نورنیوز https://nournews.ir/n/84602
کد خبر: 84602
12 دی 1400

سال نو میلادی و آتش زدن بیش از ۸۰۰ خودرو در فرانسه


آتش زدن خودرو و مغازه‌های مردم در فرانسه در شب سال نو به معضلی بزرگ برای دولت فرانسه بدل شده است.

نورنیوزـگروه بین‌الملل: بر اساس گزارشی که سی ان ان منتشر کرده است در مجموع ۸۷۴ وسیله نقلیه در سراسر فرانسه در شب سال نو به عنوان بخشی از یک سنت چند دهه ای به آتش کشیده شد فقط به خاطر شیوع کرونا و محدودیت‌ها این میزان خسارت کمی کمتر از سال گذشته بوده است.

وزیر کشور فرانسه در این باره گفته است:  تعداد وسایل نقلیه آتش گرفته در شب سال نو به ۸۴۷ عدد رسیده ولی در مقایسه با سال‌های گذشته کاهش داشته به طور مثال در سال ۲۰۱۹ افراد ناشناس بیش از ۱۳۰۰ اتومبیل را آتش زدند.

پلیس فرانسه در مجموع ۴۴۱ نفر را به خاطر به آتش کشیدن خودروهای مردم بازداشت کرده است.

این رفتار مردم فرانسه در شب سال نو در فعالیت جنبش جلسقه زردها گسترش یافته بود و به عنوان بخشی از اعتراض به دولت تلقی می‌شد اما به طور مشخص آسب زدن به ماشین‌ها و مغازه‌ها تبدیل به یکی از سنت‌های فرانسه شده است. سنتی که سال هاست دولت برای از بین بردن آن تلاش می‌کند.


منبع: نورنیوز
سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: فرانسه / آتش / کریسمس / سال نو