نورنیوز https://nournews.ir/n/89049
کد خبر: 89049
20 بهمن 1400

فارابی برای هر فیلم چقدر خرج کرده است؟


مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در نخستین اظهارنظر رسانه‌ای خود به اعلام مشارکت‌های فارابی در آثار حاضر در جشنواره فجر پرداخت.

نورنیوز-گروه فرهنگ: سید مهدی جوادی درباره میزان مشارکت بنیاد در آثاری که امسال در جشنواره فجر حضور دارند، گفت: بنیاد فارابی با همت مدیران پیشین بنیاد در تولید ۶ فیلم از آثار راه یافته به چهلمین جشنواره فیلم فجر مشارکت داشته است که جزئیات این مشارکت‌ها بدین شکل است: فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» با ۸۰ درصد مشارکت معادل 7.187.000.000 تومان، «نگهبان شب» با ۵۰ درصد مشارکت معادل ۴،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان، «دسته دختران» با ۶۰ درصد مشارکت معادل ۱۱،۱۷۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان، «شادروان» با ۳۰ درصد مشارکت معادل ۲،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان، «بیرو» با ۳۰ درصد مشارکت معادل ۲،۰۴۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان و «لایه‌های دروغ» با ۲۰ درصد مشارکت معادل ۱،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان.

جوادی عنوان کرد: اصولاً سرمایه‌گذاری در آثار سینمایی با ریسک‌پذیری همراه است و هنر مدیریت در فرآیند تولید در چنین شرایطی کاهش ریسک این تولیدات با استفاده از مدل‌های به‌روز و کارآمد کنترل و تصمیم‌سازی است تا حاشیه ریسک و ضرر برای این تولیدات کاهش یابد و به‌نوعی سرمایه‌گذاری‌ها بهینه‌تر و کارآمدتر انجام شود.


منبع: نورنیوز
سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: انقلاب اسلامی / انقلاب / دهه فجر / جشنواره فجر / فجر / بنیاد سینمایی فارابی / بنیاد فارابی