×
بین الملل
شناسه خبر : 211330
تاریخ انتشار :

پیکر شهید «سیدحسن نصرالله» 5 اسفند تشییع می‌شود

دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت: مراسم تشییع پیکرهای «سیدحسن نصرالله» و «هاشم صفی الدین» روز 23 فوریه (5 اسفند) برگزار می‌شود.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: شیخ نعیم قاسم، دبیر کل حزب الله لبنان در ابتدای سخنرانی خود گفت که در سخنرانی امشب خود در باره تحولات جنوب لبنان و نیز مراسم تشییع و تدفین شهیدان سید حسن نصرالله و هاشم صفی الدین و نیز اعیاد شعبانیه خواهد پرداخت.

او در ابتدای سخنرانی خود ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت اعیاد شعبانیه، شهادت فرماندهان و رهبران ارشد گردان‌های القسام جنبش حماس از جمله محمد الضیف، فرمانده این گردان‌ها تبریک و تسلیت گفت.

دبیر کل حزب الله لبنان گفت که دیدن بازگشت اسرای فلسطینی به خانه‌هایشان، پیروزی برای مردم فلسطین است و آنچه در نوار غزه رخ داد (آتش بس و تبادل اسرا بنا به خواسته مقاومت) پیروزی واقعی مردم فلسطین بود و ما این پیروزی را به فلسطینیان و  نیز تداوم مقاومت آن‌ها را تبریک می گوییم.

شیخ نعیم قاسم در مورد آتش بس و نقض مکرر آن از سوی رژیم اسرائیل گفت: دولت لبنان مسئول کامل پیگیری و فشار به رژیم اسرائیل به  منظور توقف نقض آتش بس از طریق ناظران از جمله آمریکاست.

وی ادامه داد: اقدامات متجاوز اسرائیلی نه تنها نقض آتش بس نبوده بلکه حملات اولیه به شمار می‌رود و دولت لبنان باید با این مسئله با قاطعیت برخورد کند. از آنجایی که ایالات متحده آمریکا خود را حامی این آتش بس می‌تواند باید این کشور فشار آورد تا رژیم اسرائیل به آتش بس پایبند باشد.

دبیر کل حزب الله لبنان افزود: ما به عنوان حزب‌الله و مقاومت اسلامی، تمام این مدت صبر کردیم زیرا می‌خواستیم دولت فرصت داشته باشد تا به توافق آتش‌بس رسیدگی کند.  ایشان گفت: مقاومت یک مسیر و گزینه است و ما طبق ارزیابی خود در زمان مناسب عمل خواهیم کرد و این در حالی است که یک پویش مخالف  توسط امریکا و اسرائیل و با حمایت کشورهای به راه افتاده است  که با همکاری یک تیم داخلی موضوع شکست را ترویج می دهند.

او با بیان اینکه مقاومت در لبنان یک مسیر و گزینه است و حزب الله بر اساس ارزیابی‌ها، در زمان مناسب رفتار می‌کند، تأکید کرد که «ما از پیروزی مطلق سخن نمی‌گوییم؛ چرا که این نبردی است که در آن سود و زیاد هر دو هست. پیروزی و منفعت یعنی اینکه ما با مقاومت توانستیم حمله اسرائیل را در هم بشکنیم و این دشمن نتواند مقاومت را حذف کند».

دبیر کل حزب الله گفت: صحنه های بازگشت ساکنان جنوب لبنان  نمایانگر موضعی مردمی برای آزادی و موضعی شریف برای آزاد سازی سرزمین های لبنان است چرا که ما دربرابر یک مقاومت و ایستادگی اسطوره ای و بی‌نظیر قرار داریم.  مردم شجاع لبنان همراه با مقاومت و ارتش خود لبنان را آزاد کردند و مردم کنار ارتش لبنان و مقاومت ایستاده‌اند.

دبیر کل حزب الله لبنان افزود:  آزادی مردمی با مقاومت جهادی و مسلحانه و همراه با  ارتش لبنان تکمیل می‌شود. زبان حال جنوب لبنان این است که هیچ امکانی برای بقای «اسرائیل»  در آنجا وجود ندارد و نمی‌تواند آن را اشغال کند و همگان باید این را بدانند که فداکاری‌ها به آزادی سرزمین منجر خواهد شد.

شیخ نعیم قاسم گفت: کسی که اصول دارد، در برابر فشارها تسلیم نمی‌شود و وابستگی به امریکا هرگز ما را فریب نمی‌دهد. این یک گزینه و انتخاب خارجی برای تبعیت و وابستگی و تحقیر و و نهادیه کردن و تثبیت  رژیم اسرائیل است و اگر از همین ابتدا جلوی آنرا نگیریم  بعداً نمی‌توانیم آن را متوقف کنیم.

دبیر کل حزب الله تاکید کرد: مقاومت اسلامی باقی خواهد ماند. حزب‌الله باقی خواهد ماند و ما جهت‌گیری‌ها و اعتقادات خود را تغییر نخواهیم داد اگرچه برخی تلاش می کنند حملات و کشتارها و عدم عقب‌نشینی اسرائیل را توجیه می‌کنند.

تعیین تاریخ برای تشییع پیکر شهیدان سید حسن و هاشم صفی الدین

شیخ نعیم قاسم در مورد تشییع پیکر شهیدان نصرالله و هاشم صفی الدین گفت که بعد از شهادت این دو عزیز شرایط لبنان به گونه‌ای نبود که بتوان برای آن‌ها مراسم برگزار کرد. او گفت که تصمیم گرفته شد که بعد از آنکه شرایط مهیا شد، مراسم برگزار شود و در نتیجه پیکر آن‌ها روز یکشنبه ۵ اسفند (۲۳ فوریه) تشییع خواهد شد.

او با بیان اینکه شعار این مراسم، «ما همچنان بر عهد و پیمان خود هستیم» خواهد بود، گفت که شهید هاشم صفی الدین نیز به عنوان دبیر کل سابق حزب الله و در زادگاه خود تشییع و تدفین خواهد شد.

شیخ نعیم گفت: ما بعد از چهار روز از شهادت سید حسن نصرالله، شهید هاشم صفی الدین را به عنوان دبیر کل حزب الله لبنان انتخاب کردیم؛ لذا او نیز با عنوان دبیر کلی تشییع خواهد شد.

دبیر کل حزب الله درباره شهادت نصرالله و زمان تشییع وی گفت: شهید عالی‌قدر ما، سید حسن نصرالله، در زمانی که شرایط دشوار بود و امکان تشییع وجود نداشت، به شهادت رسید. شهید سید حسن نصرالله قلب‌های امت و جهان را تسخیر کرد و توانست به نماد و الگو و قطب نمایی  واقعی تبدیل شود.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بارش باران هوای تهران را قابل تنفس کرد
بارش برف و باران در محورهای 11 استان/5 محور مسدود است/خودداری از تردد غیرضروری
نقض آتش بس؛ حملات هوایی ارتش اسرائیل به شرق و جنوب لبنان
هدیه جنجالی نتانیاهو به ترامپ
آیا تهران فردا تعطیل است؟
محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران
«موسی کلیم‌الله»؛ روایتی از نور و رهایی بر پرده‌ی نقره‌ای
تورم، سقوط لیر و رکود گردشگری؛ چرا خرید ملک در ترکیه دیگر جذاب نیست؟
اطلاعیه باشگاه استقلال درباره انتخاب سرمربی خارجی
واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی 6 فوتی و 37مصدوم داشت/اعلام اسامی فوتی‌ها
ایران آماده مذاکرات هسته‌ای بر اساس احترام متقابل
نتانیاهو آماده آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس است/ هیات مذاکره کننده به قطر می‌رود
هفتمین روز جشنواره فجر؛سینمای ایران در اوج تنوع ژانر
امضای تفاهمنامه توسعه هوانوردی ایران و قطر
دیدار رییس سازمان انرژی اتمی با علما و مراجع عظام تقلید در قم
ترامپ و غزه؛ دلیل یک پافشاری!
تحریم‌های جدید ترامپ علیه ایران
کاهش کلسترول بد با پروتئین گیاهی
فرمان اجرایی با یادداشت اجرایی ترامپ درباره ایران چه تفاوتی دارد؟
📸گزارش تصویری | عکس هایی از حاشیه های روز هفتم چهل و سومین جشنواره فیلم فجر
واکنش ها به اظهارات ترامپ درباره کوچاندن مردم غزه
ترامپ: ورزش زنان فقط مختص زنان خواهد بود/ کمیسیون آزادی مذهبی ایجاد می‌شود
رویت بدافزاری بسیار خطرناک و نادر در اپ استور آیفون
ظریف با السودانی دیدار و گفتگو کرد
تراکتور به صدر جدول رسید
شکست رایزنی‌ها درباره تشکیل دولت لبنان /نواف سلام کاخ ریاست جمهوری را ترک کرد
از سرگیری تمرینات پرسپولیسی‌ها برای بازی با گل‌گهر/ وضعیت مبهم کاپیتان عالیشاه
از سقوط هواپیما تا انفجار مرگبار در جنوب تهران
پزشکیان: ایران هرگز قصد ساخت سلاح هسته‌ای نداشته و ندارد
همه فلسطین، از نهر تا بحر، متعلّق به مردم آن است
هواپیمای پرواز تهران -ایلام به مهرآباد برگشت
سوریه میان عربستان و ترکیه؛ احمد الشرع به دنبال توازن یا چرخش سیاسی؟
از اعلام نامزدهای فیلم کوتاه جشنواره فیلم فجر تا معرفی برترین های تئاتر
مرندی: 11 بخشنامه ابلاغی در حوزه سلامت اجرا نشده است
نور ویدیو | هوش مصنوعی ، عرصه رقابتی واقعی
ایران برای پهلوی‌ها صندوقچه پول بود
عارف: دولت برای رفع مشکلات کشور از فرهنگستان علوم فتوا می‌گیرد
سنت‌شکنی ترامپ!
آیت‌الله اعرافی: حوزه علمیه به فقاهت و نیازهای نظام توجه دارد
سخنگوی دولت: دانش آموزان در امور اجتماعی فعالیت کنند
نخست‌وزیر فرانسه از دومین رأی عدم اعتماد جان به در برد
تجدید میثاق فرماندهان نیروی هوایی ارتش با امام خمینی(ره)
رئیس دستگاه قضا: استکبار جهانی دهه‌ها منابع کشور را غارت می‌کرد
نور ویدیو | لایحه رومینا در محاق ؛ قتل‌های ناموسی رو به ازدیاد
سفرهای استانی رئیس‌جمهور در هفته آینده
"ناتوردشت؛ بازخوانی یک بحران اجتماعی در قالب سینما"
«دیپ سیک» در دستگاه‌های دولتی کره جنوبی مسدود شد
مذاکره یا فریب؟ پشت پرده جنگ ادراکی واشنگتن
نماینده سازمان‌ملل در عراق با ظریف دیدار کرد
نور ویدیو | مصاحبه با سهیل موفق کارگردان فیلم کفایت مذاکرات