نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش رای الیوم، اعترافات دو نظامی شوکه کننده بود، آنها گفتند که از ابتدای جنگ در غزه، به آنها دستور داده شد که فلسطینیان و کودکان را به عنوان یک فریضه دینی بکشند، زیرا آنها بزرگ شده و به ادعای صهیونیست ها تبدیل به تروریست خواهند شد. این دو نظامی جنگ کنونی را انتقام گیری صرف دانستند.
این رسانه نوشت که اداره سانسور نظامی رژیم اسرائیل به طور کامل روند امور در جنگ غزه و لبنان را سانسور می کند، از این رو صهیونیست ها برای مطلع شدن از ناگفته های جنگ، به رسانه های خارجی روی آورده اند.
رای الیوم افزود: هر اندازه رژیم صهیونیستی به دنبال توجیه جنایات علیه افراد بی گناه به ویژه کودکان است، با ناکامی و دروغ بودن ادعاهایش رو به رو می شود.
به نوشته رای الیوم، «رژیم صهیونیستی این بار هم با اعترافات دو نظامی ذخیره ارتش روبرو شده که تصمیم به کناره گیری از خدمت گرفته اند، زیرا از نگاه آنها، آنچه رخ می دهد، جنگ برای موجودیت نیست، بلکه فقط انتقام گیری است.»
بر اساس این گزارش، «مکس فریش» ۱۸ ساله یکی از این نظامیان از خانواده دینی است و سال ۲۰۱۴ به اراضی اشغالی آمده و دیگری «مایکل عوفر زیف» است. این دو نظامی ذخیره به دنبال عملیات هفتم اکتبر سال ۲۰۲۳ به ارتش اشغالگر ملحق شده اند.
فریش می گوید: به من گفته شد که کشتن کودکان فریضه دینی است، زیرا آنها بزرگ و به تروریست تبدیل می شوند. ۱۰ سال صادقانه خدمت کردم، اما احساس می کنم که کابینه به وظیفه خود عمل نمی کند و تصمیم به سرپیچی گرفتم.
به نوشته رای الیوم، مایکل دیگر نظامی صهیونیست که به عنوان افسر در ستاد فرماندهی ارتش کار می کرده و وظیفه او رصد نظامیان بوده تا به یکدیگر شلیک نکنند. عادت داشت ساعات طولانی در اتاقی بدون تلفن باشد و ترجیح می داد که از تماس با همکارانش اجتناب کند، زیرا در فکر نابودی غزه بود.
وی با اشاره به رویکرد نژادپرستانه رژیم صهیونیستی می گوید: به باور بسیاری از اسرائیلی ها، فلسطینیان آدم نیستند و این تفکر سبب می شود که افسران، دست نظامیان زیر دست خود را هنگام غارت و تخریب اموال و دارایی های فلسطینیان باز گذارند.
رای الیوم در ادامه به خودکشی یک خلبان نیروی هوایی رژیم صهیونیستی اشاره و اضافه کرد که وی به دلیل اضطراب پس از جنگ بعد از ۲۰ سال خدمت دست به خودکشی زد.
به گزارش ایرنا، مادر «عساف داگان» گفته که فرزندش از اضطراب پس از جنگ رنج میبرده، اما حاضر به درمان خود نبوده، منزوی و از جامعه دور شده بود. مادر این خلبان صهیونیست به درخواستش از مقامات اشغالگر برای برگزاری مراسم تشییع نظامی و مخالفت ارتش رژیم صهیونیستی با این خواسته اشاره کرد.