×
بین الملل
شناسه خبر : 199887
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/27 ساعت 14:16
استیصال مقامات رژیم اسرائیل از ناتوانی در  نابودی حماس و حزب‌الله

عماد خشمان*

استیصال مقامات رژیم اسرائیل از ناتوانی در نابودی حماس و حزب‌الله

مقامات سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی به سبب شکست در تحقق اهداف جنگ دچار سرخوردگی و استیصال شده‌اند. آنها نه حماس را نابود کرده و نه نیروهای مقاومت را از بین برده و نه توانسته‌اند اسیران را آزاد و نه امنیت برای شهرک نشینان اطراف غزه فراهم کنند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  تحلیلگر امور سیاسی لبنان از اوضاع نابسامان ارتش رژیم صهیونیستی در جبهه جنوب لبنان و غزه و ضربات دردناک مقاومت سخن گفت و افزود: طی روزهای آتی، شاهد ورود موشک های جدید، ویرانگر و با برد بالای حزب الله به عرصه نبرد خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری شهاب، «عماد خشمان» گفت: دشمن صهیونیستی و آمریکا درباره عملیات زمینی در نوار غزه و جنوب لبنان سرخورده هستند و از شکستی به شکست دیگر می‌رسند و به سبب سلحشوری رزمندگان مقاومت در صحنه جنگ، شمار زیادی از نظامیان و افسران ارتش اشغالگر به هلاکت رسیده یا زخمی شده اند.

وی افزود: مقامات سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی به سبب شکست در تحقق اهداف جنگ دچار سرخوردگی و استیصال شده‌اند. آنها نه حماس را نابود کرده و نه نیروهای مقاومت را از بین برده و نه توانسته‌اند اسیران را آزاد و نه امنیت برای شهرک نشینان اطراف غزه فراهم کنند.

تحلیلگر امور سیاسی لبنانی تصریح کرد: در جنوب لبنان دشمن کاری از پیش نبرده و این با وجود به کارگرفتن همه توان و لشکرکشی رژیم صهیونیستی علیه حزب الله است.

خشمان ادامه داد: با وجود به کار گیری نیروهای زیاد و حمایت هوایی گسترده و حملات ویرانگر اما حزب الله ضربات دردناکی به نظامیان اشغالگر وارد کرده و روزانه شاهد هستیم که صهیونیستها از حادثه سخت در شمال و حتی در جنوب حرف می‌زنند که بیانگر کشته و زخمی شدگان ارتش دشمن است.

وی تاکید کرد: دشمن شکست سختی در تحقق اهداف خود در عملیات جنوب لبنان متحمل شده و نتوانسته تهدید موجود در این جبهه از سوی حزب الله را از بین ببرد و امنیت شهرک نشینان در منطقه الجلیل در شمال سرزمین های اشغالی را فراهم کند.

این تحلیلگر لبنانی اضافه کرد: حزب الله با قدرت و در مدت زمان کوتاهی توان خود را بازیافته و کنترل امور را به دست گرفته است.

رزمندگان مقاومت به ضربات مهلک خود علیه دشمن صهیونیستی ادامه می دهند

خشمان گفت: علت تحرکات دیپلماتیک آمریکا برای آتش بس به ویژه در جبهه شمال کاهش فشار و فرسایشی است که رژیم صهیونیستی متحمل می شود و طبق معمول هم واشنگتن منافع اسرائیل را مدنظر قرار می دهد. طرح های مطرح شده و شروط و بندهای آن به گونه ای است که مقاومت فلسطین و لبنان نمی‌توانند با آن موافقت کنند و این را آمریکا هم می داند. بنیامین نتانیاهو هم آماده دادن امتیاز به دولت کنونی آمریکا نیست و منتظر ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید و دادن این توافق به آن به عنوان هدیه است.

وی اعلام کرد: روزها و هفته های آتی شاهد تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و کشتارهای آن علیه مردم بی دفاع خواهیم بود، تا فلسطینیان و لبنانی ها به شروط مورد نظرش تن دهند. آنچه از طرح های آمریکایی و اسرائیلی درباره لبنان می شنویم، جدا از آنچه میان آمریکا و اسرائیل می گذرد، نیست.

این تحلیلگر مسائل سیاسی به تداوم نبرد در غزه و لبنان و حمایت جبهه های پشتیبان از یمن و عراق تا سوریه اشاره و اضافه کرد: طی روزهای آتی شاهد پایداری مبارزان و جنگ حماسی آنها خواهیم بود و آنها کلید میدان را در دست و در غزه و جنوب لبنان اوضاع را تحت کنترل دارند و به ضربات دردناک خود به دشمن و هلاکت و زخمی کردن نظامیان صهیونیست ادامه می‌دهند. شاهد ورود موشک های جدید از سوی حزب الله به عرصه میدانی از حیث برد و توان ویرانگری آن هستیم که پایگاههای نظامی و امنیتی و مراکز مهم دشمن را هدف قرار می دهند که آخرین مورد آن، حمله به مقر وزارت جنگ در تل آویو بود. همچنین رزمندگان حزب الله به حملات دشمن صهیونیست در روستاهای مرزی جنوبی لبنان و انهدام تجهیزات جنگی اشغالگران ادامه می دهند.

افزایش مهاجرت معکوس صهیونیست ها

خشمان افزود: مقاومت منطقه الجلیل را به منطقه ای ناامن تبدیل کرده است. شاهد افزایش مهاجرت معکوس صهیونیستها از سرزمین های اشغالی به کشورهایی که از آن آمده اند، هستیم و این فراتر از پیش بینی ها بوده است. شمار بیشتری از شهرک نشینان در شمال فلسطین اشغالی از این منطقه رفته اند و رژیم صهیونیستی متحمل خسارات سنگین اقتصادی شده است.جدای از آن، بحث کمبود نیرو در ارتش رژیم صهیونیستی و سر باز زدن از خدمت نظامی نیز وجود دارد.

به گزارش ایرنا، وی در پایان گفت: با توجه به این اوضاع، دشمن کودن و احمق و سران سیاسی و نظامی آن مجبور به تن دادن به اراده مبارزان خواهند شد و با پایان جنگ طبق شروط مقاومت تن خواهند داد.


نظرات

آخرین اخبار
جنبش النجباء: دشمن منتظر غافلگیری‌های بزرگ در عراق باشد
پیام رئیس شورای رهبری حماس به رهبر انقلاب
پایگاه پشتیبانی لجستیکی سفارت آمریکا در بغداد هدف قرار گرفت
آغاز موج پنجاه و یکم عملیات وعده صادق4 با رمز یا علی بن موسی الرضا/شلیک موشکهای ترکیبی
سفیر ایران خطاب به فیفا: بازی‌های تیم فوتبال ایران را از آمریکا به مکزیک منتقل کنید
قیمت بنزین در آمریکا در پی حمله به ایران 23 درصد افزایش یافت
قرارگاه خاتم: دشمن با پهپاد کپی‌شده به اهداف غیرموجه همسایگان حمله می‌کند
اعتراف اسرائیل به کاهش شدید موشک های رهگیر خود در نتیجه حملات ایران
مخالفت سوئیس با استفاده آمریکا از آسمان این کشور برای جنگ با ایران
شهادت 115 لرستانی در حملات دشمن صهیونیستی - آمریکایی
سه «فرزند ایران» به مالزی رسیدند
شهادت 11 ورزشکار خوزستانی در حملات متجاوزانه آمریکایی صهیونیستی
دشمن آمریکایی-صهیونی در مقابله با رزمندگانِ نیروهای مسلح به بن‌بست خورده
حزب الله مراکز نظامی رژیم اسرائیل را درهم کوبید
درخواست فوری آمریکا از اتباعش برای ترک خاک عراق
حمله به پالایشگاه لاناز و فرودگاه کویت توسط آمریکا یا اسرائیل صورت گرفته است
ادامه حملات هوایی وتوپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف جنوب لبنان
حملات آمریکا-اسرائیل به ایران؛ حمله جنگنده های دشمن به شیراز ، یزد، اصفهان و قشم
شکل‌گیری خاورمیانه اسلامی با پایان سلطه آمریکا
وقتی که موشک‌های بالستیک چند کلاهکی ایران، خواب صهیونیست‌ها را آشفته می کند
هشدار قالیباف به وطن‌فروشان؛ مرا مادرم نامْ مرگ تو کرد!
غول کشتیرانی درباره بحران انرژی آسیا هشدار داد
بقائی: درخواست صدراعظم آلمان از ایران فراتر از مضحک است!
6 هزار نفر از علما و اساتید حوزه علمیه با رهبری بیعت کردند
سندرز: ترامپ نمی‌داند چگونه از جنگ با ایران خارج شود
گزارش تصویری | بدرقه باشکوه دریاسالار شهید علی شمخانی
استاد اقتصاد دانشگاه جان هاپکینز: تنگه هرمز برگ برنده ایرانی‌هاست
السودانی حملات علیه نیروهای الحشد الشعبی را محکوم کرد
روایت ناوشکن دنا از زبان معاون عملیات نیروی دریایی ارتش
اذعان ژنرال صهیونیست: قدرت نیروهای مسلح آن مانع از فروپاشی نظام می‌شود
سپاه: دشمن بزدلانه به حمله به صنایع غیرنظامی روی آورده است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: دوره قلدریِ بین‌المللی به پایان رسیده است
یک میلیون تن کالای اساسی به کشور وارد شد
ادامه بازداشت لیدرهای اغتشاشات در بندرکیاشهر؛ 2 نفر دستگیر شدند
حمله پهپادی حزب‌الله به بندر اشغالی «حیفا»
بازگشت پیکر 84 شهید قهرمان ناو دنا به ایران
کارلسون: کنترل جنگ با ایران، از دست آمریکا خارج شده است
خنثی سازی تحرکات مشکوک در استان تهران
تأکید عارف بر تداوم خدمت‌رسانی در کرمانشاه
پیام سپاه پاسداران به مناسبت شهادت سردار سرلشکر ابوالقاسم باباییان
پیروزی المپیاکوس با حضور طارمی
گازپروم: ذخایر گاز اروپا به کمترین میزان خود رسیده است
تنگه هرمز هنوز به شکل نظامی مسدود نشده است!
نورنما | وقتی دریاگریست؛ بدرقه باشکوه دریاسالار شهید علی شمخانی
چهاردهمین شب حماسه‌آفرینی مردم ایران در خیابان‌ها
تغییر آدرس سایت پلیس فتا
سفیر ایران در فرانسه: ایران خاک کشورهای دیگر را مورد هدف قرار نداده است
8 مزدور آمریکایی- صهیونی در همدان دستگیر شدند
نماینده مصری: آمریکا و اسرائیل مقاومت ایران را دست کم گرفتند
ترکیه: تجاوزها علیه ایران باید متوقف شود