×
اجتماعی
شناسه خبر : 214668
تاریخ انتشار :

موج جدید بارشی وارد کشور می شود/ بارش برف و باران در ارتفاعات البرز

سازمان هواشناسی کشور از آغاز موج جدید بارش‌ها از عصر امروز خبر داد و گفت این بارش‌ها نیمه شمالی کشور را در می نوردد.همچنین مدیر کل هواشناسی البرز از پیش بینی بارش برف و باران در ارتفاعات البرز خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: آرش بهاروندی گفت: امروز جمعه جو پایدار و آسمان صاف در اکثر مناطق البرز وجود دارد و از اواخر وقت امروز با عبور امواج تراز میانی جو,، بارش‌های پراکنده و وزش باد آغاز می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: تحلیل آخرین الگوهای پیش یابی حاکی از فعالیت موج ناپایدار و سامانه ضعیف بارشی از شنبه ۱۱ اسفند تا یکشنبه ۱۲ اسفند ماه ۱۴۰۳ در منطقه البرز مرکزی و استان البرز است.

مدیر کل هواشناسی البرز افزود: بر این اساس در ارتفاعات و جاده‌های کوهستانی استان در پاره‌ای نقاط بارش پراکنده و ساعتی برف و نیمه جنوبی استان بارش خفیف و پراکنده برف و باران پیش بینی می‌شود.

همچنین وی تصریح کرد: طی این مدت نیز روند کاهش دما و یخبندان صبحگاهی مورد انتظار است.

بهاروندی اذعان داشت: اختلال در ترددهای جاده‌ای، یخبندان، لغزندگی و کاهش دید ریزش سنگ در ارتفاعات و جاده‌های کوهستانی مورد انتظار است.

برف و باران در راه مازندران

مدیرکل هواشناسی مازندران از ورود سامانه جدید همراه با بارش باران و برف از ظهر شنبه در استان خبر داد.

 هوشنگ بهزادی افزود: براساس هشدار سطح هواشناسی در سطح استان به‌ویژه مناطق غربی و مرکزی استان شاهد بارش هستیم. این سامانه سرد بارشی از اواسط روز شنبه ۱۱ اسفند شروع شده و تا بعدازظهر یک‌شنبه ۱۲ اسفندماه فعال خواهد بود.

وی ادامه داد: با فعالیت این سامانه بارشی شاهد بارش باران و برف، وزش باد شدید موقتی، کاهش محسوس دما و احتمال تگرگ در استان هستیم.

موج جدید بارش‌ها در راه کشور/ بارندگی ها از آخر وقت امروز شروع می‌شود

سازمان هواشناسی کشور از آغاز موج جدید بارش‌ها از عصر امروز جمعه - ۱۰ اسفند - خبر داد و گفت این بارش‌ها نیمه شمالی کشور را در می نوردد.

 بنا بر گزارش سازمان هواشناسی، امروز در بیشتر مناطق کشورمان آسمانی صاف خواهیم داشت و از اواخر وقت امروز و فردا (۱۰ و ۱۱ اسفند) با عبور امواج تراز میانی جو در برخی نقاط از استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، آذربایجان‌های شرقی و غربی، کردستان، زنجان و ارتفاعات قزوین، البرز، تهران و سمنان و به تدریج برای خراسان‌های شمالی، شمال خراسان رضوی و شمال فارس و جنوب یزد بارش به شکل برف و باران به همراه وزش باد شدید خواهیم داشت.

یکشنبه (۱۲ اسفند) در استان‌های واقع در دامنه جنوبی البرز و ارتفاعات و دامنه جنوبی و مرکزی زاگرس، سواحل دریای خزر، شمال شرق و برخی نقاط شرق جنوب شرق و مرکز کشور بارش پراکنده و وزش باد شدید را پیش بینی کرده‌ایم که می‌تواند در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک هم ایجاد کند.

در استان گیلان، غرب مازندران و خراسان شمالی و شمالی خراسان رضوی بارش از شدت بیشتری برخوردار می‌شود.

شنبه و سه‌شنبه در بیشتر مناطق کشور جو آرام و آسمانی صاف را پیش رو خواهیم داشت و از بعد از ظهر سه‌شنبه با ورود سامانه بارشی از سمت جنوب کشور برای بوشهر و فارس، جنوب اصفهان، کهگیلو بویراحمد، غرب استان کرمان و ارتفاعات چهارمحال بختیاری و هرمزگان بارش‌ها به صورت پراکنده آغاز می‌شود و گاه همراه رعد و برق خواهد بود.

امروز و یکشنبه خلیج فارس و دریای عمان و تنگه هرمز و تا روز یکشنبه دریای خزر مواج پیش بینی شده است.

برای تهران هم پیش بینی می‌کنیم که امروز آسمانی صاف داشته باشیم؛ در برخی ساعات افزایش باد و بیشینه دمای تهران امروز هفت و فردا ۹ درجه خواهد شد و کمین دما امروز در مهرآباد سه درجه زیر صفر گزارش شده است.


مهر
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گزارش تصویری | ادامه اعتراضات در ترکیه درپی بازداشت شهردار استانبول
عکس های منتخب ایران،4 فروردین 1404
انبار نفت روسیه پس از حملات اوکراین همچنان می سوزد
عمار حکیم با پادشاه اردن درباره عراق و غزه گفت‌وگو کرد
سفیر ایران استوارنامه خود را تقدیم رئیس‌جمهور آلمان کرد
عراقچی وارد ایروان شد
حمله به بیمارستان‌ها؛ راهبرد اسرائیل برای تداوم نسل کشی در غزه
هدیه شخصی پوتین به ترامپ چه بود؟
مرگ 360 نفر در حوادث جاده ای کشور از ابتدای سفرهای نوروزی 1404
عراقچی: هیچ‌کس حتی فکر تجاوز به ایران را نخواهد کرد
پادکست | داستان حضرت ابراهیم(ع)
کرمان لرزید/آماده باش پایگاه‌های هلال‌احمر استان کرمان+آخرین جزییات
خلاصه بازی آلمان _ ایتالیا+فیلم
لحظه ترور اسماعیل برهوم+فیلم
خلاصه بازی پرتغال _ دانمارک
جزئیات برگزاری آزمون‌های مهم 1404 اعلام شد
عراقچی: مطمئنم جنگی در کار نخواهد بود چون آمادگی کاملی برای این وضعیت داریم+فیلم
چگونه یمن معادلات قدرت درمنطقه را تغییر داد؟
نورنما | هفت ساحل جذاب در جنوب ایران
جدال سرنوشت ساز ایران و ازبکستان در آزادی؛ تیم ملی جشن می‌گیرد یا در انتظار می‌ماند+فیلم
قانون مهریه اصلاح می‌شود/ سقف مهریه چقدر؟
مرگ در مسیر مهاجرت؛ آیا جهان در برابر جنایت علیه پناهجویان سکوت خواهد کرد؟
زوال عقل با کمبود ویتامین ب12
اشتباهات رایج در تصادفات؛ تلاش برای بیرون کشیدن افراد محبوس از خودرو
تاثیر افت فروش نفت بر جهش تورم
هشدار به مسافران نوروزی؛ سامانه بارشی جدید در راه است+آخرین وضعیت جاده ها
اقتصادنگار | معاف از مالیات
کاهش محسوس دما طی امروز در کشور
ساعت پخش سریال «پایتخت7» در تلویزیون اعلام شد
جزییات شرایط جدید وام ازدواج در سال 1404 اعلام شد
مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان سال 1404 از چه زمانی اجرا می شود؟
زر؛ طعم خوش آغازهای نو
سال 1403؛ سال افزایش درگیری‌های مستقیم ایران با رژیم صهیونیستی
هر مترمربع چند؟
حضرت ابراهیم؛ بنده‌ای که هرگز شرک نورزید
حمله جنگنده‌های آمریکایی به صنعاء پس از بمباران صعده
وزیر بهداشت از افزایش 2.5 برابری اضافه کار پرتوکاران بالینی خبر داد
حداقل حقوق بازنشسته‌ها تعیین شد
نورنما | حس نوستالژی قدیمی/ ضامن آهو رضا(ع)
تکمیل ظرفیت تمامی مراکز اقامتی ‌اصفهان
وزیر امور خارجه روز دوشنبه به ارمنستان سفر خواهد کرد
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اردن درباره تحولات منطقه
تصادف در سیستان و بلوچستان منجر به مرگ 4 نفر شد
مشاور امنیت ملی آمریکا: ایران در بدترین وضعیت خود از سال 1979 قرار گرفته است
شهردار محبوس استانبول برکنار شد
یک اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد
نورنما | شب قدر، شب بیدار شدن است ، نه صرفا بیدار ماندن
مدیوم شات | بازیگران افغانستانی در ایران چه می کنند؟
برکناری دادستان کل توسط کابینه رژیم صهیونیستی
پادکست | حضرت آدم (ع)
X
آگهی تبلیغاتی