم انقلاب بر حفظ انسجام درونی دستگاه‌ها و انسجام میان قوا، راهنمای عمل و نصب العین ماست.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: ایشان بر انسجام تمام سطوح قوا تاکید کردند و این همکاری و هم‌افزایی را شرط اول پیشبرد امور عنوان نمودند. تمامی مسئولان و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی ایران اگر خود را ولایتمدار و علاقمند به منافع ایران عزیز و مردم می‌دانند و باید در راستای انسجام و همکاری کامل میان دستگاه‌ها و قوا قدم بردارند.
به گزارش ایرنا، رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مسوولان نظام باید بدانند که حرکت خلاف این راهبرد مشخص، خلاف منافع ملی و منویات ولی امر است. ما هدفی جز حل مشکلات مردم و کشور نداریم و این هدف مستلزم موفقیت دولت و همکاری قواست.
قالیباف در پایان سخنان خود در صحن علنی مجلس خاطرنشان کرد: امید داریم تمامی خدمتگزاران مردم درحرف و عمل به این فرمایش رهبر حکیم‌مان لبیک گویند و آن را وظیفه‌ ملی، سیاسی و شرعی خود بدانند.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
باارزش‌ترین بازیکنان سری آ شناخته شدند
افشاگری رسانه عبری درباره ترور السنوار و الضیف
ترامپ: رسانه‌ها درباره درز اطلاعاتی «سیگنال» اغراق می‌کنند!
نخست‌وزیر کانادا: آمریکا دیگر شریک قابل اعتمادی نیست
قائم‌پناه: امیدوارم رئیس‌جمهور از دانش و تجربه «ظریف» استفاده کند
رهبر انصارالله: ایران نقش محوری در حمایت از فلسطین دارد
خودکشی رحیم به خاطر ازدواج سارا در سریال پایتخت 7
ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد
بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس
تیراندازی به عوامل گشت انتظامی ایرانشهر/ یک مامور شهید شد
کتک کاری نقی و خواستگار جدید در سریال پایتخت 7
غرق شدن 4 عضو یک خانواده مشهدی در ساحل ممنوعه قشم
رویترز: نشانه‌های مثبتی از اسرائیل برای مرحلۀ دوم مذاکرات غزه دیده می‌شود
مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی کی واریز می‌شود؟
عراقچی: پاسخ به نامه ترامپ را از طریق عمان ارسال کردیم
ارسال پیش‌نویس قانون توافق جامع راهبردی ایران و روسیه به کمیته دوما
پوتین: ترامپ درباره تصاحب گرینلند جدی است
صدور مجوز از سوی ترامپ برای استفاده از ماهواره‌های جاسوسی در مرزهای جنوبی
حمایت سردار آزمون از بیرانوند
سفر هیات مصری به قطر برای رایزنی در مورد آتش‌بس غزه
وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره اوکراین و ایران گفتگو کردند
انفجار در بلوچستان پاکستان دو کشته و 17 زخمی برجای گذاشت
امیرآبادی به هوش آمد +جزئیات
پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب در آستانه روز جهانی قدس+فیلم
کمک نظامی 2 میلیارد یورویی فرانسه به اوکراین
غرق شدن زیردریایی تفریحی در مصر+ جزئیات
احتمال مشکل‌آفرینی ترامپ برای ملی‌پوشان فوتبال ایران
ارمنستان‌ خواستار واردات گاز ترکمنستان از مسیر ایران شد
از موفقیت در المپیک تا گام آخر برای رفتن به جام جهانی
آغاز ذخیره سازی سوخت نیروگاه‌ها برای زمستان آینده
ثبت خودروی 15 میلیاردی به نام یک خانواده!
امکان واردات خودرو از سوی هر ایرانی خارج کشور
نورنما | روز قدس،روز همبستگی با مظلومان جهان گرامی باد
نجات معجزه‌آسای کودک 12 ساله پس از ایست قلبی
مرگ پسربچه 7 ساله در رسم غلط تیراندازی مراسم عروسی
پزشکیان:همه تلاش خود را برای عملی کردن شعارسال بکار می‌گیریم
دعوت پزشکیان و قالیباف از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس
وضعیت مبهم کاپیتان پرسپولیس
پادکست | داستان حضرت هارون؛برادر و همیار حضرت موسی
دولت ترامپ حامی ناتو می‌ماند
دوفوریتی | سر خوردن روی جدول جهانی تعطیلات
تاکید بر تشکیل کارگروه فرهنگ‌سازی برای کاهش تصادفات
جاده کندوان دوطرفه شد
رئیس جمهور سابق برزیل محاکمه می شود
سردار تنگسیری: یمن از هیچ کس فرمان نمی گیرد
شلیک دو موشک یمنی به مرکز اراضی اشغالی+فیلم
واکنش عراقچی به انتشار مکالمات مقامات ایالات متحده در خصوص حملات این کشور به یمن
واریز سود طرح کوله بری به حساب 6300 مرزنشین سیستانی
مذاکره ایران با آمریکا: تردید یا آمادگی؟
سریال‌های تلویزیونی نوروز 1404؛ روایت امید یا تکرار کلیشه؟
X
آگهی تبلیغاتی