نورنیوز https://nournews.ir/n/81269
کد خبر: 81269
29 آبان 1400

انصارالله معرفی حماس به عنوان سازمان تروریستی را محکوم کرد


«محمد علی الحوثی» یکی از رهبران «جنبش انصارالله» قرار گرفتن نام «جنبش مقاومت اسلامی فلسطین» (حماس) در فهرست گروه های تروریستی از سوی دولت انگلستان را محکوم کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: الحوثی امروز در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: ما معرفی «حماس» به عنوان یک سازمان تروریستی را محکوم می کنیم، هر چند این اقدام از سوی انگلیس که خود بنیانگذار اشغالگری است، موضوع عجیب و جدیدی نیست.

وی افزود: همزمان شدن این اقدام انگلیس با سالروز معاهده جنایت آمیز «بالفور» نشان داد که لندن همچنان در حال ادامه دادن به سیاست خود مبنی بر ظلم و ستم در حق قربانیان و حمایت از رژیم صهیونیستی جنایتکار بسر می برد.

الحوثی ادامه داد: ما یقین داریم که اقدام سیاسی لندن بر عزم و اراده حماس و هوادارانش جهت ادامه راه آزادسازی قدس و تمام سرزمین فلسطین، خواهد افزود.


منبع: شفقنا
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: فلسطین / حماس / یمن / مقاومت / انصار الله / محور المقاومة