شناسه خبر : 206389
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 11 دی ساعت 15:33
پزشکیان: اف‌ای‌تی‌اف مجددا در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی می‌شود

پزشکیان: اف‌ای‌تی‌اف مجددا در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی می‌شود

رئیس جمهور در پاسخ به دغدغه برخی از اعضای اتاق بازرگانی مبنی بر رفع موانع برای فعالین اقتصادی، از تصمیم‌گیری انجام شده برای بررسی مجدد لایحه اف‌ای‌تی‌اق در مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد و گفت: امیدواریم که بتوانیم با همکاری‌های مشترک بستر را برای سهولت در فعالیت‌های اقتصادی را ایجاد کنیم.

نورنیوز - گروه سیاسی: رئیس جمهور صبح امروز سه‌شنبه در نشستی با اعضای اتاق بازرگانی ایران، ضمن استقبال از برگزاری نشست‌های مشترک میان دولت و بخش خصوصی، بر لزوم همکاری مشترک برای رفع مشکلات اقتصادی و کاهش فشار بر مردم تأکید کرد و گفت: دولت برای ایجاد بسترهای لازم جهت تسهیل فعالیت‌های بخش خصوصی عزم جدی دارد و باور داریم که با همکاری و همراهی مشترک با یکدیگر از موانع و مشکلات پیش‌رو عبور خواهیم کرد.

پزشکیان با اشاره به سفرهای خارجی اعضای هیئت دولت جهت شرکت در مجامع و یا دیدارهای بین‌المللی، از فعالین اقتصادی خواست با همیاری دولت و حضور در این سفرها، زمینه گسترش و توسعه فعالیت‌های اقتصادی با دیگر کشورها را تقویت کنند.

رئیس جمهور تصریح کرد: قبلاً هم گفته‌ام که در هر سفر خارجی، اعضای اتاق بازرگانی و فعالان بخش خصوصی همراهی کنند، زیرا بدون حضور آنان نمی‌توانیم دستاورد قابل ملاحظه‌ای برای مردم و اقتصاد کشور کسب کنیم. دولت در این سفرها به دنبال ایجاد بازارهای اقتصادی برای فعالین بخش خصوصی و برداشتن موانع موجود سرمایه‌گذاری است.

 پزشکیان با بیان اینکه دولت چهاردهم از اولین روز کاری خود دچار چالش‌های متعدد داخلی و بین‌المللی بوده است، افزود: در نخستین روز کاری دولت، شرارت‌های خارجی آغاز شد؛ ابتدا، آقای هنیه به شهادت رسید و سپس مسائل جنوب لبنان و سوریه به وجود آمد و تلاش داشتند که کشور را وارد بحران کنند. از طرف دیگر عده‌ای نیز خواسته یا ناخواسته بر برخی از مشکلات افزودند.

رئیس جمهور ضمن تشریح موضوع ایجاد بحران‌های بین‌المللی، به مهم‌ترین موضوع کشور یعنی بحث ناترازی در حوزه انرژی نیز اشاره کرد و اظهار داشت: ما در دولت به صورت روزانه و هفتگی موضوع حل ناترازی در حوزه انرژی را پیگیری می‌کنیم و در جلسات و نشست‌های مشترک با دانشگاهیان و فعالین بخش خصوصی، راه‌های برون رفت از این معضل را مورد ارزیابی قرار می‌دهیم.

 پزشکیان با اشاره به اینکه باید در کنار یکدیگر تلاش کنیم تا ناترازی‌های موجود حل شود، تصریح کرد: دولت چهاردهم وارث برخی مشکلات است، اما ما همواره پاسخگویی به مردم را وظیفه خودمان می‌دانیم. تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا با تمهیداتی که خواهیم اندیشید و با اصلاح روش‌ها، از بروز مشکلات احتمالی مشابه در تابستان و زمستان سال آینده جلوگیری شود.

رئیس جمهور ضمن اشاره به قطع برق شبکه خانگی در پاییز امسال، صبوری، بردباری و همراهی صمیمانه مردم را مهم‌ترین عامل موفقیت دولت برای عبور از بحث ناترازی‌ها دانست.

پزشکیان در جمع‌بندی این بخش از سخنان خود با تأکید بر اینکه عزم دولت برای مبارزه با قاچاق سوخت جدی است، گفت: منابع سوخت کشور به صورت قاچاق از مرزها خارج می‌شود، لذا دولت با عزم جدی، مقابله با این موضوع را در دستور کار خود دارد.

رئیس جمهور در پاسخ به دغدغه برخی از اعضای اتاق بازرگانی مبنی بر رفع موانع برای فعالین اقتصادی، از تصمیم‌گیری انجام شده برای بررسی مجدد لایحه FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد و اظهار داشت: امیدواریم که بتوانیم با همکاری‌های مشترک بستر را برای سهولت در فعالیت‌های اقتصادی را ایجاد کنیم.

پزشکیان با اشاره به تلاش‌های سران قوا برای حل مسائل کشور گفت: حل مشکلات کشور تنها به عهده دولت نیست و روسای قوا نیز با همکاری و هم‌دلی، تمام تلاش خود را برای رفع موانع موجود به کار گرفته‌اند. حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای و دکتر قالیباف نیز دلسوزانه مسائل را دنبال می‌کنند، تا مشکلات اقتصادی کشور مرتفع شود.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به ناترازی در حوزه آب و بحران‌های آینده کلان شهرهای کشور، از فعالین بخش خصوصی خواست تا با در اولویت قرار دادن موضوع اقتصاد دریامحور، به جلوگیری از بروز بحران‌های زیست محیطی در کشور کمک کنند.

 پزشکیان گفت: در دیدارها و جلساتی که داشته‌ام گفته‌ام که مشکلات آبی در سطح کشور با طرح‌های شیرین‌سازی و انتقال آب از خلیج فارس قابل حل نخواهد بود. دولت برای ارتقای بهره‌وری در صنعت و اصلاح روش‌های گذشته، باید به دنبال توسعه صنایع در کنار دریا باشد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر اینکه مداخله بدون پیش‌بینی از عوارض احتمالی در مسائل اقتصادی منجر به شکست خواهد شد، اظهار داشت: هر مسئله‌ای در کشور یک راه‌حل علمی دارد، دولت اگر بدون توجه به صدمات و عوارض راه‌حل‌های خود وارد عرصه مداخله‌گری شود، حتماً با شکست مو اجه خواهد شد. ما در خصوص قیمت‌گذاری کالاهای اساسی تلاش داریم به مصرف‌کننده نهایی کمک کنیم، تا فشار را از روی آنها برداریم.

 پزشکیان از بررسی‌ها در دولت برای واگذاری شرکت‌های دولتی به صورت کامل و یا سپردن مدیریت آنها به بخش خصوصی خبر داد و گفت: تلاش داریم تا بسیاری از شرکت‌ها را تا انتهای سال به بخش خصوصی واگذار کنیم.

رئیس جمهور در بخش پایانی سخنانش با تأکید بر اینکه کشور تنها متعلق به یک گروه، قومیت، جنسیت و جناح خاص نیست، گفت: ما با در کنار هم بودن قادر به حل مشکلات خود خواهیم بود و از بحرانی که وارث آن شده‌ایم عبور خواهیم کرد.

 پزشکیان از وزیر امور اقتصاد و دارایی خواست تا موارد مطرح شده در این نشست اعم از دغدغه‌ها، مشکلات و پیشنهادات را پیگیری کند.


نظرات

«محمدصالح اولیاء» رئیس جدید سازمان ملی بهره‌وری فعالیت خود را آغاز کرد

بازیکن اهل کنگوی استقلال از این تیم جدا شد

پوتین: آماده‌ایم با ترامپ بر سر اوکراین گفت‌وگو کنیم

آب‌بهای مشترکان بسیار بدمصرف 5 برابر گران‌تر محاسبه می‌شود

قالیباف: وزارت ورزش با مولدسازی می‌تواند در زیرساخت‌ها تحول ایجاد کند

انتشار تصویری جدید از ساعد سهیلی در «خدای جنگ»

ورود ترامپ و بایدن به کنگره برای حضور در مراسم تحلیف/آخرین پیام بایدن و هریس به آمریکا

پیش‌بینی بارش برف در مناطق کوهستانی/ هوا سردتر می‌شود

گزارش تصویری | نشست هفتگی سخنگوی وزارت امور خارجه با خبرنگاران

یک خواننده در کرمانشاه به قتل رسید

پادکست | چرا احساس خستگی داریم

سیاست نامه | مذاکره با آمریکا

سکه ضرب 1403 چهارشنبه عرضه می‌شود

موسیمانه: توقع نداریم هواداران استقلال شعار ندهند/ تا فردا هم نمی‌تواستیم گل بزنیم

ایران و پاکستان؛ مشارکت راهبردی در برابر تروریسم و ناامنی منطقه‌ای

امیر حاتمی: رژیم‌صهیونیستی برای اجتناب از تلفات بیشتر به آتش‌بس خفت‌بار تن داد

کمالوندی: صنعت هسته‌ای قدرت و بازدارندگی در سطح بین‌المللی ایجاد می‌کند

فرصت‌های میلیاردی از دل آفتاب و باد برای ایران!

تصویربرداری سریال «شب روشن» در شمال کشور آغاز شد

سرلشکر باقری: رایزنی‌های ایران و پاکستان رشد فوق العاده‌ای داشته است

رهبر انصارالله: ایران نقش مهمی در تحقق پیروزی مقاومت داشت

قائم‌پناه: برای مقابله با آلودگی هوا باید عزم ملی شکل بگیرد

نور ویدیو | ساعت کاری کوتاه تر الگویی برای آینده

امیر حیدری: در برابر هر اقدام دشمنان آمادگی همه‌جانبه داریم

اوباش تیرانداز در پیشوا بازداشت شدند

استقلال 0 - 1 شمس‌آذر /روزهای کابوس‌آور استقلالی‌ها هنوز ادامه دارد+فیلم

دام زنده ارزان شد/ دلیل کاهش توزیع گوشت وارداتی

سرمربی تیم ملی والیبال ایران قراردادش را امضا کرد

«کارتال» برای امضای قرارداد با پرسپولیس شرط گذاشت

بورس 42 هزار واحد دیگر افت کرد

دوشنبه و جمعه هر هفته ایرتور به پاریس پرواز دارد

پزشکیان : در تنگنا افتادیم و مازوت سوزاندیم

دیدار ذوب‌آهن - پرسپولیس فردا بدون تماشاگران زن

ترامپ در تدارک تماس تلفنی با پوتین بعد از تحلیف

ارتباط بین بیماری لثه و عملکرد مغز چیست؟

سکه چند؟

انتقاد روزنامه ایتالیایی از مهدی طارمی

دختر6 ساله قربانی تجاوز شده بود/ جزئیات ماجرا از زبان پلیس

صرف آخرین چای «بایدن» با «ترامپ» در کاخ سفید

آزادی 90 فلسطینی در مرحله اول/حرکت هوشمندانه «قسام» حین تبادل اسرای زن صهیونیست+فیلم

مشاور امنیت ملی ترامپ: تصمیمات مهمی درباره تهران می‌گیریم

نشریه تایم: او بازگشته است

تقدیر کمیته‌های مقاومت فلسطین از پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران از ملت فلسطین

آغاز به کار نخستین نمایشگاه «اهواز پترواکس» با حضور همراه اول

ترامپ می‌آید، جهان برای بدترین‌ها آماده نیست

ثبت سفارش آیفون هنوز مجاز نیست/ هرگونه معامله رسمی تخلف است

از جشن پیروزی در غزه تا زوال کابینه نتانیاهو

فروش یک میلیارد دلاری «موآنا» در یک هفته

حادثه برای هواپیمای فوکر100 کارون در مهرآباد+فیلم

نمایندگان وزارت فرهنگ در ساترا معرفی شدند

فرهاد فخرالدینی از بیمارستان مرخص شد

عارف: دولت باید نقش تسهیل‌گر ایفا کند

کسب 8 مدال در مسابقات بین‌المللی کاراته اوپن مارسی

تورم تولید 5 درصد بیشتر شد

نیمار بازیکن قرضی شد

پایان نیما/انجام 80 درصد معاملات ارزی در بازار ارز تجاری

استقلال به دنبال بازگشت به روزهای خوش/ترکیب احتمالی استقلال تهران برابر شمس‌آذر

صالحی‌امیری: در حوزه میراث فرهنگی دچار فرسودگی هستیم

نقطه‌زنی دقیق پهپادهای نزاجا

پزشکیان: قدرت ملی ما ابتدا با همراهی مردم تضمین می‌شود

عوارض 5 آزادراه گران شد

درگیری عناصر جولانی با نیروهای کُرد/مقاومت نیروهای کُرد سوری در تحویل اسلحه

انقلاب را به عموم مردم بازگردانیم

نورنما | مراحل ساخت چوب کبریت از یه تنه درخت تا کارخانه +فیلم

دو فوریتی | گزینش های سختگیرانه و هزینه هایی که می آفریند

دلیل گرانی دارو چیست؟

بقایی: آتش‌بس غزه ننگی تمام‌عیار برای اسرائیل و حامیانش بود

هوا تا 7 درجه سردتر می‌شود

بازار مسکن در پایان سال؛ جهش یا تثبیت قیمتها؟

اکنون ما و آتش بس در غزه

هوای تهران قابل قبول شد

پالرمو و CFT را بدون امتیاز، مصوب و اجرا نکنید

برگزاری دومین جلسه کمیته مزد

این همه تغییر مقابل روسیه برازنده شما نیست!

انتقام مرگبار پسر مقتول/ شلیک گلوله به سر برادر قاتل

نورنما | 1 بهمن ، زادروز حکیم ابوالقاسم فردوسی طوسی گرامی باد +فیلم

اختتامیه ششمین جشنواره ملی موسیقی و سرود بسیج (آوای عشق) برگزار شد

کادوپیچ کردن مرگ

مطبوعات‌چی | مروری بر روزنامه‌های دوشنبه 1 بهمن

علائم این 2 بیماری مُسری را جدی بگیرید

فعالیت تیک تاک در آمریکا از سر گرفته شد

پشت پرده دیدار مقامات ایران و ترکیه چیست؟

نظر سنجی جنجالی در آمریکا؛ مردم از هزینه‌های گزاف برای رژیم اسرائیل خسته شده‌اند!

جاعل کارت‌های سوخت کارمند اخراجی شرکت گاز از آب درآمد

عقب‌نشینی اروپا از اتهام‌زنی به روسیه

یک نظامی صهیونیست در اسپانیا تحت پیگرد قرار گرفت

تصرف یک منطقه دیگر در دونتسک توسط روسیه/احتمال توافق ترامپ و پوتین درباره بی‌طرفی اوکراین

بانک وی‌تی‌بی روسیه در تهران شعبه افتتاح می‌کند

روابط طالبان با دهلی بهبود می‌یابد

نورنما | رژه سگ های ربات در ارتش هند +فیلم

گزارش تصویری| تبادل اسرا و بازگشت آوارگان فلسطینی به غزه پس از اعلام رسمی آتش بس

سیارتو: بهره‌برداری ایمن از «جریان ترک» برای مجارستان و صربستان منفعت دارد

صدور حکم اعدام برای «تتلو» تکذیب شد

نور ویدیو | اسلاپ ، تهدید جدید اکوسیستم اطلاعاتی

رکورد‌شکن گیشه این هفته؛ کمدی‌ها در اوج هستند!

قیمت جهانی گازوئیل پس‌ از تحریم‌‌های جدید علیه روسیه افزایش یافت

یک نفر در کشور 1000 ملک دارد

پزشکیان: نیروهای مسلح که ماموریت دریایی دارند پادگان‌ها را به جنوب منتقل کنند

بمب‌های هسته‌ای نسل جدید آمریکا در اروپا مستقر شد

گروگان 3 ساله از دست آدم‌ربایان رهایی یافت +فیلم

X
آگهی تبلیغاتی