شناسه خبر : 191826
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 10 مهر ساعت 10:01
نقطه عطف تاریخی چگونه رقم می‌خورد

نقطه عطف تاریخی چگونه رقم می‌خورد

هر چند که نتانیاهو برآن است تا خود را یک ابرقهرمان معرفی نماید که توانسته قدرتی لایزال را برای رژیم صهیونیستی به ارمغان آورد و قدرت بازدارندگی مقاومت و حامیان فلسطین را تضعیف نماید که نگاهی بر تحولات روزهای اخیر منطقه و جهان حقیقتی ورای ادعای او را درباره نقطه عطف تاریخی نشان می‌دهد.

نورنیوز-گروه سیاسی: تروریسم دولتی صهیونیستی با حمایت همه جانبه آمریکا و سکوت معنادار اروپا همچنان به ترور و کشتار ادامه می‌دهد چنانکه در کنار بمباران‌ و نسل‌کشی در غزه و لبنان، جبهه خلق برای آزادی فلسطین اعلام کرد در حمله هوایی اسرائیل به منطقه کولا در بیروت سه تن از رهبران این گروه به شهادت رسیدند. همچنین حماس شهادت فتح شریف ابو الامین، فرمانده جنبش مقاومت اسلامی در لبنان و عضو فرماندهی این جنبش در خارج را اعلام کرد. از سوی دیگر بر اثر حمله رژیم صهیونیستی به شهر بندری الحدیده دهها یمنی شهید و مجروح شدند.

در میان این جنایات و کشتارها نتانیاهو نخست‌وزیر صهیونیست‌ها مدعی شد این رژیم در آستانه آن چیزی است که "به نظر می‌رسد یک نقطه عطف تاریخی است."وی ترور دبیر کل حزب‌الله را "تسویه حساب با مسئول قتل تعداد بی‌شماری اسرائیلی و بسیاری از شهروندان کشورهای دیگر، از جمله صدها آمریکایی‌ و ده‌ها فرانسوی" خواند.» این سخنان نتانیاهو که بی‌ شباهت به واکنش بایدن و هریس نسبت به ترور دبیر کل حزب‌الله نمی‌باشد و تبانی صهیونیست‌ها و آمریکا علیه لبنان را آشکارتر می‌سازد در حالی مطرح می‌شود که در سخنان نتانیاهو یک واژه قابل توجه است و آن " نقطه عطف تاریخی" می‌باشد.

هر چند که نتانیاهو برآن است تا خود را یک ابرقهرمان معرفی نماید که توانسته قدرتی لایزال را برای رژیم صهیونیستی به ارمغان آورد و قدرت بازدارندگی مقاومت و حامیان فلسطین را تضعیف نماید که نگاهی بر تحولات روزهای اخیر منطقه و جهان حقیقتی ورای ادعای او را درباره نقطه عطف تاریخی نشان می‌دهد.

 نخست آنکه برخلاف ادعای صهیونیست‌ها نه تنها ترور رهبران و فرماندهان مقاومت موجب بر هم خوردن وحدت لبنان و نیز تضعیف بازدارندگی و مبارزات حزب‌الله علیه تجاوزات این رژیم نشده است بلکه برپایی تجمعات گسترده مردمی در حمایت از مقاومت و نیز بیانیه‌ها و مواضع مقامات لبنانی از جریان‌ها و گروه‌های مختلف در محکوم سازی ترور فرماندهان مقاومت و نیز تاکید بر حمایت از حزب‌الله در کنار عملیات‌های گسترده موشکی و پهپادی حزب‌الله علیه رژیم صهیونیستی این توهمات نتانیاهو را برباد داد. تاکید ارکان حزب‌الله همچون شیخ نعیم قاسم معاون دبیر کل مبنی بر جایگزینی سریع فرماندهان و رهبران ترور شده، و نیز ادامه پر قدرت‌تر راه مقاومت تا پیروزی نهایی ابعاد روشنتری از نقطه عطف تاریخی را اشکار می‌سازد که محور آن را بالندگی حزب‌الله به زغم شهادت سید حسن نصرالله وفرماندهان ارشد حزب‌الله تشکیل می‌دهد.

دوم آنکه تحرکات نظامی آمریکا در منطقه سندی دیگر بر آن است که نقطه عطف تاریخی در منطقه نه قدرت بازدارندگی رژیم صهیونیستی بلکه افزایش اقتدار مقاومت و حامیانش می‌باشد که موجب سراسیمگی آمریکا برای اعزام نیرو و تقویت سازماندهی نظامی‌اش در منطقه شده است. شبکه سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت که به دنبال شهادت «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان، دولت بایدن با اسرائیل مشغول همکاری برای تقویت مواضع دفاعی خود است.این مقام به سی‌ان‌ان گفت که با تغییر در مواضع نظامی آمریکا، تل آویو و واشنگتن مهیای دفاع مشترک و برخورد با هر گونه تهاجم می شوند.همچنین کربی سخنگوی شورای امنیت کاخ سفید  مدعی شد که واشنگتن حضور نظامی خود را در منطقه حفظ خواهد کرد.

از سوی دیگر وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون، نیز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا، با توجه به شرایط بحرانی خاورمیانه نیروهای بیشتری را در حالت آماده‌باش برای اعزام قرار داده است. بنا بر اعلام پنتاگون، لوید آستین به ارتش آمریکا در خاورمیانه اجازه داده است که با توسل به توانمندی‌های پشتیبانی دفاع هوایی و آماده‌باش نیروهایش، به تقویت حضور خود در منطقه بپردازد. جو بایدن نیز به پنتاگون دستور داد تا موقعیت نیروی ایالات متحده در منطقه را برای تقویت بازدارندگی و تضمین حفاظت از نیروها ارزیابی کرده و آماده عملیات کند. این سراسیمگی آمریکایی‌ها نشان می‌دهد که نقطه عطف تاریخی منطقه نه به دست صهیونیست‌ها بلکه به دست مقاومت است که هراس آمریکا از تهدید منافعش و بقای رژیم صهیونیستی را به همراه داشته است.

سوم آنکه هر چند که سران رژیم صهیونیستی به همراه غربی‌ها در جوسازی گسترده‌رسانه‌ای برآن بوده‌اند تا ترور فرماندهان حزب‌الله و شخص شهید سید حسن نصرالله را به مبارزه با تروریسم و امنیت شهروندان غربی و امنیت جهان گره زنند تا از بازخواست جهانی رهایی یافته و به زغم خویش نشان ناجی بودن دریافت نمایند که واکنش گسترده دولت‌ها و ملت‌ها مبنی بر محکوم سازی تروریسم صهیونیستی در لبنان این توهم تاریخ سازی را بر باد داد. جهانیان با اعلام حمایت از حزب‌الله و مقاومت بار دیگر تاکید کردند که نه تنها مقاومت و سید مقاومت را تروریسم نمی‌دانند بلکه آنها را قهرمانانی می‌دانند که قربانی تروریسم دولتی صهیونیستی – آمریکایی شده‌اند و عاملان و امران آن باید مورد بازخواست و مجازات قرار گیرند. واکنش جهانی به تحولات لبنان و ترور فرماندهان حزب‌الله نشان داد که نقطه عطفی تاریخی که از زمان طوفان الاقصی در افکار عمومی جهان و بیداری همگانی در برابر تروریسم آمریکایی-صهیونیستی ایجاد شده بود با ترور فرماندهان حزب‌الله ابعاد گسترده‌تری گرفته است. نقطه عطف تاریخی که ظرفیت‌ها و جایگاه جهانی مقاومت و انزوای جهانی و شکست سلطه رسانه‌ای صهیونیست‌ها و حامیانشان را آشکار ساخت.

با توجه به این مولفه‌ها می‌توان گفت که نقطه عطف تاریخی را نه جنون و تروریسم صهیونیستی -آمریکایی بلکه مقاومت رقم زده است و با خون فرماندهان مقاومت همچون سید حسن نصرالله وارد مراحل تازه‌ای شده‌است که پایان بخش آن قطعا نابودی خودکامگی های صهیونیست‌ها و آمریکا خواهد بود.

شهادت سیدحسن نصرالله، ناامنی فزاینده‌ای را بر منطقه و عوامل اصلی ایجاد آن یعنی رژیم صهیونیستی و امریکا تحمیل خواهد کرد. تحولات آینده نشان خواهد داد که ایجاد بی‌ثباتی و ناامنی برای شکل دادن به نظم جدید موردنظر صهیونیستها، توهمی پرهزینه و ناشی از اشتباه محاسباتی فاحش بوده است و نقطه عطف تاریخی برابر با نابودی صهیونیست‌ها و اخراج آمریکا از منطقه خواهد بود.

آینده‌ای نه چندان طولانی به نتانیاهو ثابت خواهد کرد که ترور و جنایت نه تنها مبنای نظمی تازه و موجد منطقه‌ای امن برای این رژیم نخواهد بود بلکه به زودی نظامات جنایی تل‌آویو را دستخوش چالش‌های اساسی خواهد کرد.

امروز روز محقق شدن این سخن سید مقاومت است که به آمریکایی‌ها، از معنای لبیک یا حسین می گوید: «ما اینجا خواهیم ماند و ندای ما خواهد ماند که آمریکایی‌ها آن را بفهمند. آمریکایی‌ها نمی‌دانند لبیک یا حسین یعنی چه؟ لبیک یا حسین یعنی اینکه در معرکه جنگ حاضر باشی، هرچند تنها باشی و هرچند مردم تو را رها کرده باشند و تو را متهم کرده باشند و تو را بی‌یاور گذاشته باشند. لبیک یا حسین، یعنی تو و مال تو و زن و فرزندانت در این معرکه جنگ باشید. لبیک یا حسین، یعنی مادر فرزندش را به میدان جنگ بفرستد و هنگامی که فرزندش شهید شد و سرش بریده شد و به سوی مادرش ‌انداخته شد، مادرش آن را به خانه برده، خاک و خون را از آن پاک کرده، به او بگوید: از تو راضی هستم؛ خداوند رو سفیدت کند، همان‌طور که مرا برای روز قیامت و نزد فاطمه زهرا روسفید کردی. این است معنای لبیک یا حسین. لبیک یا حسین، یعنی مادر و خواهر و زنی می‌آید تا شوهر یا برادر یا فرزندش را لباس رزم بپوشاند و او را راهی میدان جنگ کند. لبیک یا حسین یعنی زینب(س)، جواز مرگ و شهادت را به برادرش حسین تقدیم کند؛ این یعنی لبیک یا حسین».

تحرکات نظامی آمریکا در منطقه برای آنچه حفظ منافع این کشور و رژیم صهیونیستی می‌نامد در نهایت نمی‌تواند تحقق بخش توهمات آمریکایی-صهیونیستی برای سلطه بر منطقه باشد و در نهایت وعده صادق سید مقاومت دبیر کل شهید حزب‌الله که می‌گفت اسرائیل از لانه عنکبوت سست‌تر است و آمریکا گزینه‌ای جز خروج از منطقه ندارد محقق خواهد شد.


نورنیوز
نظرات
X
آگهی تبلیغاتی