×
بین الملل
شناسه خبر : 209786
تاریخ انتشار :

اخبار جنگ روسیه و اوکراین؛

کالاس: روسیه برای اروپا یک تهدید موجودیتی است/ سرنگونی 8 پهپاد اوکراینی توسط روسیه

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ادعا کرد که روسیه یک «تهدید موجودیتی» را متوجه امنیت این قاره کرده و تنها راه پاسخ به این تهدید ادعایی افزایش بودجه نظامی است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «کایا کالاس»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در یک سخنرانی در محل کنفرانس سالانه آژانس دفاعی اروپا در راستای تداوم موضع خصمانه و تحریک آمیز غرب علیه روسیه ادعا کرد: «روسیه امروز، فردا و تا هر زمان که ما سرمایه‌گذاری کم در بخش دفاعی خود داشته باشیم، یک تهدید موجودیتی را متوجه امنیت ما می‌کند. مردم می‌گویند که من نسبت به روسیه جنگ‌طلب هستم. من فکر می‌کنم صرفا درباره روسیه واقع‌بین هستم.»

کالاس که به عنوان یکی از ضد روس‌ترین مقام‌های اروپایی شناخته می‌شود همچنین گفت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به درستی گفته که اعضای اتحادیه اروپا هزینه کافی صرف بخش دفاعی خود نمی‌کنند.

ترامپ اوایل ماه جاری میلادی گفت اعضای ناتو باید به اندازه پنج درصد تولید ناخالص داخلی خود بودجه نظامی داشته باشند؛ رقمی که در مقایسه با الزام ۲ درصدی تعیین شده قبلی برای اعضای ائتلاف افزایش چشمگیری را نشان داده است.

این رقم در حالی از سوی ترامپ اعلام شده که در حال حاضر هیچ یک از اعضای ناتو از جمله خود آمریکا نیز آن را محقق نکرده‌اند.

کالاس گفت: «زمان به نفع روسیه پیش نمی‌رود. اما لزوما به نفع ما هم پیش نمی‌رود. چون ما هنوز اقدامات کافی انجام نداده‌ایم. هیچ یک از ما نباید تردیدی در این که باید هزینه بیشتری به منظور پیشگیری از جنگ صرف کنیم داشته باشیم. اما ما همچنین باید برای جنگ آماده باشیم.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ادعا کرد «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه تنها با زبان زور حرف می‌زند اما اتحادیه اروپا قدرت و ابزارهای لازم را برای آنکه بیشتر از روسیه در زمینه نظامی هزینه و تولید کند دارد.

مسکو: اظهارات زلنسکی درباره ضرب‌الاجل روسیه به اوکراین بازی با افکار عمومی است

رئیس کمیته امور بین‌الملل دومای دولتی روسیه امروز تأکید کرد: اظهارات ولودیمیر زلنسکی مبنی بر ضرب الاجل ادعایی روسیه به اوکراین در مذاکرات استانبول دروغین و نوعی بازی با افکار عمومی است.

به نقل از ریانوستی، «لئونید اسلوتسکی» رئیس کمیته امور بین‌الملل دومای دولتی روسیه امروز چهارشنبه سخنان اخیر رییس جمهور اوکراین در خصوص ضرب الاجل مسکو به کی یف را رد کرد و آن را نادرست خواند.

رئیس کمیته امور بین‌الملل دومای دولتی روسیه در این خصوص اضافه کرد: اظهارات زلنسکی (رییس جمهور اوکراین) درباره ضرب الاجل روسیه به اوکراین در مذاکرات استانبول کذب است.

لئونید اسلوتسکی افزود: اظهارات ولودیمیر زلنسکی مبنی بر ضرب الاجل ادعایی روسیه به اوکراین در مذاکرات استانبول دروغین و نوعی بازی با افکار عمومی است.

وی در ادامه افزود که مسکو همواره بر موضع خود مبنی بر گفتگو برای حل و فصل مشکلات تأکید دارد.

سرنگونی ۸ پهپاد اوکراینی بر فراز ۳ منطقه مختلف روسیه

وزارت دفاع روسیه از سرنگونی ۸ پهپاد اوکراینی در چند منطقه این کشور خبر داد.

به نقل از خبرگزاری ریانوستی، وزارت دفاع روسیه امروز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای از سرنگونی پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق مختلف این کشور خبر داد.

بر اساس بیانیه صادره از سوی وزارت دفاع روسیه، ۸ پهپاد اوکراینی بر فراز مناطق مختلف این کشور سرنگون شدند.

وزارت دفاع روسیه گزارش داد که سامانه‌های پدافند هوایی این کشور طی شب گذشته ۸ پهپاد اوکراینی را بر فراز ۳ منطقه شامل روستوف، کورسک و ورونژ رهگیری و منهدم کرده است.

در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است که مسکو مقابله با اهداف متخاصم بر فراز آسمان این کشور را در صدر برنامه‌های خود قرار داده است.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گفت‌وگوی پوتین با الجولانی
اسلامی از اداره کل بنادر و دریانوردی بوشهر دیدار کرد
زمان پرداخت عیدی بازنشستگان هنوز مشخص نیست +مبلغ عیدی
خبرگزاری فرانسه: تلاش قطر و مصر برای حفظ آتش‌بس غزه ادامه دارد
سپاهان 3 - 2 پرسپولیس/ بازی به وقت اضافه رفت +فیلم
هیئت حماس وارد قاهره شد
پزشکیان: تمام تلاش دشمن ایجاد اختلاف و ناامیدی در داخل کشور است
راز موفقیت «شمال از جنوب غربی» در دستان بازیگری بی‌نظیر"
تاکید خرازی و بن‌زاید بر تقویت همکاری ایران و امارات
احمدیان: آمریکا تا کنون به هیچ مذاکره و پیمانی در جهان وفادار نمانده است
تقدیر ولایتی از سخنان پزشکیان در سخنرانی راهپیمایی 22 بهمن
پزشکیان: ایران همواره خواستار گسترش روابط با کشور دوست و خویشاوند ترکمنستان بوده است
بازداشت مدیر مدرسه فرزانگان کرمان
وام نهضت ملی مسکن 650 میلیون تومان شد
زن اول: فهمیدم زن دوم گرفته کشتمش !
تل‌آویو باز تهدیدکرد؛ اسرا آزاد نشوند، جنگ را از سر می‌گیریم/ فراخوان ارتش رژیم اسرائیل
ادامه واکنش‌ها به طرح ترامپ برای کوچاندن فلسطینیان
مطبوعات چی | مروری بر مطبوعات کشور چهارشنبه 24 بهمن
مخالفت دوباره مصر و اردن باطرح ترامپ/تعویق سفر السیسی به آمریکا/طرح حمله اسرائیل به مصر
از توضیحات وزیر نفت درباره خاموشی‌ها تا ساختگی بودن افزایش قیمت برنج
راهپیمایی 22 بهمن پیام اتحاد ملت ایران به تهدیدهای احمقانه دشمن
پانصد سالگی و دوستی
چرایی ایجاد نوسانات ارزی و راه‌های مقابله با آن
هنرمندان علیه هوش مصنوعی: اعتراض به سرقت آثار
دومین روز جشنواره موسیقی فجر به نام «هنگامه اخوان»+ برنامه‌ها
زمان واریز یارانه دولت مشخص شد/ میزان یارانه چقدر است؟+ فیلم
مقصر قطع برق کیست؟ / تعامل به جای اختلاف
پرونده کاروان اسکی ایران بسته شد/ کسب یک مقام ششمی
نورنما | تیک آف کوتاه و دیدنی سوخو 57 در 10 ثانیه +فیلم
تکذیب ورود لاشه فاسد گوسفندی از بندرعباس
جدال آلتمن با ایلان ماسک: ما توییتر را می‌خریم
ترکیب احتمالی سپاهان مقابل پرسپولیس/کارترون به دنبال هت‌تریک مقابل پرسپولیس
«ویتکاف» فرستاده ترامپ به غرب آسیا سفر می‌کند
کاخ سفید خبرنگار آسوشیتدپرس را راه نداد
2 راهکار مهار عطش خرید طلا/ طلا بخریم یا واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های طلا؟
سقط جنین غیرقانونی باعث مرگ زن جوان شد
اقتصاد نگار | راهکارهای طلایی عبور از چالش‌های اقتصادی
صدور مجوز فعالیت به 205 سایت همسریابی
عرضه خودرو سواری در حراج خرده فروشی اموال تملیکی
واریز پاداش پایان خدمت فرهنگیان تا پایان هفته آینده
ترامپ کوتاه می‌آید؟!
نفس‌های آخر آتش‌بس در نوارغزه؟
موج جدید بارشی در راه کشور /رگبار باران و رعد و برق در 13
زنگ خطر برای دیپلماسیِ کلیشه‌ای ایران
توضیحات وزارت نفت درباره ادعاهای وزارت نیرو
عکس های منتخب جهان،11 فوریه 2025
92 فلسطینی بر اثر حمله مستقیم صهیونیست‌ها از زمان آتش‌بس در غزه شهید شدند
بانک‌های تهران تعطیل شدند/ شعب کشیک دایر است
برق در برخی مناطق تهران قطع شد
ایران: اظهارات ترامپ نقض آشکار حقوق بین‌الملل است